Benden güzel bir makyaj, güzel bir kıyafet ve güzel koku istedi. Kokuya hassasiyeti var. Bayılıyor fkfnf
Ama ne giysem bilemedim. Farklı bişey yapmak istiyorum
Benden güzel bir makyaj, güzel bir kıyafet ve güzel koku istedi. Kokuya hassasiyeti var. Bayılıyor fkfnf
Ama ne giysem bilemedim. Farklı bişey yapmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
ince askılı yandan yırtmaçlı sırt dekolteli bi elbise giy
Buda güzel
o iş bendeeee :)
Mesela ne yapmak istiyorsun yani akonda bir şey var mı
Tek lazım olan şey kıyafet 😁 güzel bi jartiyer takımım var aslında
Oaöbilir gayet güzel olur ya da kırmızı bir gecelik
Yaz detaylı konışj
Paran varsa gidip kıyafet alabilirsin kırmızı gögüs dekolteli bir kıyafet sana gider tabi gögüsleri 85 üzeriyse.
85 göğsüm evet 😁 bunun için bütçe her zmaan var fkfjf
www.icgiyimperisi.com/fantezi-simli-likrali-dantelli-babydoll-takim
Şu tarz bir şey sana önerebilirim gider.
Daha güzelleri var ama buda hoşmuş
Zevkler farklıdır elbette daha iyilerini bulursun ama bu bayağı iyi bence. 1.65 ve üzeriysen sana güzel gider.
160 ım 🥲
Kıyafetin güzelliği boyu kapatır :D
eşinle yapacğaın şeyi gelip burada anlatmak nasıl bir acizliktir.
Anlatmış mıyım anlatsam hepinizşn ağzının suyu akar lafa bak fkfjf
anlatmana gerek var mı sence? yapacağın şeyi anlatıyorsun burada. yaptığını değil.
Çok fark var
aynı şey mk :D nere de fark var.
Sana kaf anlatmakla uğraşamam
sana iyi kaf anlatmalar :P Siyah elbise mi pembe elbise mi? ↗ al bu sorudaki elbiseyi giy
dışarda başlayıp evde mi bitecek. yoksa hep evde mi olacaksınız
Evde olucaz
makyaj abartılı olmasın. kısa ve hafif göğüs ve bacaktan dekolte bir elbise. altına ince ama teninle uyumlu güzel bir tanga fena olmaz
Ben jartiyer takım düşünmüştüm ama jartiyer böyle fileli çoraptan
ilk defa giyeceksen oda olur
İlk
aldın mı hazırda mı var
detayda boğulma. sade ama şık olman yeter
Çok detaya gerek yok bencede
sade ve şık çıldırtır eşini. ölçülerin belirgin ve kışkırtıcıysa sade ve şık ol eşinin ağız suları akar
Seksi ve çekici bir jartiyer takımı giyebilirsin
Kostümlerden olabilir
İşte çok çeşit var
Kendine çekeni bul sende içine sineni
seksi bişeyler giy işte. ya da hatlarını belli eden şeyler
Kokuya hassasiyeti var derken 😂😂😂 k9 mu kız bu o nasıl bir tabir.
Soruya gelince mini bir etek giy altına bir şey giyme
Koku fetişi mi var diyim fkfjf güzel kokuya ekstra bi ilgisi var yani dkdjd
Çıplak ol transparan takıl
Olabilir
Tanga olabilir üstü dantel sütyen kaymak gibi tertemiz ol
Zaten hep öyleyim
Süper işte fantezi kıyafet al ve fantezi oyuncaklar 🥰🥰🥰
hiçbir şey giymesen de olur ama koku önemli
jpg scandal sürünüp , arası dahil, eşnn yzne otur mesela😀
Ney anlamadım kgkgkg
parfümün markası, jpg scandal.. gerisini anlamışsındır
Anladımmm 😁 bakiyim kokuya djfjf
Maşallah koku zaten 3 bin dkfnf
👍dehşet.. sürüp sokakta bile dolaşsan sen fark etmeden etrafında üç beş kişi seni takip ediyor olabilir 😀
😀 paraya bir şekilde kıyıp böyle alıp bir kenara koyacan, sorduğun soruya karşılık arada bir kullanacaksın hadi dışarıyı falan geçtik😀
O kadar mı ya gidip mağazada kokusuna bakıcam fnfn
vallahi git bak hani bırak erotik planlamaları bir kadın olarak bu parfüm sana yakışırdı 😀 vallahi git bak tester'dan ondan sonra unutmazsan yaz burada bulursun yorumlardan cevaplardan burayı
Tamam not aldım zaten kesinlikle bakıcam
not aldım demen bile senin düzenli planını programlı bir kadın olduğunu gösterir 😉 konu başlığında cevabını sen herkesten iyi biliyorsun 😀 seni tebrik ediyorum
Ya belki farklı bi fikir çıkar diye sordum ama bizim zevkimiz daha iyimiş fjfjf
hahaha.. buradan binlerce fikir üretilebilir 😀 sizin aranızdaki etkileşim, performans, çeşitlilik, değişiklik, uyum vs. vs... seviyesini bilmeden ne desek boş.. neyse sen şu parfüm hakkındaki yorumunu lütfen yaz bak bekliyorum.
Yazıcam mutlaka 😁
tmmmm🥰
hidden olmaktan çıktım, yaz bekliyorum
Bence hiç olmadığın gibi farklı biri ol eşinin karşısına öyle çık biz yapıyoruz arada değişiklik güzel oluyor
Maid kostümü al sjgskkf
Ne dkdnd
Cilveli ol adamı kudurt
Demekki eşin bunları istediğine göre pasaklı birisin
Ay ne canım 😂 özel gece diyoruz bana temiz ol mu demiş majyajla kim seks yapıyor normal zamanda?
Yahu eş olarak be gecemiz özel olacak demesi yeterli onu senin yapman lazim sana denilmemesi lazım ah bu hayaller hayaller işte
Be alaka, biz istiyoruz benimde yaptığım oluyor. ya da gün belirliyoruz şu gün yapalım beni şalırt diyor ne var bunda
Yav he he
Ay hadi, hayatında kendine bakan vücudu güzel bile olmayan sümsüklerle yatıp kalkanlar işte böylelerini görünce ödü bkuna karışıyor ne kadınlar var diye. Yediremeyincede vay efendim kesin şöyledir. Hoşt ya kfkfkf
Sen şimdi burada kendi kendine konuşuver
Evli olmadığın hatta şişko çirkin bir ucube olduğun o kadar belliki sadece hayallerle kendini tatmin edersin tabi göbekten bulabilirsin 😂😂😂
Pöf fjfjf acaba hayatında göğsü ve kalçası güzel göbeği olmayan kaç kadınla yattın ben söyliyim 0
EVET 0 canım çünkü ben deger verdiğim insanla yatarım oda eşim olacak kişi karsima çıkınca
Atiyim favori olanları
Yaz
dolabında ne var ki bize seçenek sun
Mini etek beyaz çorap Beyaz gömlek
Yazalım
Nerede olacaksiniz
Evde
Oo o zaman full ateşli giyinebilirsin
Atim mi favorileri?
Çok iyi olurr
Dm pls
bisey giyme zaten 😉