Gizli Üye(30-35)+1 yıl3-5 ilişkiye girip bırakacak. Düşüncelerine bakılırsa sen doğru kişiyi bekle bu arkadaşla iletişimi kes eğer ki çok istiyorsa senide düşünüyorsa evlenebilir.
17 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kişi diye bir şeye inancım pek kalmadı artık. Neredeyse 30 olacağım.
Cevap sahibi+1 yılbende 30 oldum doğru kişiyi arıyorum birkaç ay sonra burun kıvırıp gidecekler insanlar yüzünden değmez.
Soran+1 yılAma en güzel yaslarimiz böyle gidiyor.. ara ara nereye kadar? Evet degmezler biliyorum ama bulmasının zor olduğunu bilmeme rağmen bunu istemekten geri duramıyorum. Yoksa çoktan bu adamın teklifini kabul etmiştim.
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum, ama kullanılmış olmaktan daha iyidir. İleride pişman olmayacağın da cabası.
Soran+1 yılHaklısınız:(
Cevap sahibi+1 yılBak bir kız ile bir süre geçirip cinsellik yaşayacaksam onunla evlilik düşünebildiğim içindir ama çoğu erkek evlenene kadar 3-5 tane fazla kızla birlikte olsam kardır diyerek bu olaya bakıyor.
Soran+1 yılEvet farklı kişilerden tad alma lüksü ellerinden alınıyormuş gibi davranıyorlar. Anlamıyorum erkek psikolojisini. Neden birden fazla kişiye ihtiyaç? Eninde sonunda o kızlarda sıradan kizlar olacak. Belki de ego tatminidir. Ama siz doğrusunu yapıyorsunuz işte. Keske herkes o düşünceyle yaklaşsa
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnan bunu açıkça şöyle ifade etmek istiyorum..
Eğer ki hayatta çok duyusal bir karektersen denemeni tevsiye etmiyorum..
Tecrübe ile sabittir..
Sadece fiziksel bir çekim ile yaptığın ilişki illaki döner dolanır sana pişmanlık yaşatır..11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevişmek bence tamamen duygusal bir olgunun devamıdır..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılNeden cinselliğe bu kadar mana yüklüyonuz anlamadım gitti, sevdiğiniz güvendiğiniz biriyse deneyimlemekten zarar görmezsiniz.
05 Yorumla
Soran+1 yılBazen öyle düşünüyorum ama arada sevgi yokken haksızlık geliyor bir şeyler. Sekse bile aykırı geliyor bana göre. Sevismek bile sevmek fiilinden geliyor. Saf haz odaklı ilişkiler normal mi sizce? Deneyimlemek isterim ve istiyorum ama hem fiziksel hem duygusal olarak o kişiden daha çok talepte bulunacağıma kendimi tanidigim için eminim.
- +1 yıl
Duygusalsınız anladığım kadarıyla. Tam bir yengeç kadını edası sezdim ancak yanılma ihtimalim çok yüksek. Konuya dönersek olaya seks olarak değil de sevişme olarak bakıyorsanız zaten gönülden sevmediğiniz, hatta aşk duyamayacağınız bir partnerle ilişkiye girmeyin, en berbat deneyiminizi yaşarsınız. Verdiğim tavsiye yalnızca olgu ile duyguyu ayırabilen cinsellik meraklıları için geçerli.
Soran+1 yılYengeç olmam dışında doğru tespitlerdi evet. Deneyimi güzel olsa da sonrasında hissedeceğim duygular pişmanlıklar.. Ne bileyim sevdiğin biriyle her halükarda güzeldir ayrilsaniz da severek yaptım dersiniz ama şimdi böylesi herhangi biriyle olmak gibi geliyor. Ama garip şekilde çok yoğun da bir çekim hissediyorum. Yoksa bu kadar dert etmezdim kendime sanırım.
- +1 yıl
Ona çekim değil libido diyoruz biz. İçgüdülerin konuştuğun çocuğun güvenilir bir partner olduğuna ikna olmuş durumda. Ancak aklın ve kalbin bunun ötesini söylüyor. Bu noktada tavsiyem aklının ve kalbinin sözünü dinlemen. Ha çok da istekliysen bunu gidermenin partner dışında bir ton daha güvenilir ve sağlıklı yolu var onlara yönelmeni ve iyi kötü kendi cinsel benliğini tanıyıp keşfetmeni tavsiye ederim.
Soran+1 yılOyle değil işte. Sadece ona karşı böyleyim normal istekli halim farklı. O ihtiyacımı bi şekilde gideriyorum. Zaten onun özelinde olmasa herkese hallenmem gerekirdi. Güvenilir vs kısmında değilim ben insan zihinsel tatmin de arıyor bir yaştan sonra.
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılSenin bileceğin iş, ya zevki ya da bakireliğini tercih edeceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılOlay bakirelik değil. Arada duygu olmadığı için pişman olmaktan korkuyorum ama onu arzuluyorum da bi yandan
- +1 yıl
Duygusal biriysen pişman olma olasılığın var
Soran+1 yılEvet öyleyim:(
- +1 yıl
Valla benim fb de öyleydi şimdi baya baya yapıyoruz yani bilemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bak kitaplarına boş ver bu işleri senin işin değil
04 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun kardeşim hasta mısın?
Cevap sahibi+1 yılBakireyim diyorsun başına iş arıyorsun diyorum. Uzak dur bence
Soran+1 yılOlay bakirelik değil. Arada duygu olmadığı için pişman olmaktan korkuyorum ama onu arzuluyorum da bi yandan
Cevap sahibi+1 yılPişman olacağını temin ederim. Tavsiye etmiyorum emin olmadan
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. :) kismet sen ne dusunuyosun olur mu cinsellik
07 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamada tüm düşüncemi yazdım zaten
Soran+1 yılAma duygusal biriyim. Ben seksle bağlanabilirim ama erkekler öyle değil. Kesin beklentiye gireceğim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapma. Pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılsana kalmış
10 YorumlaDenemeden bilinmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİşini görüp bırakır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzak dur o zaman
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne