Cinsel Yaşam Okey Rötar gerçekten geciktiriyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kullanan var mı? Okey Rötar gerçekten geciktiriyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İcardiii99 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 57% +1 yıl Sadece kondom olsun diye almıştım yani peki fark göremedim 20 25 dakika falan sürüyor bende max daha fazla dayanan varsa tebrikler😁 0 0 Yorumla
Darker_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Dogru kullaninca evet ama jnsanlar bilmedikleri icin biseye yaramadigini dusunuyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru kullanımı nasıl Yorumla
Saçmalardanseçmeler5 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Partnerim nirvana da çok mutlu olmuştu. Rötar denemedim. nirvana tavsiye ederim ama 0 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Alakası yok hem kalın hemde çok çabuk yırtılıyor memnun kalmadım ki 0 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Benim ucak 18 saat rötar yapti bi ara. Yorgunluktan ölüyordum. 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İhityacım olmuyo ama 1 kere kullanmak istedim. Hissiyatı çok iğrençti çıkardım attım. 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hiç kullanmadım ama muhtemelen gene de işe yaramayabilir 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet geciktiriyor. Ama sertleşme veya sertliği koruyamama gibi problem yoksa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet ama çok da abartılı değil ayrıca çok kalın olduğu için hazzı zevki azaltıyor tavsiye etmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Geciktiriyor mu bilmiyorum, ben kullandım ama zaten gecikiyormuşum bıraktım 0 0 Yorumla
gunesliabdlh Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sen ne istiyorsun birisii durmadan... Mı seni o mu amacın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen onu boş ver nirvanayı dene acayip zevk veriyor ve geciktiriyor tırtıklı off 2 1 Yorumla hfhvjghhg +1 yıl OhhhDiyorsun Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet ben kullanıyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bi his veriyor gelmek isteyip gelemiyor musun Yorumla Kartal0662 +1 yıl En 10 _15 dakika daha geç geliyor sürtünmeden dolayı baş kısmı uyuşuyor bu da geç gelmeyi sağlıyor Yorumla Soran +1 yıl Uyuşunca zevkde alamazsın Yorumla Kartal0662 +1 yıl Zevki ön sevişmede alıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Anladım kadına zevk verşyormu peki Yorumla
Kaptangustoo Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet geciktiriyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bi his veriyor gelmek istiyorsun gelemeiyormusun Yorumla Kaptangustoo +1 yıl Yooo aslinda gelmiyor yani kotu yani hissetmiyorsun artik bi zaman sonra etkisi geciyo bosaliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Krem gibi bişey mi va rkondomda nasıl etki ediyor Yorumla Kaptangustoo +1 yıl Geciktirici jel var icinde penisi uyusturuyor ve bosalma suresini uzatiyo Yorumla Soran +1 yıl Uyuşturuyorsa zevk de alamazsın ozaman Yorumla Kaptangustoo +1 yıl Evet biraz o sıkıntı iste ama kisi kafasinda düzeltebilir bu erken bosalmayi ben düzelttim Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aman ne gerek var bütün hissiyat ölüyor 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. kullanmıyorum ihtiyaç yok 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Hic bir şey kullanmiyorum ve 45 dakika. bam bamm 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bir kere kalın zevk almazsın ki ondan 0 0 Yorumla
kurt18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Denedim geciktirmiyor 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır hiç etkisi yok emin ol kullandım 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hiç kullanmadım kondom 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Onlarn işe yaradgni hc sanmiyrm. 0 1 Yorumla özgür1022 +1 yıl Sende zaten hic bir sey işe yaeamiyoki🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Partnerin erken mi boşalıyor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yoo partnerim yok reklamda gördüm merak ettim doğrumu diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bir yöntem değil Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denedim Yorumla Soran +1 yıl İşe yarıyormu bari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İhtiyaç duyduğum için değil meraktan denedim. Hissi öldürüyor resmen Yorumla Soran +1 yıl Ne var içindede takınca uyuşturuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rezervuar başlıklı. Kadın için iyi olabilir. Ama gerçekten erken boşalma sorunu olan partnere sahip kadın için. Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. evet etkısı var 0 0 Yorumla
senaçakır0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ney o vallah bilmiyorum 0 1 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl 😀😄 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kullanmam ben 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı. İhtiyaç duymuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Sadece kondom olsun diye almıştım yani peki fark göremedim 20 25 dakika falan sürüyor bende max daha fazla dayanan varsa tebrikler😁
Dogru kullaninca evet ama jnsanlar bilmedikleri icin biseye yaramadigini dusunuyor
Doğru kullanımı nasıl
Partnerim nirvana da çok mutlu olmuştu. Rötar denemedim. nirvana tavsiye ederim ama
Alakası yok hem kalın hemde çok çabuk yırtılıyor memnun kalmadım ki
Benim ucak 18 saat rötar yapti bi ara. Yorgunluktan ölüyordum.
İhityacım olmuyo ama 1 kere kullanmak istedim. Hissiyatı çok iğrençti çıkardım attım.
Hiç kullanmadım ama muhtemelen gene de işe yaramayabilir
Evet geciktiriyor. Ama sertleşme veya sertliği koruyamama gibi problem yoksa
Evet ama çok da abartılı değil ayrıca çok kalın olduğu için hazzı zevki azaltıyor tavsiye etmem
Geciktiriyor mu bilmiyorum, ben kullandım ama zaten gecikiyormuşum bıraktım
İhtiyacım yok kontrol etmeyi başardım 1 saati buluyor
Sen ne istiyorsun birisii durmadan... Mı seni o mu amacın
Sen onu boş ver nirvanayı dene acayip zevk veriyor ve geciktiriyor tırtıklı off
Ohhh
Diyorsun
Evet ben kullanıyorum
Nasıl bi his veriyor gelmek isteyip gelemiyor musun
En 10 _15 dakika daha geç geliyor sürtünmeden dolayı baş kısmı uyuşuyor bu da geç gelmeyi sağlıyor
Uyuşunca zevkde alamazsın
Zevki ön sevişmede alıyorsun
Anladım kadına zevk verşyormu peki
Evet geciktiriyor
Nasıl bi his veriyor gelmek istiyorsun gelemeiyormusun
Yooo aslinda gelmiyor yani kotu yani hissetmiyorsun artik bi zaman sonra etkisi geciyo bosaliyorsun
Krem gibi bişey mi va rkondomda nasıl etki ediyor
Geciktirici jel var icinde penisi uyusturuyor ve bosalma suresini uzatiyo
Uyuşturuyorsa zevk de alamazsın ozaman
Evet biraz o sıkıntı iste ama kisi kafasinda düzeltebilir bu erken bosalmayi ben düzelttim
Aman ne gerek var bütün hissiyat ölüyor
kullanmıyorum ihtiyaç yok
Hic bir şey kullanmiyorum ve 45 dakika. bam bamm
Bir kere kalın zevk almazsın ki ondan
Evet ama çok zvk verme diye biliom
Denedim geciktirmiyor
Hayır hiç etkisi yok emin ol kullandım
Alakası yok her şey kafada bitiyor
Hiç kullanmadım kondom
Onlarn işe yaradgni hc sanmiyrm.
Sende zaten hic bir sey işe yaeamiyoki🤣
Partnerin erken mi boşalıyor
Yoo partnerim yok reklamda gördüm merak ettim doğrumu diye
İyi bir yöntem değil
Nerden biliyosun
Denedim
İşe yarıyormu bari
İhtiyaç duyduğum için değil meraktan denedim. Hissi öldürüyor resmen
Ne var içindede takınca uyuşturuyor
Rezervuar başlıklı. Kadın için iyi olabilir. Ama gerçekten erken boşalma sorunu olan partnere sahip kadın için.
Ben şahsen hiç zevk alamadım.
Hissiyatı kötü ya
evet etkısı var
Ney o vallah bilmiyorum
😀😄
Kullanmam ben
İhtiyaç duymuyorum
Reklam o
citales deneyin
Yok yaa
Yok macun iyi
Yok alakası