+1 yılbu o kadinin yasina gore degisir. okulunu bitirmis, meslegini eline almis bir kadin oncelikle bu adamdan sevgili olur mu diye bakar elbette. bir sure takılır hemen ciddi dusunmez, ama ara ara yoklar, evlilige bakis acisini ogrenir. duruma gore evlilik karari verir veya vermez.
yaşını almis, biyolojik saatinin ilerlediğini dusunen bir kadin evlenmeye heveslidir. hayatina girecek kisiye direkt evlenilir/evlenilmez diye bakar. evlenemeyecegini dusundugu erkekle sevgili de olmaz. cunku niyeti ciddidir artik.
ben bu siralar tanistigim kimseye umarim evlilige gider demedim, acikcasi biraz takilmalik bakiyorum su anda erkeklere 😆 cocuk sahibi olmayi her seyden cok istiyorum ama su anda oncelikle kendimi evlilige hazir gormuyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
illa evlenicem diye ararsan bulamiyorsun cidden. hani mağazaya girersin paran olunca istedigin gibi bir sey bulamazsın ama paran yokken girince her sey guzel gelir ya, onun gibi. sen 30sun, askere git gel derken 31 olacaksin. 26-32 yas araligi kadinlar senin icin evlenilecek ciddi dusunulecek yasta bence
- +1 yıl
hakkimizda hayirlisi
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınların evlilik kararı verme zamanı, bireysel tercihlere, hayat koşullarına, kültürel etkilere ve yaşam deneyimlerine bağlı olarak değişebilir. Evlilik kararı almak karmaşık bir süreçtir ve her kadın için farklı faktörler etkili olabilir. Yaş, evlilik kararı verme zamanını etkileyebilir. Genç yaşlarda insanlar genellikle daha fazla deneyim kazanmak ve kendilerini tanımak isteyebilirler. Olgunlaşma süreciyle birlikte evlilik düşüncesi daha önemli hale gelebilir. Kariyer hedefleri ve eğitim seviyesi, evlilik kararını etkileyen önemli faktörlerdir. Kadınlar kariyerlerini istedikleri noktaya getirmek veya eğitimlerini tamamlamak isteyebilirler. Evlilik, duygusal hazır olma durumunu gerektirir. Bir ilişkinin evliliğe taşınması, her iki tarafın da duygusal olarak hazır hissettiği bir dönemde gerçekleşmelidir. Aile ve toplumsal beklentiler, evlilik kararını etkileyebilir. Bazı kadınlar ailelerinin veya toplumun beklentilerini göz önünde bulundurarak evlilik kararı alabilirler. Finansal istikrar ve güvenlik, evlilik düşüncesini etkileyen önemli bir faktördür. Birlikte bir gelecek planlamak, finansal durumunuzu da dikkate almayı gerektirir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılbakarız doğru erkek mi değil mi
23 Yorumla- +1 yıl
etrafına nasıl davranıyor gözlemlerim. hayvanlara nasıl davranıyor, çocuk gördüğünde nasıl tepkiler veriyor. üzüntüm olduğunda ne derece yanımda oluyor nr derece beni dinliyor. evlilik onun için nasıl bir kavram? sorumluluk almayı bilen bir insan mı sorumluluktan kaçan bir insan mı? egolu mu yoksa alçak gönüllü mü
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kafasinda ki kriterlere bagli biraz da
13 Yorumla- +1 yıl
O çeşitleri kriterleri öğrenmek için sordum bende aslında bu soruları
- +1 yıl
Kisiden kisiye degisir bu durum
- +1 yıl
O çeşitli kriterleri öğrenmek için sordum bende :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılParasını yiyecek erkek bulamadıkları zaman
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar