Ev sahibimle, eski sevgilim yüzünden yakınlaştık bi kere kavgamıza tanık olmuştu sonra ayrıldığımız zaman ben ağladım o dinledi vs vs daha sonra da bundan sonra saçının teli yere düşemez seni kimse üzemez falan filan dedi. Sonrasında 2 ay kadar görüşmedik haftada 1 tlf da konuştuk sonra o bana geldi ben ona gittim içkiler içtik falan ben ona aşık olmaya başladım ama o bana aşık değil.. Sonrasında da cinsellik yaşandı aramızda ama 1 senede toplasan 3 kez falan. O yanımda olunca kendimi çok iyi hissediyorum ama o 47 yaşında ben 22.. Gerçekten yaptığım çok yanlış onun görüştüğü bir sürü kız var bana güvenemiyor. 47 lik adamım bir taraflarımın kılı ağarmış bende Ben buluyorsun sen beni kesin aldatıyorsun diyor ama öyle bir şey yok o yüzden asla sevgili olamadık. Şimdi ben gerçekten hayatımda o olsun istiyorum yaptığın yanlış falan demeyin seviyorum bana iyi geliyor.. Onun bana güvenmesini nasıl sağlarım
Kafasız olmayı nasıl başarıyorsun önce bunu sorgula sonra da bu kadar düşük karakterli olduğun için bunların başına geldiğini bil neyse ölünce anlarsın dediklerimi ruhsal olarak bir vakasın sen
#Mirliva00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yıl5 sene sonra miki kalkmıycak sende en ateşli yıllarında seks yapamıycaksın doymayacaksın elinle idare etmek zorunda kalıcaksın baban yaşında adamla olursan bunu yaşarsın ona göre düşün daha 22 yaşında genceciksin istediğin çoğu erkeği elde edebilirsin biraz gözünü aç
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Olabilir normal durum adam haklı ama sen de haklısın. Herkesin hayatına kimse karışamaz. İstediğin yaşta birisi ile birlikte olabilirsin. Samimiyet, ilgi alaka ve emek ile güven kazanılabilirsin... 🫡02 Yorumla
Soran+1 yılAma benden önce 8 senelik bi sevgilisi olmuş ve onun yüzünden karısıyla boşanmış ve çok toksik bi ilişkileri varmış.. Kızda nerdeyse benim yaşlarımda.. O yüzden eski ilişkisi gibi oluruz sanıyor.. Ben ona ilgi alaka gösterdikçe o kaçıyor.. O ilgi alaka göstermek isteyince de diğer kızlara da böyle yaptığını bildiğim için içimden gelmiyor.. Tek ben olmak istiyorum aşık olsun bana
- +1 yıl
Yapabilirsin emek ile zaman ile her şey olabilir olur 🌸
Bende kolay kolay güvenmem yaptıkların ya da yapmadıkların ile güven verirsin🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılBence uzak durmalisin, sana iyi gelmeyecektir, seninle sadece cinsellik icin birlikte cunku
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden önce 8 senelik bi ilişkisi varmış kız da benim yaşlarımda aşağı yukarı.. Demek ki isteyince cinsellik için değil aşk için de durabiliyor
- +1 yıl
Anliyorum seni, fakat sana iyi gelmeyecek bu cok bariz, disardan gorulebiliyor
Evlimi peki bu adam?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılOnu yapamazsın kankam
00 Yorumla Tek yanlış yapan sen değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ona güveniyor musun ki?
06 Yorumla
Soran+1 yılGüveniyorum çünkü ne yaparsa ortada gelen giden kızları biliyorum kimlerle görüştüğünü biliyorum ne zaman nerde biliyorum eğer bana aşık olursa kızlarla görüşmez onu da biliyorum. Çünkü öyle bi adam değil
Cevap sahibi+1 yılBir söz vardır. Alışmış kudurmustan beter diye.
Soran+1 yılAlışmış da niye alıştığını biliyorum.. Yalnızlıktan.. Zaten dert anlatma sebebiyle yakınlaştık.. Görüştüğü kızlarla da çok fazla bi şey yapabileceğini sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılNiye görüşüyor kızlarla peki?
Soran+1 yılOnu tam olarak çözemedim bir çok farklı kaynaktan bir çok farklı şey duydum
Cevap sahibi+1 yılAmaç belli sende biliyorsun.
Çıkmaz bir yolun içindesin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 1 sene oldu.. Asla dediğim ne varsa hepsini yapıyorum ya.. Keşke o kadar iyi davranmasaydı.. Derdi seks olsa ilk seksten sonra benle assla ilgilenmezdi. Çoğu kez reddetmeme rağmen ilgisini kesmedi ve çevresinde onla sadece seks için birlikte olacak bir sürü kız var
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güven vereceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl vericem.. 1 ay görüşemeyeceğiz mesela.. Benim ne yaptığımı bilmiyor. Söylesem de inanmaz. Onda ne bulduğumu söylesem de inanmıyor
Soran+1 yılKötü bi izlenim vermedim eski ilişkisi yüzünden.. Kız da benim yaşlarımda aşağı yukarı o sürekli başka erkeklerle gezmiş kendi yaşıtı bu da delirmiş tlf takip etmiş araba takip etmiş falan falan o yüzden benim de ona sadık kalacağını düşünmüyor. Dışarıda genç zıpkın gibiler varken onda ne bulduğumu anlamıyor. Anlatsam da anlamıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu kendine çekmelisin ve kışkırtmalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılArzu hissetsin istemiyorum aşık olsun istiyorum. Çevresindeki çoğu kadın zaten arzuladığı için orada
Cevap sahibi+1 yılO zaman geçirmeye bağlı
Soran+1 yılNasıl geçirme
Cevap sahibi+1 yılBirlikte bir şeyler paylaştıkça
Soran+1 yılBirlikte bir şeyler paylaşamıyoruz ki.. Ben ona ilgi gösterince o kaçıyor o bana ilgi göstermek isteyince de diğer kızlara da böyle yaptığını bildiğim için içimden gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılBelki de aranızdaki iletişim sorunudur
ergen hevesi ):
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOna bol bol oral yap
01 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda kalsın diye oralla mı tutcam gerçekten
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım