Eşimin kıskanması normal mi?

Yeni evliyiz ben biraz insan severim diyalog kurarım muhabbetim sararmış öyle derler bir dd çok konuşkanım. Evimize taşınırken hiç tanımadığımız çocuklarda yardım etti ve öyle onlarla muhabbetimiz oluştu çocuklar dediğimde ben 24 onlar 20 falanlar. Biriyle karşılıklı dairelerimiz diğer ikisiyle de aynı sokaktayız. 8 ay oldu evleneli eşimin huyları değişmeye başladı ne konuşup duruyorsun niye sana yardım ediyorlar yaptığın yemekten niye ikram ediyorsun iyice arkadaş oldun sen bunlarla ne konuşuyorsunuz konuşabiliyorsunuz diyip saydırıyor. Oysa ki normal muhabbet ediyoruz birinin kız arkadaşı var onu anlatıyor diğerleri manita bulma peşinde biri okuyor diğerleri işlerine isyan ediyorlar. Nasıl desem beni kız olarak dertleşecek biri olarak görüyorlar bence ama eşim anlamak istemiyor dün bağıra bağıra kızıyordu susturmak için dudağına yapıştım seks yaptık sakinleşti sen de bı konuş bak bakalım kötü çocuklar mı kötüyseler daha konuşmam dedim zar zor ikna ettim eşim 27 yaşında abileri olarak nasihatler verir artık ama sanmıyorum çocuklara ısınacağını😄

Eşimin kıskanması normal mi?