Yani normalde hoş sohbet birisiyimdir. İşim gereği de insanlarla iletişim halindeyim ve sosyal ortamım da geniştir. Ama erkeklerle ilişki anlamında konuşmaya başlayınca çekiniyorum, ne biliyim bir el tutması falan bile beni geriyor. Hani temas edilince ister istemez geri çekilmek istiyorum. Neden geriliyorum anlamış değilim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Vücudun Aslında fizyolojik tepkiye hazır ruhun buna izin vermiyor
Ruhumu hazırlamam lazım ama olmuyor 😄
Bunun için Ne yapman gerekiyor biliyor musun sıkı güvenebileceğin bir arkadaşınla şakalaşarak konuyu ileri götürmen gerekir
O kadar güvenemem kimseye, kaldı ki arkadaşlığımı da bozmak istemem :/
Ruhu hazırlayabilmenin en güzel yolu bu yahut sen kendini bizden daha iyi tanıyorsun varsa bir iddian konu üzerinden konuşalım
İddiam muhtemelen hep yalnız kalmak olucak :D
Hiç öyle düşünme bir gün seni senden alacak ruhunu Özgür kılacak işini iyi yapan tecrübeli birisi karşına çıkar
Biliyor musun herkes bunu söylüyor ama zamanın geçip gittiğinin kimse farkında değil. Bir gün deniyor hep ama benim gençliğimde bir yere kadar gidiyor, sonra duygularım şimdi olduğu gibi olmayacak
Zamanla duyguların enkaza dönecek Ama sen buna mani olmalısın özellikle hayat standartları şu anda yükselişte ve durum da karşındaki insanı etkileyecektir senin bunların dışında kalacak kişiyle Hayat kurman gerekir yahut seni İyi bir dinleyici anlayan mutlu eden arkadaşlık kurman gerekir
Bir kere salsan kendini
Olmuyor işte o😄 yani garip geliyor, yanlış gibi falan
Rica etsem istek atabilirmisin
partnerine yardım etsin allah, nasıl eline alacaksın sen :)
Gözünde büyütüyorsun
Evet biraz sanırım öyle
Kaç yaşındasın
25
Tecrübesizlik ve kültürel şeyler. Evlenince falan daha kolay alışırsın
Tipik bir aseksüel yaklaşım tarzı.
Aseksüel olduğumu düşünmüyorum açıkçası. Bir ara acaba mı demiştim ama yani erkeklerden hoşlanıyorum bunu biliyorum
Erkeklerden hoşlanmak değil mesele. Tansel temasta gerginlik ve salgılanan adrenalin hormonun yetersizliği. Heyecan duyamama ve kendini geri çekme.
Hoşsohbetsen sohbetle sağlayabilirsin.
Karskter
tecrubesızmısın
Evet
pekı ısteklerın ne durumda