Cinsel Yaşam İlk ilişkiye girdiğimde kanama olmadı, boyuyla mı alakalıdır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Belki sonra olur dedim ama o zaman da olmadı artık hiç olmaz mı yoksa boyuyla mı alakadır İlk ilişkiye girdiğimde kanama olmadı, boyuyla mı alakalıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ьüşüm Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bazısında olur bazısında olmaz problem olacak bişey yok yani 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sonradan olma ihtimali var mı onu merak ettim sad Yorumla Soran +1 yıl Sadece Yorumla ьüşüm +1 yıl Doğumda olur tam yırtılma, esnektir seninki Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İlk birkaç gün içerisinde olmadıysa daha olmaz demekki kızlık zarının esnek ya da daha önceden bozulmuş 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. kanama şart değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zorlandın mi kolay mı oldu 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı değildi ama yine de zorlanmıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun yaptı mı karşı taraf? Benim de kanama olmamıştı çok az leke oldu belli belirsiz. Sorun yapmadı ama iki sene sonra yüzüme vurdu cahil Yorumla Soran +1 yıl Yok asla sorun yapmamıştı ilkim olduğuna emindi zatn ama arada o da söylerdi neden kanama olmamıştı diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek ki soru işareti varmış ama hissetmiştir zorlandığını ilk de zor olur sonraları daha kolay. Yorumla Soran +1 yıl Yani merak etmesini normal karşıladım çünkü bende şaşırmıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bendee ama ben karşı tarafın tecrübesizliği olarak yorumluyorum. Tabi bunu sonradan anladim Yorumla
batuhannn11 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Demek tam kökleyemedi ya da penis ufaktı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok değildi ve tam anlamıyla da girdi yani Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Patlaktı belki de ya da esnek 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İlk ilişki diyom slk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç mi mastürbasyon yapmadın slk beyinsiz kalem gel sen mıma gir hesabı olmasın Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya olmadı öyle bişey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman esnek olabilir iyice sertleştirdin mi karşı tarafı Yorumla Soran +1 yıl Evet baya sertti sonralarında da aynı hiç kanama falan olmaı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Esnek olabilir belki de sende yoktu doğuştan Yorumla Soran +1 yıl Şaşırmıştım bende baya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazı kızlarda olmuyo zar esnektir 2 1 Yorumla berkaayy2 +1 yıl biliyor isi Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Esnek olabilir zarın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kısa mı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 15-16 varmıştır belki Cevap sahibi +1 yıl İlkin mi Soran +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl 15 az değil ki Soran +1 yıl Evet bende ondan sordum Cevap sahibi +1 yıl Esnek seninki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bazısında olur bazısında olmaz problem olacak bişey yok yani
Sonradan olma ihtimali var mı onu merak ettim sad
Sadece
Doğumda olur tam yırtılma, esnektir seninki
Anladım teşekkürler
İlk birkaç gün içerisinde olmadıysa daha olmaz demekki kızlık zarının esnek ya da daha önceden bozulmuş
Esnek olabilir rahat davranma
kanama şart değil
Esnektir kuvvetle muhtemel
Zorlandın mi kolay mı oldu
Aşırı değildi ama yine de zorlanmıştım
Sorun yaptı mı karşı taraf? Benim de kanama olmamıştı çok az leke oldu belli belirsiz. Sorun yapmadı ama iki sene sonra yüzüme vurdu cahil
Yok asla sorun yapmamıştı ilkim olduğuna emindi zatn ama arada o da söylerdi neden kanama olmamıştı diye
Demek ki soru işareti varmış ama hissetmiştir zorlandığını ilk de zor olur sonraları daha kolay.
Yani merak etmesini normal karşıladım çünkü bende şaşırmıştım
Bendee ama ben karşı tarafın tecrübesizliği olarak yorumluyorum. Tabi bunu sonradan anladim
Demek tam kökleyemedi ya da penis ufaktı
Yok değildi ve tam anlamıyla da girdi yani
Patlaktı belki de ya da esnek
İlk ilişki diyom slk
Hiç mi mastürbasyon yapmadın slk beyinsiz kalem gel sen mıma gir hesabı olmasın
Hayır ya olmadı öyle bişey
O zaman esnek olabilir iyice sertleştirdin mi karşı tarafı
Evet baya sertti sonralarında da aynı hiç kanama falan olmaı
Esnek olabilir belki de sende yoktu doğuştan
Şaşırmıştım bende baya
Önemli değil
Bazı kızlarda olmuyo zar esnektir