Cinsel Yaşam Klitoriste piercing his kaybına sebep olur mu? secilsimsek Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Klitoriste piercing his kaybına sebep olur mu? Klitoriste piercing his kaybına sebep olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet olabilir 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. His kaybına sebep olacağını sanmıyorum. ama önermiyorlar 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet o takılırken bir çok sinirn bağlantısı kesilir oda algıyı aztir. Orayı orijinal haliyle korumak zevki almak için onemli 0 0 Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Taktiracak kişi srtik kimse başka yer mi bulamamış ya oraya piercing mi takilir 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Demire mi sürtelicez mk, bırakın bu işleri gidin başka yerlerinize takın... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl SanirimCok uzun sure oral yapmak zorunda kalmistim. bosaltmak icin 0 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Azıcık üst kısımlara takılırsa olacağını düşünmüyorum. Bilgi değil tahmin 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. peki ciddi msn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet olabilir
His kaybına sebep olacağını sanmıyorum. ama önermiyorlar
Evet o takılırken bir çok sinirn bağlantısı kesilir oda algıyı aztir. Orayı orijinal haliyle korumak zevki almak için onemli
Taktiracak kişi srtik kimse başka yer mi bulamamış ya oraya piercing mi takilir
Demire mi sürtelicez mk, bırakın bu işleri gidin başka yerlerinize takın...
Sanirim
Cok uzun sure oral yapmak zorunda kalmistim. bosaltmak icin
Azıcık üst kısımlara takılırsa olacağını düşünmüyorum. Bilgi değil tahmin
tam tersi fazla hassaslaşır.
peki ciddi msn
Olur heralde, ne acayip soruymuş lan
bi fofo at bizirinin