Cinsel Yaşam Sevgilime seni yemek istiyorum desem sevişmek istediğimi anlar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ne diyim ben buna ya nasil soylerim 🤣 Güncellemeler+1 yıl Jülideden şik şik şik desem anlar mi ki 😂 Sevgilime seni yemek istiyorum desem sevişmek istediğimi anlar mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
kurt18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Oturt yemek masasına eline bir çatal bıçak ver uzan masanin üstüne akşam menüde ben varim de 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kocama uygulayacagik tarife 😂 Yorumla Soran +1 yıl uygulayacagim* Yorumla kurt18 +1 yıl Tavsiye ederim Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Denizdeki dalgalar gibiyim sana doğru bir gelip bir gitmek istiyorum de 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok sevdim bunu Yorumla
damlaazmış Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl sandıkları açıp oyları sayma zamanı gelmedi mi aşkım de nude at o anlar canım ben chpli sevgilime seçimden önce öyle yapmıştım 0 0 Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Anlamazsa ayrıl zaten ondan.. Bunu bile anlamayan sevgiliden kime hayır gelir ki sana hayır gelecek :D :D :D 0 0 Yorumla
Muratecemmm Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Deme yap bı anda şaşırt onu :)) ben ilk öyle yapmıştım. Şimdi hep istiyo :)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sözlerin yetersiz kaldığı yerde, eylemlerle kendini ifade etmelisin. Buluştuğunda yapış herife. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kucagina mi oturim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İster dudağına yapış, ister kucağına otur, istersen donunu aşağı indir.Madem işin sonu yatakta bitsin istiyorsun, onu yatağa götürecek eylemi seçmekte özgürsün. Yorumla
LordOfTheBüzük Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yonca evcimik şarkısı at "Bandıra bandıralı ye beni"😅😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 609 cevap paylaştı. Olm bak seni s**kerim de. Hoşuna gider :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben onu skemem ki😐 Yorumla NoShow +1 yıl Ooouuuffff mecazdı bu 😊😊😊😊 O anlar zaten. Yorumla Soran +1 yıl Bunu diyerek tam tersini mi yasarsin diyosun hahahaha Yorumla NoShow +1 yıl Eveeeeettttt Alkışlıyoruuuuzzzz :D Yorumla
Daldaş Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Ne manada demek istiyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya işte çukusunu yemek 😅 Yorumla
JohnWayneAmca Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Anlamazsa dünya malı dünyada kalır 😀 0 0 Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Al direk ye ne duruyon 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Anlamazsa bırak bana gel 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beni kucağına al ve zıplat de 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. tatlıma şerbet olur musun de lkjasdka 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok açım doyur beni bebeğim de :) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Açliktan ölüyorum bebegim doyulmayan açlik yapmislar diyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dahada doyuramassa buradaki fasfoodlara yaz :) Yorumla Soran +1 yıl Fastfood sagliksiz amaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlıklı olanlarıda var organik :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim mekana buyur Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Neremden başlıcaksın derse 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pipisinden Yorumla Highline +1 yıl Kanka sen yemek istediğin yeri en başta söylesene çocuğu geri dolaba koy bari bozulmasın shsjsjj Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. seni istiyorum de 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Anlamazsa ayrıl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doyur beni de 2 2 Yorumla Daldaş +1 yıl Ne manada yav Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Daldaş ne anlafıysan o işte uzatma Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yalamak istiyorum de 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yalamak degil yemek istiyorum ama ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyi yemek 😱 Yorumla Soran +1 yıl Pipisinii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Issıramazsınnn Yorumla Soran +1 yıl Cignemeden yutucam Yorumla Soran +1 yıl Agzimla degil ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl OyySeni içimde hissetmek istiyorum de Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Anlar heralde 0 0 Yorumla
cinselmerak2344 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl neresini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pipisini 😅 Yorumla cinselmerak2344 +1 yıl ben de cilliğini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Oturt yemek masasına eline bir çatal bıçak ver uzan masanin üstüne akşam menüde ben varim de
Kocama uygulayacagik tarife 😂
uygulayacagim*
Tavsiye ederim
Denizdeki dalgalar gibiyim sana doğru bir gelip bir gitmek istiyorum de
Çok sevdim bunu
sandıkları açıp oyları sayma zamanı gelmedi mi aşkım de nude at o anlar canım ben chpli sevgilime seçimden önce öyle yapmıştım
Anlamazsa ayrıl zaten ondan.. Bunu bile anlamayan sevgiliden kime hayır gelir ki sana hayır gelecek :D :D :D
Deme yap bı anda şaşırt onu :)) ben ilk öyle yapmıştım. Şimdi hep istiyo :))
Sözlerin yetersiz kaldığı yerde, eylemlerle kendini ifade etmelisin.
Buluştuğunda yapış herife.
Kucagina mi oturim
İster dudağına yapış, ister kucağına otur, istersen donunu aşağı indir.
Madem işin sonu yatakta bitsin istiyorsun, onu yatağa götürecek eylemi seçmekte özgürsün.
Yonca evcimik şarkısı at "Bandıra bandıralı ye beni"😅😅
😂
Olm bak seni s**kerim de. Hoşuna gider :D
Ama ben onu skemem ki😐
Ooouuuffff mecazdı bu 😊😊😊😊 O anlar zaten.
Bunu diyerek tam tersini mi yasarsin diyosun hahahaha
Eveeeeettttt Alkışlıyoruuuuzzzz :D
Ne manada demek istiyorsun
Ya işte çukusunu yemek 😅
Anlamazsa dünya malı dünyada kalır 😀
Al direk ye ne duruyon
Anlamazsa bırak bana gel
Beni kucağına al ve zıplat de
tatlıma şerbet olur musun de lkjasdka
Çok açım doyur beni bebeğim de :)
Açliktan ölüyorum bebegim doyulmayan açlik yapmislar diyim
Dahada doyuramassa buradaki fasfoodlara yaz :)
Fastfood sagliksiz amaa
Sağlıklı olanlarıda var organik :)
Benim mekana buyur
Neremden başlıcaksın derse
Pipisinden
Kanka sen yemek istediğin yeri en başta söylesene çocuğu geri dolaba koy bari bozulmasın shsjsjj
Islandım diyebilirsin o anlar zaten
Şanslıymış
seni istiyorum de
Bilmiyor mu onu istedğini 😂
Daha politik bir yolunu bulmalısın
Anlamazsa ayrıl
Anlar anlar
bu anlaşılmaz
Bir evde buluşup kahve içsek de
Daha iyi cumlelyr bul
Doyur beni de
Ne manada yav