Herkese merhaba,
Sevgiliniz ya da eşiniz 10/10 gerek görsel gerek karakter her şeyiyle çok iyi fakat cinsel münasebet olarak sizi tatmin edemiyor ne yaparsınız?
Herkese merhaba,
Sevgiliniz ya da eşiniz 10/10 gerek görsel gerek karakter her şeyiyle çok iyi fakat cinsel münasebet olarak sizi tatmin edemiyor ne yaparsınız?
Hayatta her şey cinsellik değil elbette ama en azından çaba göstermesini isterim. Sağlık sorunu varsa tedavi olabilir. Bunun dışında düzelecek bir durum değilse yapacak bişey yok.
1/10 dur o zaman.. Geri kalan 9'u da yatakta nasıl olduğudur.. Yani cinsel yaşam 9, ötekiler 1.. Kadınlar için özellikle bu şaşmaz.. O yüzden dost gibi sevilmeli, düşman gibi de... 😄
Cevap
19Cevap
ben cinselliğe bakmam
Eksiklik olur ya.. Uğraşırım, onun da cabalamasini isterim hani daha fazlası için.. İkimiz için..
Olmuyorsa da çabaladım diyebilelim..
Oldurmaktan başka çaremiz yok.
Yatak kısmı benim için önemli..
Her şeyiyle 10/10 ise karakteri düzgün ve anlayışlıdır. Bu durumda karşıma alıp düzgünce durumu izah edebilirim. Çözemiyorsak zaten kendisi bir uzmana görünmeyi teklif edecektir. Yani problem yok🙃
zaten iş erkekte biter erkek ön sevişmelerde kadını hazır hale getiremiyorsa bir şey beklemesi hata olur
O zaman o kişi herşeyiyle 10/9 olur
Yatakta tatmin edemiyorsa ona kendin yol gösterip nasıl tatmin olunduğunu gösterip öğretebilirsin
Ten uyumsuzluğu yoksa erkek her türlü tatmin olur hatta ten uyumsuzluğu varsa da. Soruya gelince önemi yok.
her şey cinsellik değil benim için sorun olmazdı
Daha önce yaşamadığım için kesin hüküm vermiycem ama şuanki aklımla sorun etmezdim cinsellik ikinci planda benim için
Her şeyiyle 10/10 nasıl oluyor öyle biri mi varmış. Boş varsayımlar🙄 fazla hayalperestiniz. Dediğin konulara gelene kadaaaar
senin onu tatmin etmen lazım o seni neden tatmin edecek wk
edemiyor işte ne yaparsınız?
Tatmin edebilmesi için yol tarifi yaparım öğrenir zamanla
Mutlu olmazlar ve hatta ayrılırlar
cinsel ilişki ilişkinin kaçta kaçıdır?
Konuşarak çözülmüyorsa ayrılmak lazım.
Her şey o değil devam ederim tabiki
Her şey cinsellik değil.
Ögretiriz öğreniriz yeter ki tamamlanıp gelsin
Idare etmelisin o konuda 10 10 bulmak zor
Cinsellik 2. plan benim için np
Yatakta tatmin edemiyorsa 10/10 değildir demek ki