Cinsel Yaşam Sevdiğiniz kadınla sadece sarılıp uyuyabilir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sevişmeden,Orasını burasını ellemeden,Goguslerini e... mden...Sadece sarılıp saçlarının kokusuyla? Sabah dek? Sevdiğiniz kadınla sadece sarılıp uyuyabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Gayet güzelde oluyor. Iradame sahip çıkıp sabahlamistik sarılarak 0 0 Yorumla
sakinbiri49 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 64% +1 yıl Uyuyabilir her şey seks değil küçük şeylerle de mutlu olunabilir 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl neden böyle bir şey yapacak? sevişip uyuyun daha iyi değil mi... 0 0 Yorumla
bassoprofondo0 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl tabiki uyurum eli skinde olan ergenlerden değilim ben 0 0 Yorumla
-VALİ- Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Ben yastığı görünce uyurum sarılmasam da olur. 0 0 Yorumla
Besthee_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Şimdi edebiyat ve felsefe yapmaya bayılan istekli 50 likler gelir buraya 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaptık ama kıymet bilinmedi başkası çatır çatır yaptı baştacı oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mümkün değil, evet diyenlerin hepsi yalan söylüyor 1 1 Yorumla Salih03tr +1 yıl Biz yapmıştık. İrade meselesi Yorumla
Sapyosexüel Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Tabi uyunur hergün hergün seks olacak diye bişey yok iflahı sikiliyo adamın yeter da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kimse kusura bakmasın da böyle bir şey mümkün diyenden şüphe ederim. 0 0 Yorumla
Magnus_Maximus Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yan yan yatıyoruz dokunmadan birdeNiye böyle bir yasak mı var? 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. denedim bunu ve dayandım 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kesinlikle sarılırsam üstüne çıkarım boş durmam 0 0 Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Çok seviyorsam olabilir 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmuyor öyle değiyor 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Seks yaptıktan sonra olabilir lskdsdj 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ne o idman mı var soruyorsun 😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eski sevgilim olsaydı uyurdum ama şimdi kimseyle sarılıp uyuyamam 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. O kadar açık yazmayaydın keşke 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı. Yok yaaa.. O iş yaş 0 1 Yorumla KimeBaktinn +1 yıl Katılıyor gibiyim, katılacam, katılıyorum, katıldım 😅 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bir yere kadar evet ama sabaha kadar sürmez 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yapan vardır 2 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Uyurum 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı f... ker duruyorsun Yapmazsın gibi Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Öpüşmedim bile kimseyle bu yaşa kadar evlenmeden yapmam Yorumla Soran +1 yıl Asla inandirici değilsin 😀😀😀 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Ben olanı söyledim inanıp inanmamak sana kalmış Yorumla Soran +1 yıl Evlensen mahvedersin kızı 😀 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yok mahvetmem Yorumla Soran +1 yıl Hiiii tabi tabi...Fizik tedavi randevusu alın şimdiden agsgwhw Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Abartma hayvan değilim Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel ııı şey yaparsın bence de neyse 😀😇 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Tövbe tövbe gtughg Yorumla Soran +1 yıl Hayali saç beyazlatir Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Güzel mi diye dkkx Yorumla Soran +1 yıl Eee yani Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Hm anladım sen yaptın mı Yorumla Soran +1 yıl Yapsam ne yapmasam ne Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Merak Yorumla Soran +1 yıl Adında asker geçen kimseyle bir şey olmazAldatiliyorm Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Ben benimle bir şey yap mı dedim. Hiç yaşamadın mı dedim Yorumla Soran +1 yıl Yaşadım tabiki de Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl İyi bakalım Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Evet bunu daha önce ysptım6 0 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uyurum 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Büyük bir zevk ile 0 0 Yorumla
motherslove31 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl evet uyurum sanki evliler her gece sevişiyormu ki 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çok zor ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gayet güzelde oluyor. Iradame sahip çıkıp sabahlamistik sarılarak
Uyuyabilir her şey seks değil küçük şeylerle de mutlu olunabilir
neden böyle bir şey yapacak? sevişip uyuyun daha iyi değil mi...
tabiki uyurum eli skinde olan ergenlerden değilim ben
Ben yastığı görünce uyurum sarılmasam da olur.
Şimdi edebiyat ve felsefe yapmaya bayılan istekli 50 likler gelir buraya
Yaptık ama kıymet bilinmedi başkası çatır çatır yaptı baştacı oldu
Mümkün değil, evet diyenlerin hepsi yalan söylüyor
Biz yapmıştık. İrade meselesi
Tabi uyunur hergün hergün seks olacak diye bişey yok iflahı sikiliyo adamın yeter da
Kimse kusura bakmasın da böyle bir şey mümkün diyenden şüphe ederim.
Yan yan yatıyoruz dokunmadan birde
Niye böyle bir yasak mı var?
Biraz zor bence
denedim bunu ve dayandım
Kesinlikle sarılırsam üstüne çıkarım boş durmam
Hayır yapamam
Seviştikten sonra anca.
Bir ömür belki de
Çok seviyorsam olabilir
Olmuyor öyle değiyor
Seks yaptıktan sonra olabilir lskdsdj
Ne o idman mı var soruyorsun 😂😂😂
Eski sevgilim olsaydı uyurdum ama şimdi kimseyle sarılıp uyuyamam
O kadar açık yazmayaydın keşke
Yok yapamam dayanamam
Bunu 3 yıl boyunca yaptım.
Şuanki bilincle evet önceden olsa hayır.
Yok yaaa.. O iş yaş
Katılıyor gibiyim, katılacam, katılıyorum, katıldım 😅
Hayır dayanamazlar elleri illa bir yere gider😂
İlk defa uyuyacaksanız sonu iyi bitmez
altima yatan sonucuna katlanir
Bir yere kadar evet ama sabaha kadar sürmez
yapan vardır
Uyurum
Aşırı f... ker duruyorsun
Yapmazsın gibi
Öpüşmedim bile kimseyle bu yaşa kadar evlenmeden yapmam
Asla inandirici değilsin 😀😀😀