Tatilden bi çocukla tanıştık eğlendik neyse memleketimize döndük ama orada benimle beraber olmak istiyordu olmadı en fazla öpüşmeden ilerisine izin vermedim ben engeller sandım ama gene yazıyor çok istiyorum iste hemen memleketine geliyim diyo. İlk defa birini bu kadar çok istemiş. Niye bu kadar çok istiyo beni?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyleleri cıkcık köpek bulsa bile çok ister peçete gibi kullandırtmak istiyorsun herhalde kendini
06 Yorumla
Soran+1 yılYoo kullandırtmadım zaten
Cevap sahibi+1 yılBide soruyorsun beni çok mu istiyor diye bi kızdım bi kızdım 😡
Soran+1 yılHahahahhaha
Cevap sahibi+1 yılGül sen
Soran+1 yılKızma kıı çocuk yakışıklıydı fiziği falan . Mesleği falanda iyi abazan de değil. Bende etkilendim zaten ama kendimi hazır hissedemedim
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyor
Abazanın tekidir vermen için peşinde 40 takla atıyor belki bir Umut
014 Yorumla
Soran+1 yılAynı şehirde değiliz ya o kadar yolu çekme uğruna iste gelirim diyo
Soran+1 yılİçinde kaldı zaten izin verseydin keşke diyo
Soran+1 yılHayır ya
Soran+1 yılBu tarz konuşunca özel olduğunu anlamıyor musun ben herkese hissetmem diyor
Soran+1 yılAynen. Bi de çok kıza demişsindir deyince her şeyi biliyorum sanıyorsun ama bir b*k bildiğin yok diyor
Soran+1 yılDedim ki madem bu kadar çok istiyorsun evlenek dedim konu değiştirdi 😂
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum demiştim hatta hemen doymam ben demişti
Soran+1 yılBen deyincede şöyle böyle diye küçüksün daha diyo benden 7 yaş büyük
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbelki hemen vermedin diye ya da bakire falan oldugun için mi bilmiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakireyim. Utangaç falan olmam etkiledi sanırım. Öpüşmeye zaten o öptü izin verdim benden bi karşılık almadı yanağımı boynumu falan öptü işte devamını engelledim
- +1 yıl
ondan olabilir tenine dokunan ilk erkek olmanin hazzini yasamak istiyor olabilir ama sen onun duygu ve hislerinden cok kendini düşün sana yasattiklari nasildi sendevami olsun istiyor musun onun bedenini arzuluyor musun bunlari dusun oyle hareket et sana karsi bir cekim yerine yaptiklarinizi dusununce kendini kullanilmis gibi hissediyorsan zaten olmaz
Soran+1 yılHissettim ama aceleye getirmek olmazdı
- +1 yıl
bak bende ilk opusmemde cok zevk aldim ama sonrasinda onun gecmisini ogrenince ne kadar tecrubeli biri oldugunu duyunca uzuldum ve kendimi kullanilmis gibi hissettim ama aldigim zevk icin onunla birlikte olabilirim diyordum ama degilmis olmadim onunla ayrildik mesela geriye baktigimda ilk oldugu icin aklimda onu istiyor gibiyim ama aslinda onu degil de onunla yasadigim duyguyu arzuyu istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılArzusu oluşmuş demekki
Sen neden ileri gitmedin ki07 Yorumla
Soran+1 yılBaşım döndü kötü oldum
Cevap sahibi+1 yılBırak gelsin nolcak. Seks patneri olursunuz.
Soran+1 yılYok ya bayılcak gibi oldum kendimi kötü hissettim
Cevap sahibi+1 yılArzun yoksa yapma zaten. Konuşmayıda kes. Ama varsa arzun içinde kalmasın. Zaten ufaktan yapmışsınız birşeyler. Alırsınız hevesinizi birbirinizden vir dahada görüşmezsiniz. Duygusala bağlamanın anlamıda yok
Soran+1 yılDuygusala bağlarım ben 😂
Soran+1 yılArzum vardı o an kötü oldum
Cevap sahibi+1 yılO duygusal değil ama bunun bilincinde ol. Seni becermek istiyor sadece.
Vücut iyiyse ondan olabilir çekim fazladır
00 Yorumla
+1 yılSeni çekici bulmuş ve yoklukta Şu an
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılona çok hitap ettin demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKlasik erkek yalanı seni çok istiyorum😂😂
00 YorumlaÇekici bulmuştur
10 Yorumla
+1 yılGüzel misin
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olduğumu söylerler
- +1 yıl
Görmek lazım valla bende merak ettim çocuk haklimi:)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne