Bu kız hakkında ne düşünürsünüz?

1,5 senedir sevgiliyiz , benden önce 1 sevgilisine olmuş , babasının öldüğü donemde kendisinden 7-8 yaş büyük onu kullanmış , bana vicdanım rahat etmiyor diyerek bunları seneler sonra anlattı , sonra biz tanıştık 3 ay konuştuk hiçbir şekilde bir cinsellik teklif etmedim sanırım o sırtını bana dayamak istediği için ben istemediğim halde kendini 1 seneden sonra benimle bişeler yaşamaya başladı , hep söyler seninle gördüm hayatı babamı hatırlatıyorsun , bana doğruyu yanlışı sen gösterdin gibi cümleler kullanır. Arkadaşlar ben hayatımda hiçbir kıza bu şekilde yaklaşmadım anlatınca çok zoruma gitti , onu söylediğine göre anal seks'e zorlamış , sevdiğim emek verdiğim kadın insanın içi içini yiyor. Bir kadına yapılacak bence en büyük saygısızlıktır. Şimdi gözünde o pişmanlıgı görüyorum , tamam ama ilişkinin ilk basladığı donemler maalesef , sen ilk defa benımı opuyorsun gibi sacma cumleler kullanıyordu , ama sımdı bu olayları ben duyunca namaza başladı felan , daha bir uslandı ama geçmişte pişman değilmiydin? Bu cümleleri kullanıyordun.

Bu kız hakkında ne düşünürsünüz?