Merhaba,
Sevgilimle cinsel ilişki yaşadığımda kendim gibi davranamıyorum, normalde libidosu yüksek bi kadınım yatakta iyi olduğumu düşünüyorum ama sevgilime gelince öylece kalıyorum.
Zaten uzun sürmüyor ilişkimiz en fazla 10 dk pozisyon değiştirmiyoruz ya da bi ön sevişme ( oral seks felan yok )
İlişkiden sonrada hemen gidiyor.
Normalde beraber çok güzel vakit geçiririz ama cinsel ilişki olduktan sonra 1/2 dk kalıyorum sana gidiyor.
Ne yapmam lazım bunu düzeltmek için
Sevgilimle cinsel ilişki yaşadığımda kendim gibi davranamıyorum, normalde libidosu yüksek bi kadınım yatakta iyi olduğumu düşünüyorum ama sevgilime gelince öylece kalıyorum.
Zaten uzun sürmüyor ilişkimiz en fazla 10 dk pozisyon değiştirmiyoruz ya da bi ön sevişme ( oral seks felan yok )
İlişkiden sonrada hemen gidiyor.
Normalde beraber çok güzel vakit geçiririz ama cinsel ilişki olduktan sonra 1/2 dk kalıyorum sana gidiyor.
Ne yapmam lazım bunu düzeltmek için
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Seni yatak için kullanıyor anlamadın mı
yatakta iyi oldugunu dusunuyosun ama ne on sevisme var ne pozisyon cesitliligi. belki yatakta birlikte iyi degilsinizdir? o ten uyumunu hissediyo musun? on sevisme olmadan nasıl ıslanıyosun? cinsellige biraz hareket katmanız lazım
Yatakta deneyimliyim ilkim sevgilim değil..
dediğim gibi sevgilimde tıkanıp kalıyorum utanmak mı çekinmek mi daha tam anlamadım.
Yatakta ondan zevk alıyorum ama sadece 10 dk o boşalıyor bende tık yok.
Uslanma konusunda aklıma farklı şeyler getiriyorum vs onu bi şekilde hal ediyorum.
Hareketi nasıl katmam lazım?
onu bir sekilde hallediyorum demen bile karsındaki kisinin sana ne kadar deger verdigini gosteriyo. onun seni isteklendirmesi lazım sevismeyle oralle vs iliskiye hazırlaması lazım. sadece 10 dkda bosalıyo bende tık yok diyosun o seni tatmin etmeyi bilmiyo. karsıdan o elektrigi alsaydın hareketi nasıl katmam lazım gibi bir soru bile sormazdın ki bir de deneyimliymissin. sevgilinde tıkanıyosan sorunu kendinde degil sevgilinde aramalısın
Kendimde aramıyorum sorunu ama ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorum.
O biraz deneyimsiz yatakta..
bu soruları senin degil onun sorması gerekiyo iste🙂 10 dkda bosalıp beni tatmin etmeyen bir sevgilim olsaydı acık acık konusurdum beni nasıl tatmin etmesi gerektigini
anlat, ön sevişmeden bahset, zevkini isteklerini beklentilerini arzularını belirt yoksa bu hala aynı tas aynı hamam kalacaktır (bana kalsa sal gitsin)
10 dakika çok az en az yarım saat 40 dakika pompalayıp 3 kere boşaltmalı bence boşandıktan yarimsaat tekrar deneseniz olmuyormu
Seni Kullanıyor Cinsel İlişki İçin Ve Islanmadan Ve Ön Sevişme Vs Olmadan Nasıl Direk Olabiliyor Onu Anlamıyorum
hala böyle adamların nasıl sevgilisi olur hayret
Çünkü biz erkeklerin en so a bıraktığı şey cinsellik olduğu için sonrasında bişey olmaz ayrıca biyolojik olarak boşalmadan sonra değişik vücut hallerimiz var
Sevgilin bencil seni düşünmüyor sadece ihtiyacını gideriyor seninle benden sana tavsiye partnerini değiştir
Yardım ederim. Buradan diyemem ben de tam tersi bütün gün isterim yapmayı öyle güzel şeye doymak zor ya
Basıp geçiyor o kullanıyor
Ön sevişme olmazsa hiç bir işe yaramaz yapılan şey
nereye gidiyor?
Ön sevişme ve normal seks yapın
Oral seks olmadan nasıl yapıyorsunuz ya
artık bunu duzeltemezsin maalesef ki
Yeni partner bul yol ver o beceriksiz bencil e
Aklını al devamını ıstesin devamını yaşamak için köpek olsun sana
Se kullanıyor işini görüp gidiyor
Öyle olduğunu düşünmüyorum..
Sadece o biraz deneyimsiz
Deneyimsiz olsa bıkana kadar sen yeter diyene kadar devam eder o sadece yapıp bırakıyor seni
ön sevişme lazım
Erkenmi boşalıyor
nasıl oluyo mesela?
Yol vwr
İyi yapıyo
yaşlar kaç
24/25
boylemi olmalı
Pozusyon degismiyir derken hicmi
Yaşın kaç acaba
Hepsı aynı