2 yıldır sevgiliyiz her s**te en az yarım saat 1 saat boşalmiyor istediğim zaman bosaliyorum diyor benim bosaltamama gibi sorunum olamaz fiziğim çok güzel yuzum gözümde sarı sacliyim mavi gozluyum, canı istediginde 2dkda da boşalıyor ama artık süre iyice uzamaya başladı bende geciktirici kullanıyor olmasından şüpheleniyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne yaaa? Senin derdin ne be kadın? Herkes erken boşalan erkeklerden nefret eder ve şikayet eder iken, sen neyin kafasındasın? Boşalma konturolü diye bir şey var ve keşke her erkek bunu öğrenebilse. Bu sayede cinsellik haklı yerini de alırdı hayatlarımız da. Kadını maldan farksız, erkeği ise bir iki saniye bile sürmeden pata küre yaşıyorken seks hayatını, sen neden bundan şikayetçisin, yoksa amacın erkeğini mi pazarlamak o zillilere?
01 Yorumla
Soran+1 yılAy valla site yelloz dolmuş çok haklisin
En İyi Cevaplar
+1 yılKullanıyor. Ben eskiden ilk baslarda 3-4 dakikada boşalıyordum. Bu sorun canımı sıkıyodu. Sonra geciktirici sprey kullanmaya başladım. Aynen yarım saat bir saat sürüyordu. Amma partnerim biliyordu kullandığımı o rahatsız olmuyordu. Aksine mutluydu uzun sürdüğü için. Bence sende sorun etme
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım sağol yorum için
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Hangisini kullanyrsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
29Cevap
+1 yılOna daha fazlasını istedigini hissettirdiysen ve baskı altında kalmışsa kendi dunyasında, seni elinde tutabilmek icin söylemeden bu yola giriyor olabilir. Diger secenek fazla doyum yaşatmış olabilirsin biraz özlemesini sağla.
00 Yorumla
+1 yılkizim ne guzel iste deli misin haahahd 2 senedir sanmiyorum bir sey kullanmiyordur. burasi 3 dkda kocasinin bosaldigni yazan kadinlarla dolu. ayrılırsanız numarasini ver 😆
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle kullanmıyor. bnde de aynı oluyor. boşalmak istemezsem 2 saat boyunca durmaksızın seks yapıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılO an zevk hissetmiyor musunuz nasıl o kadar süre devam ediyo
- +1 yıl
tam aksine zevk aldığımız için devam ediyoruz işte. boşalma anı ne kadar gecikirse o kadar zevkli olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum içinn
- +1 yıl
rica 😉
Bende öyleyim herhangi bir şey kullanmıyorum. Bi tek bende sorun var sanıyordum
03 Yorumla
Soran+1 yılDemekki o da kullanmıyor sağol
2 yıldır aynı insana ekstradan poz kesmeye ihtiyaç duymazsın. Eleman söylediği şeyde haksız değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıldemek ki o sevgilinize değil sevgiliniz ona hükmediyor afferim sevgilinize
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Geciktirici kullanıyor tabiki kimse 1 saat git gel yapamaz
00 YorumlaÖnemli olan Senin için bir mahsuru oluyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı ınsanlar sureyı kendısıde uzatabılır sen kendınde denıyor musun bunu veya ogrenmek ıstermsın?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu problem mi hayır anlamadım ki sorunun saçmalığına bak eğdmsşsğs
01 Yorumla
Soran+1 yılAklim takildi napim womswomsow
+1 yılİki sene ise geciktirici olmayablr ama bı saat de sürmez be gerçekten erkekler erken çabuk boşalır bu yapımızda dogamizda var hı bazilari fazla mastürbasyon yapar ya da ne bilim heyecan yapr o ayrı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk zamanlarda da böylemiydi peki geçmi boşalıyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle olmak
Enerji veriyordur ve huzur veriyordur telleri hislerin buluşması diyebilirim00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Harika bir durum. O bunu yönetiyor. ben yönetemiyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 2 senedir hep böyle ise zannetmem
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim sağol
+1 yılSenlik bi durum olmadigina emin olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum womswosmwk
Soran+1 yılYazdim
+1 yıltamam d bu kötü frgil ki
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumlaaksine mutlu olman lazım
00 Yorumla
+1 yılOlabilir sen zevk alıyor musun onu söyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2dkda da bosaldigi oluyosa kullaniyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin tipsizin biridir sevgilin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana göre cok yakisikli ama arkdaslarim begenmiyo aomwosmwkd
Cevap sahibi+1 yılGüzel kızların yanında hep onlar olur. Şaşmaz. 🤭
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Destek alıyordur
00 Yorumla
+1 yılKullansa ne kullanmasa ne olur?
00 Yorumla
+1 yılGeç boşalıyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHer beden bir değil
00 Yorumla Bunu ona sor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl ya nasıl 🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yaşlar kaç ki
00 YorumlaKesin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi