Sevgilimle discord sunucusundan tanışmıştım ve daha hiç buluşmadık ama birbirimize çok bağlandık. Askere gitti. Aynı sunucuda biri beni çok etkilemişti ben bunun doğru olmadığını söylememe rağmen devam etti (duygusal bağ olmadan) ve maalesef bu libidoma yenik düşük defalarca sexting yaptım. Sevgilimi arayıp ondan ayrılmam gerektiğini söyledim ama aldattığımı söylemedim. Ayrılmamı istemiyor sürekli beni sevdiğini söylüyor. Ben de onu seviyorum ama gerçekten psikolojim bozuk. Eğer psikolojim bozuk olmasa onu seviyorken başkasıyla aldatmazdım. Ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin psikolojinin bozuk olması aldatmanı sağlayacak bir ortam oluşturmuyor. Sevgilinden derhal ayrıl. Daha fazla birbirinizin vaktini çalmayın. Ona söyleyip söylememek sana kalmış ama sevgilinden hemen şimdi ayrılman gerekiyor. Bir daha da iletişiminiz olmasın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şey bende de var ve babam annemi aldatırken basmıştım şu an ben de babam gibiyim gibi bi his var onu durmadan aldatıyorum pişman oluyorum ama o sırada hiçbir şey önemli gelmiyor psikolojim bozuk
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirincisi senin Bi ilişkin yok. Hiç görmediğin dokunmadığın kokusunu konuşmasını bilmediğin bir insanla ilişki yaşamış olmuyorsun. Telefon boş bseydir iki tarafta zihinlerindeki kişiyle olurlar onlar siz değilsiniz. İkincisi seksting de boş bseydir. Film izlemekle hemen hemen aynı şey. Tabi video foto atıosan o ayrı. Yani sonuç olarak çoluk çocukla uğraşıyorsun. Sende muhtemelen küçüksün
10 Yorumla
+1 yılO kadar çok sevmiş ve bağlanmışsın ki o diye başkasıyla olmuşsun snkxmskdmskd aman ya Rabbi ne sevgi ama
00 YorumlaKanka o uygulamayı bana bi tarif etsene beceremedim
00 Yorumla
+1 yılYok canım bir sey olmaz altı üstü başkasıni almışsın içine 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCuckold olup olamayacağını sorgula. Eğer öyleyse devam edebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhep askerrdekiler burun kıvırıyordu
sana afarın.
00 Yorumla
+1 yılSevmek değil sanal sxtng yaptıgın için bağımlılık oldu sevgiye dönüyr sonra yaşadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılKankam öncelikle bir sakinleş öyle konuşalım
02 Yorumla
Soran+1 yılSakinim
- +1 yıl
Vaktin varsa özelden yaz kankam
+1 yılBu aldatmak sayılmaz kanka
00 YorumlaBoş yapma yaa hep trol
00 Yorumla
+1 yılHala askerde mi peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet askerde
- +1 yıl