- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılNamazında niyazındaki dindar kişiler evlilik öncesi ilişki yaşayamayacağı için eş olarak kendisi gibi kendini gerdeğe saklayan birini istemeleri en doğal hakları.
Diğer yandan herkes kendi tercihlerinden sorumlu ve başkalarının ne yaptığına karışmak haddini aşmaktır.
Evet kişisel tercihler artık daha rahat yaşanıyor, o konularsa eskisi kadar önemli değil ve bence böylesi daha sağlıklı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Büyütülmesi değil konu bazı insanlar kendileri gibi ilişki yaşamamış ve her iki taraf içinde ilk olacakları insanı istiyorlar. Yoksa diğer türlü namus konusu olarak devam ettirilmiyor şükür herkes kadınlarında cinsel ihtiyacı olabileceğinin farkında
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle bakirsen bakire iste yoksa hayir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılPek çok insan ile birlikte oluyorsa ve ya geçmişinde bu varsa değerini ölçmeye başlıyorsun. İnsan kendine değer vermeli. Sevdiğin ile olursun başka ama her sevgili olduğunla da yatmazsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnemli sadece bir zar değil konu ya da mesele 2 bacak arası degil
02 Yorumla
Soran+1 yılkaldi mi oyle erkek ya da kiz
Cevap sahibi+1 yılÇok var ahlaklı insanlar bitmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen hiç önemsemiyorum sevdiğim kadının geçmişini
02 Yorumla
Soran+1 yılolgun erkek
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazen fazla buyutuluyor ama
Bakir bir erkek bakire ister hakkıdır aynı şekilde
Bakire bir kız da bakir erkek istemeli değilse nasıl erkekler öyle kızlara yol veriyorsa kızlar da yol vermeli
Bide bakirlik bakirelik mevzusunu hala o bir parça zar da sanan var o zarın gerçekten hiçbir önemi yoktur bence bakirelik ve bakirlik kavramı fiziksel den çok ruhen de olmalıdır
Ark**an verenler var ve ben bakireyim diyor sizce gerçekten bu kişi bakire mi? Fiziken belki o zar yirtilmadi ama ruhen bakire değildir
Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir bence tencere kapak dengi dengine en iyisi olur
Bu arada dindar birisi de değilim ve kendi açımdan cevap vereyim bakirlik de bakirelik de önemli onu tek bir kişiyle yaşamak kulağa daha hoş geliyor50 Yorumla
+1 yılŞimdi bakirelik kavramı evet Anadolu daha önemli şehirleri de çok bir önemi kalmasa da fakat şöyle bir durumda var erkek her halti yerken hani bazen böyle övünerek çıkarlar 20 tane kızla çıktım yok şunu yaptım yok gençken ben çok hızlı yaşadım şimdi bütün bu cümleleri kuran insanlar için bence evlene bildikleri bir kadın olabildikleri için şanslı olduklarını düşünmeleri gerekir ama yıllarca tek bir kızı sevmiş tenine zarar gelsin istememiş bir insan için gerçekten tertemiz bir kadın hak ediyor o yüzden hani kişinin biraz da kendi ile alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yıl"Yöööö insanlık daha önemli" diyenlere pek inanmayın bence sşz yine de..
Evlenmeye gelince iş değişiyor çünkü erkeklerin gözünde. Önem vermiyorum diyenlere şüpheyle yaklaşın o yüzden.
15 Yorumla- +1 yıl
"Erkek kendisi de bakirse bakire kadın istemeli" falan saçmalığına da bulaşmayın aynı şekilde. Otuz tane kadınla düşüp kalkan erkeği kimse iplemez ama iki üç erkekle adı çıkan kadına ne yazık ki kimse iyi gözle bakmaz. Bu toplum böyle. Yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılpeki sadece sevdigi adamla olan ve evlenmek istemeyen kadin
- +1 yıl
Benim görüşümü soruyorsan bence sorun değil.
Millet ne der diyorsan onlar her durumda her olaydan bir orspuluk çıkartabilirler. Ya çok önemsemeyeceksin, önemsiyorsan da evlenene kadar seks yapmayacaksın.
Soran+1 yılevlilik dusunmuyorum kariyerim iyi şükür ailemde evlen baskisi yapmiyor bana
- +1 yıl
E tamam, bak keyfine o zaman 🖖
Gizli Üye(25-29)+1 yılönceden cinsel ilişkim olmadı ama gereksiz buluyorum bilimsel olarak bakirelik diye bir şey yok zaten. erkeklerde bakir değilse bakire kadın istemesin.
41 Yorumla
Soran+1 yılistedigim yorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Bekarete önem vermek demek bakireliği büyütmek demek değildir. Herkesin hayatı kendine özgüdür. Herkes her şeyi isteyebilir ve herkesin hayatına hiç kimse karışamaz! 😅
İnsan kadını erkeği yok, insan, kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı!
Namus bacak arasında değildir ama önüne gelene de bacak arasını açan da namus aramam, kolların yok mu güzelim, niye bacağını açıyorsun! 😅02 Yorumla
Soran+1 yılevet secici olursun tabii her onune gelenle olmaz
- +1 yıl
Hihi, gönlünüzce olsun, mutlu akşamlar diliyorum 🌸
yani kardeş lafı nereye getirmeye çalışıyorsun ağzından baklayı çıkarsanda rahatlasan. yani veresin var ama çok kınarsalar vermeyim mi diyorsun? ya da verdinde önemi yok kardeş rahat ol ver herkes veriyo desinler ve kendini iyi hisset buna mı çalışıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bence önemli. kız benle evlenene kadar 10 kişiyle sevgili olacak 8 i ile seks yapacak sonra gelecek bembeyaz gelinlikle kırmızı kurdelasıyla baba evinden çıkacak eşim olacak bir ben mi bu kadar geniş değillim milletmi çok geniş anlamıyorum
525 Yorumla
Soran+1 yılevlenmiyor artik kimse ayrica cogusu diktiriyor ya da arkadan yapiyor
Cevap sahibi+1 yılValla böyle olanlar zaten evlenmesin. böyle bi çok ilişki yaşayan kadınlar zaten evliliklerinde mutsuz oluyorlar çünkü bi süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyor aynı kişi. hem arkadan yapınca da bence kızlık bozulmuş mantığı oluyo bence yani ha öne girmiş ha arkaya giren girmiş oluyo
Soran+1 yılevlenmiyo abim kimse artik olan erkege oluyo onca altin masraf evlilik agir yük bu devirde
Cevap sahibi+1 yılValla öyle ama evlenen de çok var
Soran+1 yılvalla çok yok inan ki erkek bir bilezige 30-35 bin veriyor ev desen kira desen cabasi sonra yürütemeyip ayriliyorlar uzun sürmüyo evlilikler heves artik
Cevap sahibi+1 yılValla bi çok kız sırf aile evinden kaçmak için evleniyo erkekler desen toplum baskısı kadınlar için de geçerli tabi
Soran+1 yılheves işte hemen ayriliyolar
Cevap sahibi+1 yılZaten o ilişkiyi yaşamamış kızlarda artık onun için
Cevap sahibi+1 yılValla ben kendi çevreme bakıyorum arkadaşlarıma falan hani boşanır diye düşündüğüm kişiler falan hala devam hiç ayrılan olmadı 😂
Soran+1 yılonlarda baskıdan aile baskisi vs emin ol yük bunlar cogusu diktirip arkadan veriyor
Cevap sahibi+1 yılDiktirip arkadan vermek saçma değil mi
Soran+1 yılevet sacma kadında yaşamali cinselligi zevki erkek yasiyorsa onun ne eksiği var ki
Soran+1 yılnamus kadinin degil erkeginde namusu
Cevap sahibi+1 yılYaşasın zaten bozduysa niye diktiriyo nasılsa bozulmuş en fazla evleneceği zaman diktirir
Soran+1 yılben bakireyim ama soruyu oylesine sordum tabii
Cevap sahibi+1 yılNasıl bakiresin tam mı yarım mı 😅 yani arkadan verdin mi hiç
Soran+1 yılhaha hiç olmadi sadece seviştim oral opusme o kadar 1 kere arkadan vermem
Cevap sahibi+1 yılE sendede değmedik yer kalmamış 🤭
Cevap sahibi+1 yılKarşı traf ne yaptı yani oda oral yaptı mı
Soran+1 yılopusme surtunme o kadar oral
Cevap sahibi+1 yılHimm iyi dayanmışsın 😅
Cevap sahibi+1 yıl@oxrody zaten bakir olmayıp kendini bakir gibi görenlere kızıyorum ben
Evlenmeden yaşayan yaşıyor zaten günümüzde cinsellig. Hala önemli tabiki hckmseyle beraber olmamış insanlar kendileri gbi birini istiyorlar haklı olark
28 Yorumla
Soran+1 yılherkesin kendi tercihi ama devirde evlenmek zor maddi manevi ve sirf seks icin evlenmektr sacma
Soran+1 yılevet oyle ama sana soruyorum zevkini hak etmeyen biri icin tutar miydin yani o şekilde temiz kaliyo kadin erkek her halti yiyip altinla satın aliyor evlenirken sonra köle ediyor evlenince
Soran+1 yıldiyorum ki evlenene kadar bakire mi kalırdın sonucta nefsin var ve erkekler her halti yiyor evliliklerde uzun sürmüyor deger mi değmez
Soran+1 yıleskidendi bunlar şimdi heves evlilik
Size öyle diyorlar çünkü yooooğh çok önemli derlerse nerden bulacaklar yaşayacakları kadınları kunduz bunlar kunduz bilmiyorsunuz😂 düşmeyin bu hilelere😂 Her erkek önemser sevdiği kadının bedenini. Önemsemiyorsa sevmiyordur
09 Yorumla
Soran+1 yılsence namus kadin bedeninde mi erkek bakirse bakire ister ayrica da kadininda zevki nefsi var sirf altin takacak evlenecek diye satin alamaz bedenimizi bekaret kadina yüklenmemeli erkeginde namusu var
Soran+1 yılevet önemli degil tabii ki anlaşamadiktan sonra iki bacak arasinda mi ayrica her kadindan kan gelmiyor biraz jinekolog videolari izle geri kalmışsın
- +1 yıl
Namus sadece kadına aittir dediğimi hatırlamıyorum 🤔 5 10 kadınla ilişki yaşamış adam kalkıp bana erkek arkadaşınla ne yaşadın şeklinde hesap soramaz. Bilgi alabilir öğrenmek adına fakat uzatıp hesap sormaya hakkı yok. Tek bir cinsiyete indirgeyerek tek bir cins adına konuşmadım zaten. Erkeklerin küçük ufak bir sırrını vermek istedim sadece itibar edersin etmezsin seni bağlar. Bunlar özel paylaşımlar, sevdiğim adamın geçmişini önemserim, benim geleceğim olacaksa o adam. Bahsettiğimiz şey sevdiğim değer verdiğim insan, o kişiden bahsediyorsak şu cümleleri kullanamazsın o değer vereceğim insanla ilgili. Sen bana ben sana saygı duymak zorundayız şu an çünkü iletişim kuralından biri saygıdır
Soran+1 yılevet ama diyorum ki kadin erkek eşittir namus bacak arasinda degil kafada biter sevdiginle yaşarsin bunu
Soran+1 yılben bakireyim ama hak edecek erkek yok el değmemiş biriyim var mi oyle erkek deger bilen yok
Soran+1 yılişin özü her şey bekaret degil kimse evlenmiyo zevki icin yqsiuor ki evlilik buyuk sorumluluk bile isteye yatiyorlar
+1 yılKırsalda yaşayanlar için ne kadar önemliyse şehirdekiler için de önemli. İnsanlar temiz yaşantıya sahip kadın veya erkek bulamaz oldu artık. Kimin eli nerede belli değil.
111 Yorumla
Soran+1 yılartik herkes yapiyo
- +1 yıl
Herkesin yapması doğru olduğu anlamına gelmiyor.
Soran+1 yıltercih meselesi evlilik cok pahalandi ama cinsellikte artti düzen bu
Soran+1 yılablam kusura bakma bi bilezik otuz bin olmuş sosyal medya cikmis kim evlenir ki artik
- +1 yıl
Ben evlenirim mesela. Bilezik istemeniz de şart değil yani İşi zorlaştıran yine bizleriz. Her şeyden daha da önemlisi ahlaksızlığa bahane aranmamalı. Ben zor olanı tercih ediyorum. Siz en kolayına yönelin. Tabi ki tercih meselesi.
Soran+1 yılbu devirde evlenilmez heves artik aldatir olan kadina olur dul kalmak istiyosan öylesine bi adamla evlenmek istiyosan buyur zina dul olmaktan daha iyi
Soran+1 yılerkege dul denmiyor kadina deniyor sonra da ortada kaliyosun falan
- +1 yıl
Düşüncelerimiz taban tabana zıt. Münakaşa etmek de anlamsız. Düşüncene saygı duyamıyorum, umarım seni bu ilkel fikirlerden vazgeçirecek biri çıkar karşına. Çünkü istediğin yaşam biçimi insana değil hayvanlara ait. Onlar önüne gelenle çiftleşir. Neyse...
Soran+1 yılönüne gelenle derken ben onu mu diyorum ayrica insan sevdigi erkekle olabilir bunda bir şey yok nerden biliyorsun seçici olmadigimi git o zaman seks için evlen zina etmemiş olursun ama heves ugruna özenti icin evlenirsin daha iyi😬😆
Soran+1 yıl20 ben
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik önemli. Sebebi de kendine hayrı olmayan insanların bir araya gelmesine engel olmak. Evlilikle yürümeli işler. Sonra çok üzüntü keder oluyor. Kıyaslar oluyor falan. Gerek yok. Erkekler için de aslında önemli. Doğru durulması lazım.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılönce müsaade etsen insanlar yorum yapsa 1 saat içerisinde iki güncelleme fazla olmuş bence!!!
bekaret dediğin namus dediğin asla bacak arasınsa değil beyinde kafa tası içerisindedir, bir zar parçasına mı bakacağız zekaya akıla mı?
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama bir doktordan dinlemiştim zar diye bişey yokmuş aslında rahmi koruyan perde varmış oda sinirlere bağlıymış sinirler zarar gördüğü için ufak bir kanama oluyomuş gerçeği budur belki.
02 Yorumla
Soran+1 yılcok tatli yüzün ya😍
- +1 yıl
Teşekkür ederim☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılGüven herşeyin üstünde olan bir duygu. Kadın ve erkek bu konuda aynı dünya görüşü çerçevesinde buluşup birbirlerine sırdaş olabiliyorsa ne mutlu.
20 Yorumla
+1 yılBakirelik hala önemli bence ama bakirelikten ziyade kadın erkek birbirinin ilki olması kadar güzel bir şey olamaz
14 Yorumla
Soran+1 yılkimse oyle degil artik ya evliliklerde uzun surmuyor herkes yapiyor vurduruyor
- +1 yıl
O yapanların ahiret inancı yok Allah'tan korkanlar zinaya yaklaşmaz
Soran+1 yılevlilik iyi mi sence bosaniyorlar heves maddiyat ekonomi satrlarini saymiyorum islam ulkesi hayati pahalandirir miecburen herkes zevkini yasiyor yani evlenmek aptallik sadakat 0 eskidendi abi senin yaş 40 olmuş o temiz evlilikler senin zamaninda vardi simdi sen dusun cocugunu evlendirebilir misin bir bilezik otuz bin olmus her kiz temizde degil erkeklerde kullanir atar olmuş
- +1 yıl
Allah'a peygambere ahiret gününe inanan Müslüman kadın ve erkekler hala namusunu koruyorlar
O yüzden herşeyin hayırlısını Allah bilir
Sadece kadın üzrerinden giden ve sadece ahlakı iki bacak arası bir olgu sanan toplum yapısı var.
Bakirelik burun silmek gibidir.. normal.
10 Yorumlabakirsem kendime denk olan birini isteyebilirim lakin seviyorsam ve onunda beni sevdiğine mutlu bir ailem olacağına inanırsam küçükte olsa belki bir fedakarlık yapardım
00 YorumlaSevdiğim kadının bakireliği benim için önemlidir ve kendim de bizzat cinselliğe elimi atmamış bir insanım o yüzden kendim gibi temiz birini istemem normal
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevdiğin, hoşlandığın biriyle cinsellik yaşamak günümüzde neredeyse kaçınılmaz. Bence her şeyden önemli olan insanlık...
10 YorumlaŞu konu o kadar saçma abartılıyor ki kendimi açıklama yapmak için yormayacağım
12 Yorumla
Soran+1 yılniee
önemli değil ama kadınlara ayrılık sonrası travma yaşatılmamalı
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ama herkes zevki icin yapiyor
Nereden çıkardın cinselliğin her yerde her yaşta yaşandığını?
Öyle olsa bunca abazan erkek olur mu piyasada?
00 Yorumla
+1 yılBakire olman birini asla istemem Ayrıca diktirsede anal yapsada sürtünsede bakşre değildir çünkü bakirelik demek cinsel temas ile gider
00 YorumlaÖyle insanlara ikinci el eşya diyorum kullanılmış bı kenara atılmış değeri olmayan
Bence herkes icin önemli olmalı bakirelik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Bence insanlık önemli bir kişi bekaretini kaybetti diye önüne gelen herkesle yatmamalı
010 Yorumla
Soran+1 yılya tabii ki secici sevdiginle yaptin diyelim seks namussuz mu oluyosun
- +1 yıl
Namussuz olmuyorsun canım benim sikilip sikilip atılmış oluyorsun sonra da seni gerçekten çok seven sana hayatını adayacak birini bulduğun zaman da ona kapak atıp evlenmeyi ve sikilip atılmışlığının acısını çıkarnaya çalışıyorsun evleneceğin adamı paravan gibi kullanmaya çalışıyorsun anladın mı? Türkıyede bu işler böyledir
Soran+1 yılyoo evlilik dusunmuyorum sadece seksi bir kisiyle yaparim o da sevdigimle ve evlenmek gereksiz heves evlilikler artik kariyerim var ailemde evlenme diyor ayrica tercih meselesi bende köle gibi evlenmem iyi para kazaniyorum sağlikciyim
Soran+1 yılgerek yok yani hizmetci olmaya aldatilip dul kalmaya evlenmemek iyi
Soran+1 yılbirde seks yapinca her erkekle yapnis olmuyor kadinlar daha secici erkeklere delik olsun yeter ama kadinlar yakisikli erkege verir ya da zengine kriterimiz avr
Soran+1 yılhalalarimin hicburi evlenmedi en buyugu 45 en kucugu 28 yasinda
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik asla benim için önemli olmadı ama ben bakir kalmayı tercih ediyorum hala ama takıntım yoktur karşıma çıkan kişi bakire olacak diyede
00 Yorumla yani hâla önemseyen insanlar var tabi ama bence önemsenmesi gereken bir kavram değil
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzelliğin diyoruum🥹❤️🩹
+1 yılHala önemli toplumun %80'i müslüman
05 Yorumla
Soran+1 yıldeğil herkes yapiyor diktiriyor herkes piercing takip crop giyiyor nereye musluman
- +1 yıl
Toplamda müslüman olmayan ben dahil 16 milyon insan var gayet normal. Bir de müslüman geçinenler var. Gerçek anlamda müslüman olanlarda öyle bir şey görmedim
Soran+1 yılevet ama gercek musluman yok artik inan buna herkes deist
- +1 yıl
O halde mutlu oldum
Soran+1 yılevet aci gercek
Bakirelik toplumumuz içinde önemli evet. Önemsiz gören insanlar nadir.
10 Yorumla
+1 yılBakire, bakir olup insan olamayan da var. Bir yerden sonra önemli değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılbu nr
Gizli Üye(25-29)+1 yılülkedeki tek sorun bakirelik zaten %55 cahilmiş onu öğrendik
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakire olan birinin karşısındaki kişinin de bakire olmasını beklemesi kadar doğal bir şey olamaz yoksa bi taraf her türlü haltı yiyor sonra bakir istiyor falan olmaz öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu işin Avrupa’sı Ortadoğu’su yok bence işim gereği Katar bae Polonya Almanya gibi yerlere gittim yaşadım emin olun Avrupalı kızlarda bakireliğni koruyanlar var Ortadoğu’da ise gizli gizli yapanlar var tamamen tercih meselesi bölgesel bir şey değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi düşüncesi bnce girene çıkana biz karışmayız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik iki bacak arasında değil abi kafadadir ya.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunluk önemli diyor. Tabi topluma karşı özelde önemli değilmiş gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçenlerde Hatice diye Artvinli bir öğretmenle tanışmıştım kadın önden bakire ama arkadan tünel olmuş resmen diyor. Bazen utanıyorum diyor söylemeye bakireyim diye. 😁😅🤣
00 Yorumla
+1 yılBu büyütmek değil ben temizsem karşimdakinide öyle isterim ama insanlar yapip yapip hayla bakireyim demeye getiyor madem soyleyemiyorsun neden yapiyosun?
12 Yorumla
Soran+1 yılbakir erkek bakire istemeli ama her kizla olan erkek temiz kiz isteyemez ayrica bekaret kadina yüklenmemeli erkeğinde namusu var
- +1 yıl
Kesinlikle namus ve bakirelik tek tarafli olamaz erkek yapar diyemezler bu geçmez.
+1 yılAnnemiz babamızda seks yapıyor o zaman onlarda namussuz oluyor önemli olan gerçekten sevdiğin güvendiğin biri olması
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ama onlar evli nikahli evlenmeden yapilmamali mi asil bu onemli erkekler herkrsle yapiyo ama temiz kiz isterler yapinca kirli mi oluyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslüman olduğum için benim için önemli, evlenmeden cinsellik bana göre değil kısaca
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbüyüten büyütür , önemsemeyen önemsemez.🤷♂️ kim me yaparsa kendine yapar. bizene.
00 YorumlaEskisi kadar değil bence.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevince bu konuların bir önemi kalmıyor.
10 Yorumla
+1 yılÖnemsenmeyecek bir şey
10 Yorumla
+1 yılBakireyim bakir isterim. 1. El erkek
016 Yorumla
Soran+1 yılbu tipinle inanmam bakire olduguna
- +1 yıl
28 yaşındayım bakireyim. Tiple alakası yok. Ben cok seciciyim
Soran+1 yılnasil böyle bakimli olup nefsine yenilmiyosun tebrik ederim
Soran+1 yılalımlısın ama hiç mi bir şey yaşamadin nolur bana da yardim et ben duramiyom bakireyim 20 yasindayimm
- +1 yıl
Nefsine yenik düşen kiz saygisizdir. Ayni ortamda bulundum ama cinsellik yaşamadım. İrade
Soran+1 yılmastürbasyon falan cok mu yapiyosun yoksa tamamen irade mi bu
- +1 yıl
Dini inanç, aile , çevre , ark. ortami ve irade
Soran+1 yılacik kizlar daha ozgur degil mi bu konuda ben kapaliyim ama aciklar daha serbest gibi
- +1 yıl
Kapaliydim acildim
Soran+1 yılbenimde inancim var ama zevk baska inanç başka ve evliliklerde uzun surmuyor hep heves bu ekonomide her erkek evlenemz herkes zevk pesinde inan bana
Soran+1 yılevlenceksen kalbe bak tipe degil
- +1 yıl
Namaz kılıyorum ben mesala 5 vakit. Bakir erkek bulsam evlencem. Mesleğine de bakmiyorum tipe de
Soran+1 yılbakir olan seni mutlu edemez ama cok yorar istedigin seks hayatini yasayamazsin tecrübeli bul
Soran+1 yılmahveder yoksa cinsel hayatini evlilik kalmaz
- +1 yıl
Brnle tecrübe kazansın. Baska kizs el sürene aşık olmsm
Soran+1 yılama nasil anlican ki bakir olduguna belirtisi yok
+1 yılBakirelik tabiki önemli ama insanlığı daha önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılevet erkegin namusu varsa kizinda var her ikisininde
- +1 yıl
evet kızında namusu var
+1 yılBakirelik hala önemli bence
010 Yorumla
Soran+1 yılkadında değil erkekte de onemli bu sizinde namusunuz var
- +1 yıl
Soran+1 yılvalla bakir erkek bakire kiz ister ama onun harici kimse namustan bahsetmesin zevkine baksin
- +1 yıl
Aynen öyleeee. Ben bakirim valla ama karşıma ne çıkar bilemem Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Soran+1 yılkesinlikle Rabbim temiz birini cikarsin
- +1 yıl
😍🤩❤🦋
Soran+1 yılbende bakireyim ama insanlar yanlis anliyor cinsellik yasadigimi dusunup yaram var diye sormuşum gibi algilandi
- +1 yıl
Hayır yanlış anlaşılma yok
- +1 yıl
Aman boş ver algılayanları sen yaa. Onlar yanlış anlamak için fırsat kolluyor zaten 🙄
+1 yılBakirelik diye bir şey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılvar var
- +1 yıl
Yok yok kızlık zarı diye bir şey yok
Kadın içinde erkek içinde önemli olmalı bence
00 Yorumla
+1 yılZihniyete göre değişiyor işte
00 YorumlaKisisel tercihler bence
00 Yorumla
+1 yılahlakı iki damla kana bağlayan zihinleri zıkeyim
30 Yorumla