Merhaba yeni evliyim seksle ilgili bilgiliyim çoğu şeyi bilirim ama deneyimim olmadığı için pratiğe dökemiyorum bu konuda tavsiyeniz var mı nasıl kendimi geliştirebilirim kocamı mutlu etmek istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsoru sormak öğrenmenin anahtardır o yüzden acaba gözünü bağlasam vücudunu öpsem hoşuna gider mi gibi sorular sor kendine ve uygula ta ki ustalaşana kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı teşekkürler
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılsekste ön sevişme olmazsa olmazdır arkadaşım doya doya boşalmak istiyorsan erkeğini boşaltmak istiyorsan ön sevişme şart çok fazla detaya giremiyorum burdan dolayı ama inan bana bak tecrübe konuşuyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBunları biliyorum ama biraz unutulmaz kılmak istiyorum yaşadığımız cinselliği
Soran+1 yılBirde daha cesaretli olmak istiyorum eşim biraz çekingen ve bu konuda ketum bari ben cesaretli olursam bundan güç alıp adım atar diye düşünüyorum
- +1 yıl
arkadaşım ben 13 yıllık evliyim sana yardımcı olmak isterim cesaretli cesur bir bayansızın eşinizide kendinizide mutlu etme peşinde olmanızıda inan takdir ettim size yardımcı olmak isterim ama burdan her şey rahatcana anlatılmıyor bir takip atmanızı bekliyorum.
Soran+1 yılTamam attım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
+1 yılSert ol saçlarını çek eşinin ellerin dans etsin vücudunda nefes alışveriş önemli bunlara özen göster oral zamanıda göz teması arzu ve isteğini belli et
00 Yorumla
+1 yılcok tatlı bi soru kız yerim seni. <3 erkekler yazsın bakim ben de okicam kjfıd
11 Yorumla
Soran+1 yıl🥰🥰
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatarak olsaydi herkes tecrübeli olurdu. Tecrübe yaşanarak öğrenilebilir sadece. Y
06 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle tabii ki ama daha cesaretli olmak istiyorum çekinmeden bildiklerimi eşimle paylaşmak onu da mutlu etmek istiyorum
- +1 yıl
Hiç sekting yapmadın mi bekarken bunlar yol gösterici olurdu baya bi normal de
Soran+1 yılEşimle evlenmeden önce bazen yapardık
- +1 yıl
Hayal ettiğiniz seyler kısıtlı değilse bunları uygulayın fanteziler sekse çöl farklı heyecan katar.
Soran+1 yılKısıtlı değil çok şey var aklımda
çok vaktimiz olmuyor eşim çok yoğun çalışıyor birde beni isteyip istmediğini anlayamıyorum reddedilmekten korkuyorum adım atmaya çekiniyorum bazen- +1 yıl
Siz isteklerinizi yapın o istemiyorsa niyetini anlamış olursunuz. Mesela bugün gece güzel bi şekilde hazırlık yaparak başlayabilirsin
Çok taktikler var , ama uyarı gelip hesap kapanıyor
00 Yorumla
+1 yılEşiniz olacak kişiye bağlı sizi istekli hale getirmeyi becerirse zaten gerisi geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıloku bol bol internetten uygula herkesin sevdiği yapıp yapamadıkları oluyo send eona göre devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkışına bırak eşinle sevdiğiniz şeyleri yapın istediğiniz şeyleri deneyebilirsiniz kasmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılGerdeğe girdiniz mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oral yapmayı biliyorsan ona yoğunlaş
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum peki hiç olmadık bir anda yapmaya başlasam hoşuna gider mi sizce
Gizli Üye(18-24)+1 yılZil tak kendine hdjdjd
01 Yorumla- +1 yıl
Zil ne alaka
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bilgilerini pratiğe dök olay bu zaten
00 Yorumla
+1 yılIstersen gel paylasayim
01 Yorumla
Soran+1 yılGeliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok yöntemi var
00 Yorumla
+1 yılNe güzell yA
00 Yorumlaöğretebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaranıza geleyim mi
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol bacım ben yeterim kocama
Cevap sahibi+1 yılben ikinizi de doyururum
Gizli Üye(36-45)+1 yılyardımcı olabilirim.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler