Flört ettiğim biri var sadece cinsellik üzerine ilerlemeye başlamıştı konuşmalar ve artık beni merak etmiyordu gün içinde. Bende devam etmek istemediğimi soyledim ve daha önce flört ettiğim birisi vardı başkasından duymasın benden duysun diye adını söyledim ve onunla biraz kiyasladim. O bana nazikti, ilgiliydi, centilmendi dedim. Bana hakaretler edip beni engelledi. Dahil olduğumuz vakıfta bile karşıma çıkma benim dedi. Halbuki bana karşı ilgisiz ve isteksiz olan kendisiydi neden bu kadar kızdı neye kızdı anlamadım. birde engelledi. Korkuyorum kötü bişey derse sağda solda.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkeğin değil bir kadının da onurunu gururunu kırar bu karşındaki insana saygısızlık olur bu davranışı genelde erkekler değilde de bayanlar daha çok yapar sürekli eski sevgili muhabbeti kıyaslama vss ve en büyük yanlış budur hem kişiyi kendinizden hemde ilişkinizden soğutursunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılBen ilişkiden zaten sogumustum bana aşırı ilgisizdi artık sadece cinsel mesajlasmalar olmaya başlamıştı bunu denedim. Normal mesajlar çok kisayken cinsel mesajlar uzun uzun dönüyordu. Tek korkum sağda solda konuşması veya eski flört ettiğim kişiye biseyler söylemesi umarım o kadar seviyesiz değildir. Israrla sakın karşıma çıkma dedi.
- +1 yıl
Güzellik seni çok iyi anlıyorum fakat çok yanlış yapmışsın bu ilişkiden sıkıldın ya da ayrılmak istiyorsan başkasını ön plana atmadan sorunlarını dile getirmen gerekiyordu. Şimdi bu çocuk takıntılı birisi olsa senin eski flörtüne zarar vetebilir sana verebilir çok yanlış bir yol izlemissin bu erkek kavgaları hep bu yüzden çıkar zaten erkekler çok gururludur madem ayrılmak istiyorsun ben ayrılmak istiyorum su sebebten dolayı diyip bitirmen gerekiyor sen karşındaki insani onururuyla gururuyla vurmussun yapmayın böyle kıyaslama kıskandırma yollarına başvurmayın bunun zararını görürsünüz
Soran+1 yılEvet sen açıklayınca aşırı yanlış yaptığımı farkettim umarım gidip onu bulup biseyler söylemez. Git onunla ol, yazma bana karşıma çıkma gormiyim seni vakıfta falan gibi cümleler kurdu bana. Umarım saçma sapan biseyler konuşmaz sağda solda. Çünkü eski flortumle konusmuyorum araya bu girince konuşmayı kesmiştim saygısızlık olmasın diye. Yüzsüz falan diye hakaretler etti bana bu kadar tepki beklemedim. 2 haftadır aşırı ilgisizdi ayrılmak istediğimde kabul etmiyordu bunu bişey yokmuş gibi sabahları iyi davranmaya başlıyordu ne bileyim kötü bir ilişki iciimde hep şüphe vardı. Belki böylesi iyi oldu.
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun güzellik 🌺 ben senin yerinde olsam bir müddet kabuğuma çekilir kendimi dinlerdim sakin kafa düşünürdum hiç kimseyle görüşmek yeni bir ilişkiye başlamazdım kendime biraz zaman verirdim çünkü sen şu an sağlıklı bir karar verecek aşamada degilsin bana göre eski flörtüne dönsen de onu mutlu edemezsin çünkü kafan karışmış belli hem kendine yazık edersin hem yeni iliski kurduğun kişiye senden ricam biraz herşeyden uzaklaş ve kendini dinle 🙋 her şey gönlünce olsun inşallah 🙏🥰
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin gibi kişiler asla evlenmemeli. Sevgilisini eşini ileride çocuklarını hatta arkadaşlarını başkasıyla kıyaslayacak birisi bence ömür boyu yalnızlığı yaşamalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldatan kendisi bu hale getiren de kendisi o ne olucak?
- +1 yıl
Aldatan bir karakterde insaaa merhaba dahi denilmez. Sen bunu bile bile onlaysan bence problem sende demektir. Karakteri kişiliği kendisine sevgisi saygısı olan birisi doğru düzgün kişilerle olur. Dünyada erkek yok gibi aldatana eyvallah demez.
+1 yılEvet kırar tabi ki ama o da hak etmiş ya. Takma kafana boş ver geçti gitti iyi ki de ileri gitmemiş öyle düşün
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet kırar ama ben umursamam bile. sadece sevdiğim kadın bunu yapıyorsa beni sevmiyor demektir ayrılırım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kıyaslamak kadar kötü bir hakaret olabilir mi erkekler hiç sevmez böyle şeyleri şu an senden nefret ediyor
16 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarıyla görüştüğünü eminim beni zaten yedekte tutuyor gibi davranıyordu 1 2 haftadır. O yüzden üzülmüyorum tek korkum sağda solda benimle ilgili konuşması. Umarım bunu yapacak kadar seviyesiz değildir. Zaten engelledi wp den filan.
Soran+1 yılAramızda bişey geçmedi ama geçmiş gibi anlatabilir. Aşırı öfke doldu hakaret etti engelledi. Vakıf sanki babasının malı orada gormiyim seni ne demek ya canım :)
Soran+1 yılYa beni orada görse ne olur ne saçma bir tehdit bu
+1 yılAşırı derece de onur kırar , empati yap o sana böyle davransa?
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldatiyordu yüksek ihtimalle sabah kadar birileriyle uazisiyordu çünkü.
- +1 yıl
Bunu onunla konuşsaydın, tahminleri yanılabilirsin
Soran+1 yılKonuştum inkar ediyor ama aradığımda açmıyordu ve geri de donmuyordu, sabaha kadar uazisiyordu birileriyle yanildigimi sanmıyorum ve sosyal medya hesaplarını kapatmıştı biz konuşmaya başlamadan önce.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadını da o şekilde yapmak yanlış.
Kıyaslama zaten olmaması gereken bir şey16 Yorumla
Soran+1 yılinan benim sabrımı Şinasi mecbur bıraktı sabah 5 e kadar birileriyle yazismis, bana tek kelimelik cevap vermiş. Onunda ofkelenmesini incinmesini istedim zaten bitecekti biraz erken oldu.
- +1 yıl
Neden düzgün bir şekilde sevgili olamıyoruz
- +1 yıl
Neden düzgün bir şekilde ilişkikerimizi yürütemiyoruz
- +1 yıl
Ve neden düzgün bir şekilde ilişkikerimizi bitiremiyoruz
Soran+1 yılİnsanız çünkü dünya üzerindeki en iğrenç yaratık biziz. Aldatiliyoruz sessizce gidemiyoruz , herşeyi yapıyoruz ama. kendimize oluyor olanda.
- +1 yıl
En çok da kendimize zarar veriyoruz aslında ama işte o ego bunu görmemizi engelliyor
Kirar tabiki, isim vermeden belirtsen mesela onceki iliskilerimde vs falan gibi daha iyi olurmus ama ona da alinma yapardi emin ol, en guzeli cinsellige girmek istemedigini acik acik konusup ilgi bekledigini dile getirmen olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu em başta söyledim ama konuyu hep oraya getirdi hata bende getirdiği anda bitirmiştim ve bir şekilde onu affedip devam ettim. İlgisizlesti ve merak etme durumları azaldı. Hiç sormuyordu ama sabaha kadar başkalarıyla yazisiyordu. Sabah günaydın deyip illa cinselliğe getiriyordu saatlerce bunu konuşmak istiyordu çok yorucu. Şimdi onuru kıran şey o çocuğun benimle cinsellik konuşmaması mi oldu? Veya çocuğun karakter olarak ondan daha iyi olması mı? 1 yıl konuştuk ve ufak imalarla seksi olduğumu söyledi sadece daha ötesi hiç olmadı 1 cümlede kapattı konuyu 1 senede sadece 3 kez. Kıyaslayarak aslında onun daha kötü oldugunu çıkarcı oldugunu kanitladigim için kızdı bana belki kim bilir.
- +1 yıl
Cocukla aranizdaki cinsellige girdiğiniz konulari nasil girdigi vs bunlari bilemem bunlari detayli bi yakin kiz arkadasina anlat ona sen olsan ne yapardjn diye sor bakalim, veya burada yeni bi soru ac gizli olarak detayli sekilde mesela ne diyim, sabah gunaydin yazdi uzerinde ne mi var yazdi vs gibi, sen hemen direk cinsellige giriyor demissin ya iste kimin ne yazdigi ve onemlisi nasil yazdigi cok onemli burada.. burada herkes detayi bilmeden yaziyor, soru detayli olmadigi icin her iki tarafinda iyi kotu anlayip dinlemeden degerlendirilebilecegi noktadasın. Emin ol oyle kizlar varki gunaydin yazarken bile cinsellik icerikli seyler yazip oyle seyler bekliyorlar, bu iki tarafin beklentisini anlamamak gibi bisey
Her iki cinsiyet için de geçerli bu durum. Dikkatli kouşmalı. Kızgınlıkla söyledim, amacım kırmak değildi dersin bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle gidip ozurdilemiycem ondan. Çünkü son zamanlarda bana olan davranışlarıyla haketmisti, sabaha kadar biriyle uazisiyordu ve bana tek kelime dönüyordu. Öfkelensin istedim. Fakat sakın vakıfta karşıma çıkma demesi beni korkuttu yani hakkında bişey konuşur veya sağda solda bişey söyler çok korkuyorum
Soran+1 yılEvet ben istemedim , ve eski flortum bana bu şekilde hiç yaklasmadi dedim. Nacik ve centilmendi diyerek aradaki farkı gösterdim ve buna öfkelendi galiba. Bana git onunla konuş falan deyip engelledi.
Soran+1 yılHayır ya böyle bişey değildi ben onu kizdirdim bişey duyduğu yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılo kişiyi yara bandı olarak kullandığını düşünmüş
16 Yorumla
Soran+1 yılOna söyledim sen araya girdiğin için onu istemedim ama seni tanıyınca o daha nazik centilmen geldi, cinsellik beklentisi de yoktu dedim. Vakıfta karşıma çıkma diye yazması beni ürküttü sadece orası babasının tapulu malı değil sonuçta.
- +1 yıl
bi anlık sinir ve öfke ile söylemişte olabilir bence takılma vakıf ta onunla karşılaşmamak için çaba sarf etme sadece selam verme yeterli olacaktır
Soran+1 yılZaten o başka şehirde denk geleceğimizi düşünmüyorum nadiren buraya geliyor ayrıca vakıftan ayrılmıştım ona söylemedim sadece çok destek lazım olursa gidiyordum :)
- +1 yıl
denk gelme ihtimaliniz düşükse hiç üzülme o zaman çünkü denk gelince fark edeceksin ne hallere girdiğini
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim içimi ferahlattin
- +1 yıl
rica ederim ne demek sen sadece onu unutmaya odaklan ve ondan önce unut onu yoksa az da olsa karşılaşma ihtimalin olduğu için karşına gelirse kafana çok takarsın ve her lafının bakışının altında biseyler ararsın
+1 yılTersini düşün
17 Yorumla
Soran+1 yılBen ona böyle dusundurtucek bişey yapmadım ama bana bunu yapamazdı. Çok ilgisizdi son zamanlarda aramiyordu kısa cevaplar veriyordu mesajlarıma bile.
- +1 yıl
Başka biri var demekki
Soran+1 yılMuhtemelen öyledir ama beni de yedekte tutuyordu.
- +1 yıl
Yedek oyuncu olmak istemezsin dimi
Soran+1 yılAsla bu yüzden istemiyorum derken de onu üzmek istediğim için böyle bir kıyaslama yaptım.
- +1 yıl
Gerek yok ki buna seni istemiyorum demen yeterli
Soran+1 yıl2 haftadır bunu söylüyordum zaten kabul etmiyordu ayrilmayi
+1 yılEvet kırar
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç üzülmedim çünkü benimle oyalaniyir gibiydi arayıp sesimi bile duymuyordu 2 haftadır.
- +1 yıl
Önüne seçimler gelir seçersin sonuçlarına katlanırsın böyle karar verdin ise böyle devam
Soran+1 yılBöyle devam edicem zaten , onun bu ilgisizliğinden memnun değildim bunu da düzeltmesi zaten. Hakaret edip engellemesi karşıma çıkma demesi çok saçma geldi. Yüksek ihtimalle basklariyla gorusende oydu ben zaten evdeydim gün boyunca.
- +1 yıl
Bu dünyada hiçbir şeye üzülmeye değmez üzülsen bile kırılsan Bile üzsem bile kırsan bile zamanla hepsi unutuluyor geçip gidiyor bunlarla psikolojini bozmana hiç gerek yok Ben her zaman şöyle derim salla gitsin ya da fifi
Ben seni tanıyorum galibs ya
00 Yorumla
+1 yılEvet onur kirar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılKırmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. vet kırar
10 Yorumla
+1 yılKirar mutlaka hic sevmem bu durumu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği