Cinsel Yaşam Libidom başıma vurdu, akıl sağlığımı nasıl koruyabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Delicesine sevismek istiyorum ama cok useniyorm biriyle tanismaya hemen Şu an saatlerce yiyismwk istiyorum ama kimse yok yok yokkkkk 😭 Libidom başıma vurdu, akıl sağlığımı nasıl koruyabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Böyle durumlarda ben hemen ajandamı karıştırır eskilerden birine yazardım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eski sevgililerinden birine miii? Yok fblerden mi Yorumla Soran +1 yıl sonra ne oluyo bide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fb ben nadiren sevgili olurum ilişki anlayışıma fb çok daha uygun. Sonra en geç birgün sonraya ilişki yaşanıyor. Ben işinin hakkını veren ve partnerlerimin gözünde her zaman iyi izlenimler bırakan biriyim, bu sebepten böyle durumlarda zorlanmam Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Aman sakin ol telefonu koy yastığa başını koy ve uyu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buradan ondan bol ne var kimse yok diye üzülüyorsun bide ahahahah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bak atıyosun elini aşşağıya 2 titretiyosun boşlıyosun sonra o rahatlamayla hemen uykuya dal 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu dene olmazsa birkaç taktik daha verebilirim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İnsan buna da usenmez herhalde ya hem isteyip hem usenmek biraz tezat değil mi? 0 0 Yorumla
AşkınsırrıO Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Offf senin gibisini bulamadjm bi atesli alevli of of 0 0 Yorumla
amahaayır Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bu vallahi aynı ben 😂 çok saçma tanışmaya çalışmak felan direk seks olmalı 0 0 Yorumla
Elite_joys Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. TEMİZLİK YAP, UNUTURSUN 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Elite_joys +1 yıl Bir bayan arkadaş böyle durumlarda unutmak için temizlik yapıyormuş Yorumla
Htmllll Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Burdayım beklerim😀😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oho ripimi begencemde taniscazda pipini begencem de ohoo cok uzun is ya Yorumla Htmllll +1 yıl Sen mesaj gel bak neler oluyor 😀😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin erkeğin burada seni zevkten titretecek doyuma ulaştıracak gel yavrum kollarıma 0 0 Yorumla
hayal_meyal_ Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Sen kızsın.. istesen anı da bulursun.. 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bulunur sen merak etme 0 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Trolll timeeee 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Gecmis olsun 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl daha önce 0 2 Yorumla axiakrep +1 yıl hiç sevişmedin Yorumla axiakrep +1 yıl değil mi? Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olmaz mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Böyle durumlarda ben hemen ajandamı karıştırır eskilerden birine yazardım.
Eski sevgililerinden birine miii? Yok fblerden mi
sonra ne oluyo bide
Fb ben nadiren sevgili olurum ilişki anlayışıma fb çok daha uygun. Sonra en geç birgün sonraya ilişki yaşanıyor. Ben işinin hakkını veren ve partnerlerimin gözünde her zaman iyi izlenimler bırakan biriyim, bu sebepten böyle durumlarda zorlanmam
Aman sakin ol telefonu koy yastığa başını koy ve uyu
Buradan ondan bol ne var kimse yok diye üzülüyorsun bide ahahahah
Bak atıyosun elini aşşağıya 2 titretiyosun boşlıyosun sonra o rahatlamayla hemen uykuya dal
Bunu dene olmazsa birkaç taktik daha verebilirim
İnsan buna da usenmez herhalde ya hem isteyip hem usenmek biraz tezat değil mi?
Offf senin gibisini bulamadjm bi atesli alevli of of
Bu vallahi aynı ben 😂 çok saçma tanışmaya çalışmak felan direk seks olmalı
TEMİZLİK YAP, UNUTURSUN
Ne alaka
Bir bayan arkadaş böyle durumlarda unutmak için temizlik yapıyormuş
Burdayım beklerim😀😀
Oho ripimi begencemde taniscazda pipini begencem de ohoo cok uzun is ya
Sen mesaj gel bak neler oluyor 😀😀
Hangi şehirdesin ateşli hatun
Senin erkeğin burada seni zevkten titretecek doyuma ulaştıracak gel yavrum kollarıma
Bi salın şu siteyi be
Sen kızsın.. istesen anı da bulursun..
Keşke yan yana olsaydık konuşmadan çat çat...
Seksting yap o zaman
Bulunur sen merak etme
Ahahshah 🤣 bol şanslar
ksden bul da
Trolll timeeee
Gecmis olsun
daha önce
hiç sevişmedin
değil mi?
Zaman keybetmeden gel
Soğuk duş al uyu
Almanya'da yaşıyorsun değil mi