Sevgilimle öpüşüyorduk bi anda bana kucağına oturmamı ve ona sürtünmemi istedi bende istemediğimi söyledim o zaman iliski biter dedi ben anlayamıyorum bu erkeklerin seks merakını?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
E napsin anlayış göster o kadar tutkulu öpüşüp sonunu getirememek gerer insanı rahatsız oluyorsun opusmemeni öneririm öpüşme seks öncesi hazırlıktir hemde uzun uzun olmuşsa dudaktan normal yani bunu demesi
opusmeden de duramıyorum ama evlenmeden sekste istemiyorum ne yapicam bende bilmiyorum 😂😂😂
Uzun uzun mu mesela 3 sn lik öpücük kondurma ise sorun yok ama tutkulu bir şekilde dakikalarca opusurseniz tabiki sertleşme sulanma olur ikinizdede ve çok devam edip boşalma olmassa gerginlik kasıkta ağrı olur erkekte
ikiside oluyo😂😂
Hangi ikisi
opücuk kondurma ve uzun uzun da oluyo
Beni yanlış anlama ama evlilikten önce seks istemeyip öpüşmek saçma bence ya tamamen yasa rahatça ya da öpüşme olmasın haddime değil ama fikrimi belirttim
niye öpüsünce siz erkeklerin kalkıyo mu yani 😂😂
Hayır evliliğe sakliyorum diyip öpüşme gibi cinsel eyleme giriyorsun onu kastettim
opusme cinsel eylem olmuyo ki dudak dudaga olan birsey sonucta
Nasıl olmuyor tabiki cinsel bir durum zevke geliyorsun islaniyorsun tutku zevk var
zevke geldigimi nerden biliyosun sonucta adam bana surtunmeyi teklif etmis ben reddetmisim?
Seni kqstetmedim her iki kişiyi kastettim zevkli bişey olmasa zaten opusmessin ama erkek için tabiki erekte olur ve eğer daha da devam ederse öpüşme ve bosaltmassan testis agrisi olur
e bosalsin napim mastürbasyon diye bisey var
illa sürtünüp inlemem mi gerekiyo
Of yani demek istediğim bakirelik takıntın varsa opusmede yanlış
ne ofluyosun be
bakirelik takıntım yok sadece evlenmeden cinsellik istemiyorum bu kadar yani bunu kendisine de soyledim ztn e ayrilirsada ayrilir yani yapabilecegim bisey yok
Ay aynı şeyleri tekrarlamaktan ofladim 😂😂güzel konusma tarzın var ya neşeli birine benziyorsun
tesekkurler nesem hep yerindedir 😘
Opusmektendir o 😂 yumus yumus oluyorsun ama adamı geriyorsun😂
artik adam nasıl zevke geldiyse üstüme cık dedi yani sen dusun gerisini 🤣🤣 ama ben istemiyorum tabi ayri orasi. ayrica adami geriyosun derken? gergin bi sohbet miydi yani su anki sohbet? yani sohbeti mi diyosun yoksa baska biseyi mi
Hayır adamla sevişip ileri gitmiyorsun senin için kolay olabilir ama erkeklwr için öyle değil valla 😂😂 uçak geldi diyip o uçağı geri çevirip çocuğun ağzına o kaşığı sokmamak ne demek bilirmisin sen😂
ne var yani opusuyosak 🤣 o da hep fazlasini bekledi heralde sonradan cikti kokusu surtunme falan tovbe yarabbim
Anlayamazsın işte 😂 cidden çok kötü olur insan tam gelmeden bir kaç dk önce ellerini bağlasalar ne olur sana nasıl bir fuygu olur mastta😂?
boş ver 😂 ben mastürbasyon yapmam ztn opusunce geliyo islanma 🤣🤣🤣
He he 😂 haftada 1 de mi yapmassin yapma ve😂
Haftada 3 tür kessin😂
niye yapiyim ki manita var ztn 🤣
Manita olup olmaması önemli değil 😂😂 cinsellik ve içine girip girmemesi önemli öpüşme ile orgazm mı oluyorsun😂
hayir da islanma oluyo hafiften tabi 🤣
acikcasi mastürbasyon yapmaya gerek duymuyorum yani manit yapsın beni dusunsun🤣🤣🤣
Islanma kurtarmaz😂
kurtariyo 🤣
Islak ıslak eliyle veya diliyle yapsa sana dah iyi olmazmi 🤣
olurda istemiyom yani
bizde yok öyle seyler
E sen elinle yap adama
Öpüşme gayet oluyorsa gerisi olmuyor garip😂 ıslak ıslak sevişip ellerinizi bedenlerimiz de gezdirip aziyorsunuz ama azmiyorum deme sakin😂
evet oluyo ya yani ne yalan solim
bide niye bu seyleri burdan konusuyoz mesaj at ordan konusalim herkes goruyi burdan
Soruyu begendim at
atilmiyo gizliden cik bi 5 saniyeligine sonra gizlenirsin yien
attim mesaj gizlenebilirsin
Öpüşme tamam eee ne olacak 2-3 dakika kucağına çıksan mutlu olurdu
cıkamadım iste
Merdiven mi yoktu🧐🤣
😂😂😂😂 o an istegim yoktu kısaca
Bu bir seks eylemi değildir ayrıca yatağa gel dememiş kucağıma çık demiş sevişme aşaması
Bence çekindin hepsi bu
e tabi birazda cekingenlik var
Şikayet edilecek bir durum yok doğrusu senin tercihin
tabi
Aceleci davranılıyor kadının şevkini kırıyor bu durumlar işte
Erkekler seks yapmadan boşalmadan duramaz gerçi bayanlarda duramaz
Seninle seks için beraber galiba
Foton değişmiş
@gokselinho evet yeni değiştirdim
Buda tatlı 😊
@gokselinho haha sağol😂 diğeri kadar beğenmedin galiba
Daha neler vardır sende diğeri boydandı
@gokselinho evet çok fotoğrafım var
Merak ederim 😊
@gokselinho arada bi değiştiriyorum bakarsın
Takipteyim yazada bilirsin
E sen tal gibiysen o napsıj
tal gibi derken?
Taş gibi
heeee evet öyleyimdir teşekkür ederim 😊😊
Uyuyan tılamı uyandırdın
Yılanı
bence uyumaya devam etsin 😂😂😂
Uyandırdın artık bır defa
Kendi kendine sürtünsün o zaman s. rtük
Bencede ayip yapmis sevisme yeter bence
Neden opusuyosun seks merakin yoksa
hosuma gidiyo ama evlenmeden seks istemiyorum
O istiyor normal olarak
Hepsı öyle bk var gbı
Safsin.
sen cok mu akıllısın?
Senden akıllı olduğum belli. Seni cinsellik için kullanan bir erkek tarafından somuruluyorsun ama farkında değilsin.
peki sen aklını tam olarak böyle seylere mi kullanıyosun? tebrik ederim dünyanın ennnnn akıllı insanı sensin ya.
kadınlarla nasıl konusulacagini bilmiyosun bi odundan farkın yok
Kadın erkek ayırt etmiyorum ben. Ayirmiyorum iki cinsi de eşit tutuyorum. Kadının ne farkı var da sana ayrı davranacagim. Gerçekleri söylüyorum sana daha ne istiyorsun.
erkeklerin bizde daha aşağı bir seviyede olduğu o kadar belli ki. herseyi elde etmek istiyosunuz edemeyince hemen sinirleniyosunuz neden cunku sizce"KADIN" cinsel bir obje.
Genel anlamda konuşuyorsun. Ben eş cinsel değilim. Kadınlara ilgim var her erkek gibi ama kadınlar zaafım değil. Obje de değil gözümde. Normal bir cins. Ek olarak bir konuda hak veriyorum. Erkekler kendilerini Türk kızlarına karşı o kadar çok düşürmüş ki. Türk kızlarınin hepsinin gözü havada. Hepsi simartilmis türk erkekleri tarafından. Türkiye'deki erkeklerin hepsi cinsel açlık çekiyor. Bunun için de kendileri karakterlerini zedeleme pahasına herşeyi yapıyorlar.
pardonda erkekler niye kendilerini düsürsün ki. kadınlar o kadar düsük bi seviyede mi böyle yorum yapabiliyosun? siz erkekler bu kafayı değistirmezsiniz biz kadınların yapabileceği hicbi seyimiz yok.
Soru nerede?
yani nedir diyorum bu erkeklerin merakı?
Merak değil açlık ve görmemiş ve arsızlık ve sapkınlık ve bastırılmışlık ve yobazlık ve cahillik
yavaşş 🤣
Orrayttt
Kesin olmuştur
Onu yapan onu da yapar