Cinsel Yaşam İlk gece neler olacak? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 İlk gece neler olacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Ya kıyametler kopacak ya da dünya duracakDepremler olucak of felaket 4 1 Yorumla remzi1905 +1 yıl hahahaha çok güldüm ya sabah sabah :D sağolasın. Yorumla
Farlander Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Eşin cinsellik konusunda tecrübeli veya bilgiliyse mükemmel bir deneyim yaşarsın, aksi takdirde işkence olur. 2 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. O kadar detay burdan verilmez. Kesinti yapıyorlar maalesef 0 0 Yorumla
kuyuyataşşatandeli Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Neler olmayacak ki haha şimdi kesin ana yandık mi la diye kara kara düşün. d 0 0 Yorumla
cermikli0006 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Tüm komşular gelip bakıyorlar dışarı bukmekran konuyor 0 0 Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl rampada pompa olacka işte daha ne detayı istiyorsun :D 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlk gece ilişki yaşayacaksınız ama karşındakinin yaklaşımına değişir tam olarak nasıl gelişeceği. 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Detaylı anlatanı banlarlar 😂 sor özelden birilerine anlatsın sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bişey olacağı yok. eşin işini bilen bir tipse seni ıslatır iyice sonrası tereyağından kıl çeker gibi işte 0 0 Yorumla
askerahmetbey Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bacağını açacaksın. Yılanı yuvaya sokacak ve rahatlayacaksın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar mı Yorumla askerahmetbey +1 yıl Olay bu ama eğer kocan kaliteli bir insansa bunu sana öyle bi aşkla yapar ki mutluluktan uçarsın. Öküzün tekiyle evliysen çiftleşip yatar hayvan gibi Yorumla Soran +1 yıl Ahahah çiftleşmek terimi lütfen hayvanlara ait kalsın biz o terimi kullanmayalım yabani geliyo sksbsj Yorumla askerahmetbey +1 yıl Kocan hayvanın tekiyse çiftleşir zaten :DD Yorumla Soran +1 yıl Değildir umarım Yorumla askerahmetbey +1 yıl Var mı belli biri Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl hala ilk geceyi bekleyen var mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla
zumbaaa67 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Seve seve anlatırım dinlemek istermisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Taktik maktik yok. Bam bam bam. 1 0 Yorumla
cptprice15 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. ilk gece korkunç şeyler olacak çatır çutur 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. neler olacak neler :) 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. her şey siz nasıl isterseniz öyle olacak.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Taktik vereyim mi bugün mü olacak 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bugün değil de ver tabi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O kadar detay burdan verilmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam özelden ver Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanki adam kesiyorlar bu kadar abartmaya gerek yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abartmıyorum zaten ki sadece sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam istek at anlatayım detaylı Yorumla
Serkozy61 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Sarilip uyuyacaksin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bnce de keşke karşı taraf da öyle dese Yorumla Serkozy61 +1 yıl Neden demesin ki ayrica seviseceksin yani erkeginle ne guzel Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İlk gece olmaz kesin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Leonidas3 +1 yıl Genelde öyle oluyormuş bi kaç gün sonra daha uzun olanda var Yorumla Soran +1 yıl Zaten mantıklısı o.. ilk günden yorgun argın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Giriş Gelişme Sonuç 5 2 Yorumla tradermathh +1 yıl Baya detayli olmus😛 Yorumla Serkan3207 +1 yıl Bence en kapsamlı açıklayıcı özet bu 👍🙂 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Odf neler neler 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Analtim yaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ya kıyametler kopacak ya da dünya duracak
Depremler olucak of felaket
hahahaha çok güldüm ya sabah sabah :D sağolasın.
Eşin cinsellik konusunda tecrübeli veya bilgiliyse mükemmel bir deneyim yaşarsın, aksi takdirde işkence olur.
O kadar detay burdan verilmez. Kesinti yapıyorlar maalesef
Neler olmayacak ki haha şimdi kesin ana yandık mi la diye kara kara düşün. d
Tüm komşular gelip bakıyorlar dışarı bukmekran konuyor
rampada pompa olacka işte daha ne detayı istiyorsun :D
İlk gece ilişki yaşayacaksınız ama karşındakinin yaklaşımına değişir tam olarak nasıl gelişeceği.
Detaylı anlatanı banlarlar 😂 sor özelden birilerine anlatsın sana
bişey olacağı yok. eşin işini bilen bir tipse seni ıslatır iyice sonrası tereyağından kıl çeker gibi işte
Bacağını açacaksın. Yılanı yuvaya sokacak ve rahatlayacaksın
Bu kadar mı
Olay bu ama eğer kocan kaliteli bir insansa bunu sana öyle bi aşkla yapar ki mutluluktan uçarsın. Öküzün tekiyle evliysen çiftleşip yatar hayvan gibi
Ahahah çiftleşmek terimi lütfen hayvanlara ait kalsın biz o terimi kullanmayalım yabani geliyo sksbsj
Kocan hayvanın tekiyse çiftleşir zaten :DD
Değildir umarım
Var mı belli biri
hala ilk geceyi bekleyen var mı
Var
Seve seve anlatırım dinlemek istermisin
Evet
Taktik maktik yok. Bam bam bam.
ilk gece korkunç şeyler olacak çatır çutur
Özelden anlatmamı istermisin
neler olacak neler :)
her şey siz nasıl isterseniz öyle olacak..
Taktik vereyim mi bugün mü olacak
Bugün değil de ver tabi
O kadar detay burdan verilmez
Tamam özelden ver
Sanki adam kesiyorlar bu kadar abartmaya gerek yok
Abartmıyorum zaten ki sadece sordum
Tamam istek at anlatayım detaylı
Sarilip uyuyacaksin
Bnce de keşke karşı taraf da öyle dese
Neden demesin ki ayrica seviseceksin yani erkeginle ne guzel
İlk gece olmaz kesin
Neden