Bence kadınlar birbirlerini daha çok beğeniyorlar. Erkekler tam tersi yarış halinde.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir rivayete göre; tüm kadınlar biseksüeldir.
bencede
Bir kadın olarak cevaplıyorum " Kadınlar" 😂
😂😂😂
@AK__BEY__52 Böyle düşünüyo olmanız cidden çok mutlu etti, keşke Türkiye' de sizden daha fazla olsaydı ☺
Keşke keşke daha fazla olsaydı ama işte insanlar yani Bilmiyorum neden böyle yapıyorlar Yani bu yapılan işler Bence yaratılışa ters Neyse Herkesin kendi tercihidir ama ben kesinlikle Allah'ım bir konuşmayın yolundan dönmem
@AK__BEY__52 Çok haklısınız valla, aslında üstüne söylenecek bir çok şey var ama yeri ve zamanı değil 😊
Yani haklısın Yani bu tarz insanların sadece kendilerine zararı yok Çoluğun çocuğun da ahlakını gelişimini tercihlerini çok etkiliyorlar bunlar
@AK__BEY__52 İşte bu yüzden bozuldu bu dünya 😕
Allah'ım doğru söylüyorsun Meltem Hanım akşam gelirken yani işe gelirken televizyonda bir tartışma programı izledim inanabiliyor musun cinsiyet değişikliğinin yaşı 18'in altına düşmüş yani cinsizlik diye bir kavram geliyor artık ya bu nedir ya Bu isyandan başka hiçbir şey değil bence
@AK__BEY__52 Yapıcak bi şey yok kıyametin âlâmetleri işte, biz bozulmayalımda insanlar ne yaparlarsa yapsınlar çokta önemli değil yani, tabi bu benim düşüncem 😔
Yani bir yerde de haklısın Herkes kendinden sorumlu sonuçta Her koyun kendi bacağından asılıyor
@AK__BEY__52 E tabi, hangi birine laf diyebiliriz ki? Direk linç yeriz, hatta bu konuyu bu kadar açık bir yerde yorumluyor olmamız bile bağzı insanları iğneleyebilir o yüzden bence kapatalım bu konuyu ikimizde çok haklıyız evet ama burada konuşmak yanlış 😊 (Lütfen yanlış anlamayın, insanlar kötü)
Kesinlikle zaten bu da evde her şey var insanlık yok nokta
gidin özelden konuşun , bildirim manyağı yaptınız beni aksdjfk
😂😂
😄😄😄😄😄😄 Kusura bakma kardeşim benim Hayırlı geceler
bi girdim 15 bildirim var savaş mı çıktı noldu dedim :D
@MeltemSosa
insan bi gidiyom der aksjdfd
Sonunda içine etmeseydin zaten bitmişti canım jxbxjxj
ne dedim onu bile bilmiyom jakdfl
Ne diyon nereye gitmişim ben?
Silerken bi gidiyom deseydn diyom ajksdfldk
Hee doğru kusura bakma yaa oluyo öyle arada dengesizliklerim 😂
canın sağolsun jsdkjfd
Bu arada soru benim cevap benim sohbet benim niye dalıyon içine Allah Allah rahatsız oluyomuş, bildirimlerini kapat o zaman hdjdjdj
Dağdan gelip bağdakini kovuyo şuna bak askdjfd get özelden hallet jgsdkfjlk
Valla korktum ondan başıma bela almayım şimdi 😂 (Açıkça yazma buraya öldürürüm seni özele geliyom şimdi)
nsgmföd gel gel
Aa pardon ya soruyu kendimin sanmışım 😂
aslkdjfkd
Katılmıyorum. Erkek de çok kadın da çok ama erkekler dese linç yiyor i*ne falan diyorsunuz direkt ama kızlar olunca ooo benle sevgili olsana falan diyen ne kadar bile var. Bu ülkede g*y l*zbiyenlerden daha çok bence
gizli gaylar var burada baya gördüm
Sadece burası mı? Twitter'a git bak sürüyle gay görürsün ama lez çok nadir. Net bir şekilde diyorum ülkede erkeklerin rahat %5 hatta %10 u gay veya biseksüel eğilimde
olabilir valla , son zamanlarda aşırı bi artış oldu.
Aynen öyle. Kısacası bana göre g*ylar net bir şekilde daha fazla ama gizliler
lezbiyenlerde gizli aslında ya, çoğu bi seks havasında ama bariz lezbiyen yani.
Öyle olan da var elbette ama asla bu ülkede gaylar kadar değiller. Şöyle diyeyim 100 kızdan en fazla 5 lez çıkar ama 100 erkekten 10 gay çıkar bu ülkede ben artık bunun farkındayım. Dediğim gibi kızlar söylese en azından o tepkiyi almıyor. Erkek dese direkt i*ne n*noş falan diyor insanlar direkt
evet , erkekler kadınlara benzemeye çalıştıkları için çok tepki alıyorlar. Kadınlar oldukları gibi kalıyorlar bu yüzden pek sorun edilmiyor.
Buna katılmıyorum o gördüklerinin amacı dikkat çekmek için öyle olanlar. Gay tanıdıklarım da oldu gayet ve erkeklerdi yani gayette
benim tanıdıklarımn hepsi makyaj yapan tiplerdi
İşte o tipleri hoş bulmuyorum
Kadınlar. Çoğu sadece yatkında değildir ama fırsat işi biraz
Dayılar arasında gizli gaylik çok görüyorumda daha teyzelerimizde gizli lezlik bir şey görmedim, bu yüzden erkekler daha yatkın bence.
Bu sitede bile baya gizli gay var.
Hemde ne gay var, bana yazan kızların çoğu erkek zaten 😂
😂😂
Erkekler yokluktan es cinsel olmaya basladi
Kadınlar daha yakın, lezbiyenler çoğunlukta
Erkekler
Özellikle bu sitede :D
:D))
rahat bırakmıyor zalımlar ya :D
Kimlerrrr
Gay abiler :D
Xdxd aslında herkesin içinde vardır ve erkekler daha çok gizledikleri için daha yoğundur. Bu demek değil ki ona yöneleceğiz xx olması gereken bu saçmalıklardan uzaklaşıp adam gibi yaşamak
Yok aman tövbe istemez valla midemi kaldırma sabah sabah :D
Xdxdxdxd
bide gülüyon hjgkfld
Tamam tamam 🤐
Erkeklerde çok var
Kadınlar
Konuya bak ya
Hakkaten haa 😂😂
Vallahi erkekleri ya
Erkekler