Cinsel Yaşam Bir erkeği zevkten doruğa ulaştıracak şey nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yani kadin bir erkege ne yaparsa zevkten doruga cikar iyice doyar? Bir erkeği zevkten doruğa ulaştıracak şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Oral yap aĝzına boşalt ve yurt ara vermeden devam et ikinciyi boşalt sonra o deliye döner. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ya bisi sorucam Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Tabi Yorumla Soran +1 yıl Simdi bi kere seks yapildi erkegi bir kere bosalttin ikinci kere bosalmasi icin bidaha seks mi yapilmasi gerekir Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Ben seksten değil ağzına alıp yalamandan bahsettim Yorumla Soran +1 yıl Anladim yardimin icin tesekkurler Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Rica ederim Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl istekli istekli bir kadın fantezilere açık olması oral yapması yutması seksi giyinmesi 0 0 Yorumla
Sertbeyy Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 53% +1 yıl Ağzına alıp iyice yaladiktan sonra içine alıp deliler gibi üzerin de kıvırması. 0 0 Yorumla
newdawnsanayisi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Hemen sonuca gitmemektir. Fantezilerin zenginleştirilmesiyle mümkün olur. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmm klasiklikten cikip yeni seyler denemek sureyi uzun tutmakla yani anladim Yorumla newdawnsanayisi +1 yıl Ya tam öyle değil. Detayını anlatayım takip atarsan Yorumla
drwine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Boynumu öpsün yeterli, gerisi gelir. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ciddi ondan zevk mi aliyon Yorumla drwine +1 yıl Evet gayet güzel ben de öperim onun boynundan. Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar degisik insanlarsiniz ya hadi kadini anlarim da erkekte olunca agzim acik kaliyo Yorumla drwine +1 yıl Ne değişi kardeşim hoşuma gidiyorsa gidiyordur Allah Allah. Senin cevabın değişik bence Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Volkan gibi patlarsa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bosalma acisindan mi? Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. doymaz ama seni surekli ister 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişiden kişiye değişir bu zevk meselesi 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Haraketli olmak pozisyonlar 😉 0 0 Yorumla
whepran Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Hangi birini söyleyelim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ya hepsini anlat bilgimiz olsun iste Yorumla whepran +1 yıl Yaz ozaman Yorumla Soran +1 yıl Bak bugun bu soruya ayni cevabi veren ucuncu kisisin valla sana catarim Yorumla Soran +1 yıl Hayir burdan yazinca ne oluyo niye illa ozelden olmasi lazim Yorumla whepran +1 yıl İyi ozaman yazma nabim Yorumla
cinselmerak2344 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl partnerinin üzerinde zıplaması 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladim p*rno gibi yani Yorumla cinselmerak2344 +1 yıl aynen şu an okşuyorum zaten Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Muamele iyi olursa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Soylimmi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl E soruyom zaten direk yazsana Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Olur mu öyle Yorumla Soran +1 yıl Niye olmasin yaz bitsin gitsin isye Yorumla Soran +1 yıl İste Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Yo Yorumla Soran +1 yıl İyi tamam sen bilirsin Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Tm Yorumla
toothsickeme Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Saks oooooooo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bi tek bu mu var Yorumla
James116 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Oral 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla James116 +1 yıl Şey takip eder misin bişey sorcam Yorumla James116 +1 yıl Cinsel anlamda tecrübeliyim konuşuruz Yorumla
vurcu123 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl burada yazılmaz ki 0 3 Yorumla vurcu123 +1 yıl en iyilerini anlatabilirim yazarsan Yorumla Soran +1 yıl Offf niye yazilmasin ya ozelden konusmaya bahane ariyosunuz istemiyoz iste Yorumla vurcu123 +1 yıl keyfin bilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Oral yap aĝzına boşalt ve yurt ara vermeden devam et ikinciyi boşalt sonra o deliye döner.
Ya bisi sorucam
Tabi
Simdi bi kere seks yapildi erkegi bir kere bosalttin ikinci kere bosalmasi icin bidaha seks mi yapilmasi gerekir
Ben seksten değil ağzına alıp yalamandan bahsettim
Anladim yardimin icin tesekkurler
Rica ederim
istekli istekli bir kadın fantezilere açık olması oral yapması yutması seksi giyinmesi
Ağzına alıp iyice yaladiktan sonra içine alıp deliler gibi üzerin de kıvırması.
Hemen sonuca gitmemektir. Fantezilerin zenginleştirilmesiyle mümkün olur.
Hmm klasiklikten cikip yeni seyler denemek sureyi uzun tutmakla yani anladim
Ya tam öyle değil. Detayını anlatayım takip atarsan
Boynumu öpsün yeterli, gerisi gelir.
Ciddi ciddi ondan zevk mi aliyon
Evet gayet güzel ben de öperim onun boynundan.
Ne kadar degisik insanlarsiniz ya hadi kadini anlarim da erkekte olunca agzim acik kaliyo
Ne değişi kardeşim hoşuma gidiyorsa gidiyordur Allah Allah. Senin cevabın değişik bence
Volkan gibi patlarsa
Bosalma acisindan mi?
doymaz ama seni surekli ister
Cüzdanın dolu olması xd
Kişiden kişiye değişir bu zevk meselesi
Haraketli olmak pozisyonlar 😉
oral seks yaparken aynı zamanda analdan gir
Hangi birini söyleyelim
Ya hepsini anlat bilgimiz olsun iste
Yaz ozaman
Bak bugun bu soruya ayni cevabi veren ucuncu kisisin valla sana catarim
Hayir burdan yazinca ne oluyo niye illa ozelden olmasi lazim