Neden böyle dediniz yani birde şu var benden sonra olmuş böyle kimseyle bieşy yaşamamış ve çok fırsatım vardı ama ben yapmadım seni sevdim bunlar oluyor bana dedi tehlikeli bir durum mu sizce
Bende ilkimle öpüştüğümde elim ayağım titriyordu aynı onun gibi oluyordum. Ama 2. De öyle olmadı artık alışmaya başladım. 1 soru sen çocuğun ilki misin 2. Çocuk sanırım ilk defa bir kadınla temas haline gelmiş.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ilkiyim yani yakın olduğu, evet ilk temas çünkü daha önce kızlar istemiş o istememiş yapmadım sende farklı duramıyorum sensiz diyor
tabiki bosalabilir, siniri asmamak icin kendini tutuyordur, gozlerinin ici donuyori titriyordur. bence sen bunu anlamisindir. cocugu bastan cikarmisin :D
İyi de bu adam p*rno da mı izlememiş ilk defa böyle oluyorum ne demek ne yaptım ben buna yani hiç de bişey yapmadım hep kokluyor öpüyor sürekli ve sarılırken bile ölüyor
Dudaktan öpmek tahrik olur insan boynundan öpmek on sevişme gibi yani bu tahrik olmayan olmaz gay olması lazım ancak tahrik olmaması cinsel arzu uyanmaması için
O yüzden öyle oluyor. Bir kaç kez bende yaşadım o durumu ama tam tersine kız titredi kaç kez daha ileri bilerek gitmedim eli ayağı titredi yüzü kızardı azgınlıktan altı üstü öpüştük sarıldık falan yani
Şöyle bir detay vereyim size daha daha önce de çok eline fırsat geçmiş ama kimseyle bişey yaşamamış yapmadım diyor seni ne zaman sevdim bu titreme, uyuşma, nefes alamama panik atak gibi bu şeyleri yaşıyorum dedi.
Yok alakası valla daha önce yaşasa da olur yaşamasa da olur ve eline fırsat geçen her erkek yapar ayrı bir parantez açmak gerekirse bu doğal bir ihtiyaç biz erkeklerin doğasında var. Size erişmek isteyip erisememek daha değerli kılıyor sadece siz izin vermediğiniz için heyecanı
Yapmayabilir dini yönü yüksek Allah korkusu çok olan biri ve şu var birde gerçekten yaşamamış belli yani ciddiyim ki böyle. ilk defa başıma geliyor diyor
Kişiyi tanımıyorum. Muhafazakar bir çevreye sahibim hatta bazı arkadaşlara hocam diye itap edilir o iş din iman Allah korkusu da olsa insanda öyle olmuyor. Yani bir erkek bana erkek olduğum için söylüyorum hiç derse helal olsun derim inanmam ama biz erkekler genel olarak hepimiz elimize geçen her fırsatı değerlendiririz kesinlikle
Allahım hahahaaha çocuk ayakta bosalmıs bildiğin nerden buluyosunuz bu abazaları çok mu arıyosunuz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kimseyle bir şey yaşamayan bir adam yalnız Abaza değil sürekli kız Peşinde olan bir adam değil sürekli derdi benim benim yanımda. ve çok hoş biri istese yapabilirdi
İstem ayrı bir şey ama herkesi değil sadece seni istiyor olabilir bir erkek ama senden başka bir kızı öptüğünde de aynı iradesizliği olur sadece cinsel problemleri fazla gerçekten sen önce böyle biriyle zevk alıp mutlu olurmusun bunu düşün
Hala anlamıyosun iradesizliğin tecrübeyle alakası yok kişinin kafa yapısıyla kendisiyle alakalı bir şey düzelse bile senin düzeltmen lazım cinsel bilginle oda uraş ister uzuuuuun zaman ister
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yüzü niye şekilden şekile giriyor ki niye nefes alamıyor normal değil bunlar
Bilmiyorum yani titremeye başlıyor sizce neden
Sen sevgilini doktora götür
Neden böyle dediniz yani birde şu var benden sonra olmuş böyle kimseyle bieşy yaşamamış ve çok fırsatım vardı ama ben yapmadım seni sevdim bunlar oluyor bana dedi tehlikeli bir durum mu sizce
Bende ilkimle öpüştüğümde elim ayağım titriyordu aynı onun gibi oluyordum. Ama 2. De öyle olmadı artık alışmaya başladım. 1 soru sen çocuğun ilki misin 2. Çocuk sanırım ilk defa bir kadınla temas haline gelmiş.
Evet ilkiyim yani yakın olduğu, evet ilk temas çünkü daha önce kızlar istemiş o istememiş yapmadım sende farklı duramıyorum sensiz diyor
Hmm o zaman gayet normal bişey. Ama diğer kızlar istemiş ben yapmadım kısmına inanmadım pek 😅
evet o sirada elini bir asagi atarsan zaten gorursun sana kalkan seyi de neyse sjsjsjsj
Atmam tabikiiii ama yani 🙄
yaniii ne
asiri tahrik oluyordur ve bunu senden gizlemeye calisiyordur. belki tahrik olmaninda otesi bir duruma geciyordur
Daha ötesi ne?
derin haz yasiyordur yani bosaliyordur :)
Öyle boşalabilir mi erkek?
tabiki bosalabilir, siniri asmamak icin kendini tutuyordur, gozlerinin ici donuyori titriyordur. bence sen bunu anlamisindir. cocugu bastan cikarmisin :D
Erkek deme genelleme yapma evlenmeden kimse ile uyumam mesafeli davranırım
Sorum bilenlere o zaman
E evet yani boyun falan zaten en hassas yerler sonuçta ama asıl olay onun sevdiğinin sen olması
Adam boşalırken diyorsun sanki one öyle ljsldkasdlksadl
Nasıl yani sevdiğinin sen olması derken?
E sevgilisi değil misin? Eniştesi falan değilsin kasdkasjdkjasdkj. Bence senin ilk sevgilin dimi bu arkadaş nett
Hayır değil ilk sevgilim ama ben bu kadarına izin veren biriyim o da fazlasını istemedi zaten
e sorun ne o zaman
Sorun sürekli nefes alamama, titreme ve uyuşma oluyor ne zaman bana dokunsa böyle ilk defa oluyormuş bu
hobaa bu da ilginç adam seni istiyor
İsteyen her adam bu tepkileri vermiyor ama?
Ya olabilir ki insandan insana farkeder
İyi de bu adam p*rno da mı izlememiş ilk defa böyle oluyorum ne demek ne yaptım ben buna yani hiç de bişey yapmadım hep kokluyor öpüyor sürekli ve sarılırken bile ölüyor
E p*rno sen bir misin? Karşısında bir kadın var basbaya
Onu da söyledi daha önce çok gel yap diyen oldu dokunmadım istemedim dedi
O kısmı bilemem bak ama neyse
Tahrik sebebi tabikide
Nedir bu kadar tahrik eden?
Dudaktan öpmek tahrik olur insan boynundan öpmek on sevişme gibi yani bu tahrik olmayan olmaz gay olması lazım ancak tahrik olmaması cinsel arzu uyanmaması için
Peki bişey sorucam size daha bu insan benim yanımda titriyor ve yani nefes alamıyor.. sonra bi duruyor kıvranıyor çok yüzü şekilden çekile giriyor
İstiyor istekleri artıyor arzu ediyor ama ileri gidemiyor muhtemelen daha fazla aşırı şekilde
Gidemiyor hayır izin vermem çok ilerisine
O yüzden öyle oluyor.
Bir kaç kez bende yaşadım o durumu ama tam tersine kız titredi kaç kez daha ileri bilerek gitmedim eli ayağı titredi yüzü kızardı azgınlıktan altı üstü öpüştük sarıldık falan yani
Şöyle bir detay vereyim size daha daha önce de çok eline fırsat geçmiş ama kimseyle bişey yaşamamış yapmadım diyor seni ne zaman sevdim bu titreme, uyuşma, nefes alamama panik atak gibi bu şeyleri yaşıyorum dedi.
Yok alakası valla daha önce yaşasa da olur yaşamasa da olur ve eline fırsat geçen her erkek yapar ayrı bir parantez açmak gerekirse bu doğal bir ihtiyaç biz erkeklerin doğasında var.
Size erişmek isteyip erisememek daha değerli kılıyor sadece siz izin vermediğiniz için heyecanı
Yapmayabilir dini yönü yüksek Allah korkusu çok olan biri ve şu var birde gerçekten yaşamamış belli yani ciddiyim ki böyle. ilk defa başıma geliyor diyor
Kişiyi tanımıyorum.
Muhafazakar bir çevreye sahibim hatta bazı arkadaşlara hocam diye itap edilir o iş din iman Allah korkusu da olsa insanda öyle olmuyor.
Yani bir erkek bana erkek olduğum için söylüyorum hiç derse helal olsun derim inanmam ama biz erkekler genel olarak hepimiz elimize geçen her fırsatı değerlendiririz kesinlikle
Ben ona inanıyorum sadece çözemiyorum neden neden neden böyle haller
İnanıyorsanız sorun yok ama nedeni belli istek var seni istiyor cinsel anlamda
Ama sevgi?
Sevgi kısmını bilemiyorum dokunması öpmesi sarılması nasıl olur onu tek hissedecek olan sizsiniz
Çok yavaş narin ve zarar vermeden çok hassas böyle.. çok ileriye gitmeden kulağıma söylediği şey şu.. neden bu kadar güzel kokuyorsun..
Sevgi cümleleri ve davranış olarakta öyle bak bir insan sevdiğini ister temas ister bu doğal bir şey bu çocukta sevdiğini istiyor
Çok mantıklı gerçekten teşekkür ediyorum size.. yani bana bir kere ben senden çocuk istiyorum dedi
Rica ederim hakikatler gördüğüm kadarı ile böyle.
Rica ederim mutluluklar dilerim
Dalga geçmediğiniz ve gerçekten sabırla dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum tekrar çok sağolun🙏
Rica ederim dalga geçilecek bir durum yok kesinlikle.
Ben teşekkür ederim.
Hayırlı sabahlar dilerim 👏
Allahım hahahaaha çocuk ayakta bosalmıs bildiğin nerden buluyosunuz bu abazaları çok mu arıyosunuz
Kimseyle bir şey yaşamayan bir adam yalnız Abaza değil sürekli kız Peşinde olan bir adam değil sürekli derdi benim benim yanımda. ve çok hoş biri istese yapabilirdi
O nasıl bir kıvıranma
Yani bacak bacak üstüne atıyor ve gözleri kısılıyor titremeye başlıyor ve nefes alamıyor
Kanarma var mı orada
Kabarmış mıydı
Saklamaya çalışıyor yani ama ellerini sandalyeye koyuyor bacak bacak üstüne atıyor ve eğiliyor bir süre
Belli mi dışarıdan
Evet
Doldu ise agrı yapar ama
Ağrı derken
Cakmiyormu sana arada bi
Sevgi gösterisi
Nasıl yani sevgi gösterisi derken?
Evet
Tahrik oluyo ve utanio
Tahrik oluyor da ne olabilir o an mesela neden o kadar zorlanıyor titreme geliyor ve nefes alamıyor
Hm sen tepki verecen die uyanmıştı gizlemeye calisyo.
Penisi kalkmıştır
Kalkarken bu kadar değişik olur mu erkek
Hm itrkle koltuğa iki tokat at ne lan bu halinde sonra çık ustune
Yok yapmam öyle şeyler ben
Hm sadece öpüşün ilişkiye girmeden
Şimdi bu adam bana bağlanıyor mu yani
O kısmını bilemem ama tahrik oluyor
İlginç
İradesiz biriymiş
Neden böyle dediniz
Bu söylediklerin öpmek vs tabikide tahrik ediyo daha fazlasını istiyoruz ama öyle kıvranma vs felan bende olmuyor iradesiz biri senin sevgilin
Cinsel birlikteliktede erken boşalır böyleleri genelde
İlkiyim o sebep olamaz mı
Olmaz bir insanın içinden gelen birşeydir bu irade öpmeye dokunmaya dayanamıyorsa düşün seninle birleşme yaşadığında nasıl dayanabilir
İrade tecrübeyle alakalı bir şey değildir kişinin kendisiyle alakalıdır
Peki bu herkese karşı mı böyle olur? Bende ilk yaşadığını söyledi
Herkese karşı böyle olur senlik değil heyecan ayrı bir şey bak o olabiliyor ama seninkinin yaşadığı dayanılmazlık duygusu
Dayanılmazlık duygusu mu?
Evet karşı koyamıyo kendini kontrol edebilen biri değil
Herkese aynı olur diyorsunuz
Evet herkese aynı olur
Çok kötü
Evet dediğim gibi seninle cinsel birliktelik yaşasada erken boşalır sen zevk alamazsın
şu an konum şu oldu birtek beni değil herkesi isteyebilir o zaman, birtek ben değil kimse alamaz zevk o zaman
Kızdan kıza değişkenlik gösterir onun gibi erken boşalan kız bulursa zevk alır o kız😂
İstem ayrı bir şey ama herkesi değil sadece seni istiyor olabilir bir erkek ama senden başka bir kızı öptüğünde de aynı iradesizliği olur sadece cinsel problemleri fazla gerçekten sen önce böyle biriyle zevk alıp mutlu olurmusun bunu düşün
Tamam da bu hep böyle mi sürer belki tecrübesi yok diye böyle düzelmez mi
Hala anlamıyosun iradesizliğin tecrübeyle alakası yok kişinin kafa yapısıyla kendisiyle alakalı bir şey düzelse bile senin düzeltmen lazım cinsel bilginle oda uraş ister uzuuuuun zaman ister
Offf bana neden hep böyle denk geliyor yA
Bilemiyorum artık şansın yokmuş😂