Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimin hem iş telinde hem normal telinde hemde inşasında ekli kız bu arada.
Sevgilim malatyalı kız deprem olunca sevgilime iyi mısınız yazmış. Benimki de bizimkiler iyi ben şehir dışındayım siz nasılsınız demos kızda bizde iyiyiz demiş Sevgilimde evde miydiniz diye sormuş kız evet sizinkiler demiş. Yok konteynerdalardi tekrardan geçmiş olsun iyi geceler demiş sevgilim. Kiz da teşekkür ederim sizede geçmiş olsun iyi aksamlar demiş. Fikriniz nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnsaniyet bu. Ben de yaşadım. Sorun yok. Konuşmaya devam etmiyorlarsa sorun yok.
Numaraları silmemesi peki
Konuşmaya devam ediyorlar mı
Duygu bugun musaitsen bulusalim
Yani bu depremden sonra koz yazmis benimki de cevap vermis
Instagramin threads diye bi uygulamasi varya orada da ejliler
Yok be normal deprem nedeli ile sormuş sıkıntı yok
Öncesinde yani sevgiliyken sexting yapmislar
Ama senin söylediğin sözde normal konuşmak ilerisi olduysa bir şey diyemem
Şöyle bir durum
Sevgilim kızdan ayrılmak istediğini söylemiş Kiz da yüzsüz gibi yeniden başlayalım ben cabalarım demiş Sevgilimde saba dürüst olucam sana karşı notrum eskisi gibi olamam belki zaman geçtikten sonra ama şu an için olmaz demiş. Ayrılmışlar.
Sevgilim gecesine napıyorsun demiş kızda sabah iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın demis bende iyiyim merak ettim sorayim dedim yazmış Kiz da teşekkür ederim kotu olacağım bir durum yok kötü hissedeceğim bişeyde yaşamadık sonuçta mutlu olduğum zamanlarda vardı sonuçta bir hissin olması kadar bitmeside normal senden nefret etmiyorum yani denedik olmadı Umarım bundan sonra her ikimizinde hayatımda keşkelerden ve kuşkulardan arınık istediğimiz yönde tatmin olabileceğimiz mutlu net ve gerçek ılişkiler olur demiş. Sevgilim de umarım inşallah yazmış.
Sonra hiç konuşmamışlar.
Iki hafta geçince sevgilim kıza cinsel içerikli mesaj atmis Kiz da cevap vermemiş Sevgilimde sabah silmiş mesajları. Bir daha konuşmamışlar. * numaralar kayıtlı.
Geçen gün deprem olunca kız sevgilime mesaj atmis
Öyle konuşmuşlar. Şu anda fikrin nedir
normal karşıla
Bi ilişkileri olmaz dimu
walla hiç dert etme
ama ilkaki gözü
ondadır
Nasıl yani
arzulyordur emin oll
Kiz mi sevgilim mi
sevgilin kıza bitiyordur emin ol
Sadece sexting yapmışlar ama gerçekte de bi tek kızı yanağından ve boynundan opmus
senle aeası nasıl glzdn çksana
Bir buçuk aydır birlikteyiz bi sıkıntımız yok
sevişme oldu mu
Yok canım biz bisey yasamadik
Sen gi. zliden çık ben yaziyim
lütfen arkadaşça konuşalom
sade we samimi
dürüst
Normal
Sonuca sexting yapmışlar. Ayrıldıktan 2 hafta sonra sevgilim kıza cinsel mesaj atmis kız cevap verme mis. Ve bu olanlardan sonra deprem olunca kız sevgilime yazmış mantıklı mi yani
normal atmasi ne dusuneleim
Ama ayrılınca bu iki üç hafta gecince koza cinsel mesaj atmis kız cevap verme mis bu olanlardan sonra bile kızı silmemiş, hele o kız düşün yani o mesaja rağmen kalkmış sevgilime iyi mısınız diye sormus
Kizin yazması normal mi sence
Sevgilin bu kızla takılır
Nasıl yani
Yanisi yok her yerden eklemiş arada takılırlar
Hoc cikarmamis
Sen sormadın mı kendisine neden bunu silmedin diye
Kıza ayrıldıktan sonra cinsel mesaj atmis kız cevap verme mis bu olanlardan sonra bile kızı 3silmemiş hele o kız aptal gibi kalkıp depremde bunu sormuş sence mantıklı mu
Ya bunlar sexting yapar fırsat bulurlarsa da sevişirler
Kiz cinsel mesaja cvp verme mis ams
O zaman cevap vermemiş şimdi cevap verir insanların düşünceleri değişebilir
Sevgilim tekrar yazar mi ki sence
Senden fırsat bulursa ya da aranız azcık açılırsa kesin yazar
Bide şey durumu olmuş sevgilim bana dediki ben birinden ayrılırsam onu herşeyiyle hayatımdan çıkartırım sevdiğim insanla arkadaş olamam bende dedimki biz ayrılsak diyelim konuşmaz mısın benimle aradan zaman gecsede dedim barışma ihtimalim varsa konuşurum yoksa konuşmam demişti.
Bu kıza ayrılırken de biz yine görüşür haberleşiriz demiş kızda buna ayrıldıktan sonra mi görüşeceği, bu biraz hayali oldu demiz Sevgilimde duygusal bisey olmadan konuşmam dersen senin tercihin tabi ki demiş kızda bana fark etmez seninle bi sorunum yok bu saatten sonrada olmaz kendine iyi bak iyi günler demis
Dediğim gibi onlar takılır
Sadece se ting ya da cinsellik mi olur peki, sence yanj
Aynen sevişirler
Hiş olmaz
His
Hissizce sevişirler muhtemelen
O sevişirse sende birisi ile hissizce sevişirsin 😃
Ne bilim kız reddetmiş sonuçta bi daha dener mi benimki, bide gururu kırılır sanki bi erkeğin reddedilince hem o deprem mesajında da kısa kesmis
Ya kızım ben sana ihtimalleri söylüyorum belki de hiç bir şey yapmaz ama büyük ihtimalle fırsat bulursa sevgilin o kızı diker
Anladım teşekkür ederim
Sexting yapınca gerçeğini de istiyor galiba erkek.
İster tabi sen istemez misin?
Geçmişimde kalan birini istemem
beni ekl& esene bi