Seven insan her türlü sever diyenlerden misiniz yoksa geçmiş geleceği oluşturur diyenlerden mi? Sizce cinsel geçmiş önemli mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet kesinlikle önemli yani seven insan her türlü kabul eder diye bir şey yok, ben kendim bile seni engelleyeyim genelde evdeyim yani şu ana kadar sevgilim bile olmadı doğrudur durum böyle olduğu zaman bence cinsellik yaşamadım, kendim gibi birisini istemek hakkım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir insanla cinsellik yaşamış olmak kirlenmek değildir. Şu algıyı kafanızdan atın. Cinsellik, bir ihtiyaçtır. Yapıp yapmamak da tercih. Siz yapmamayı tercih ettiniz diye yapanları kötülemeniz doğru olmaz. Herkes kendi hür iradesiyle karar verir. Ben eşim de dahil, bu güne kadar birlikte olduğum hiç bir kadına geçmişyle ilgili yargıda bulunmadım. Eşim dışındakilere de sormadım. Eşime sordum. Anlatmasını istedim. Ama onu yargılamadım. Bu benim haddime değil. Her insan kendi hayatını yaşar. Benimle birlikte olduktan sonrası beni ilgilendirir. Geçmişteki ilişkilerini düşünüp düşünmediğini de sorgulamam. Geçmişte yaşadığım ilişkilerimin neredeyse tamamının cinsel kısmı eşimle yaşadığımdan daha iyiydi diyebilirim. Ama hiç birini de düşünmüyorum. Eğer eşimle olanda sıkıntı olursa da eşimle beraber çözerim. Geçmişe takılmam. Artık hayatımda olan kadın eşimdir. Kaldı kı eş olmanın çok fazla paylaşımı var. Cinsellik sadece biri. Hepsi değil. Geçmişte yaşadığım ilişkilerin işe neredeyse tamamı cinsellikte.
02 Yorumla
Soran+1 yılrica ederim hakeden bi yorumdu
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evet partnerimin cinsel geçmişi önemli. Kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı!
Geçmiş geleceğin aynasıdır. Tecrübeli birini tecrübeli olan tatmin edebilir. Böyle biri ile evlilik düşünemem, evlenemem! 🥹
Nice kadınlar tanıdım, evli barklı, aklına eski sevgilileri gelen, eski sevgilim daha iyiydi diyen!
Bu tarz şeyler bana göre değil! 😅02 Yorumla
Soran+1 yıltamamen kadının karaktersizligidir bu. her iliski yasayan kadına böyle bakmak ve buna göre yorum yapmak doğru olmaz.
- +1 yıl
Sende haklısın da genel olarak öyle maalesef korkuyorum
Ben kendi adima soyluyorum herkesin gecmiste hatalari olmustur sorunları olmuştur partnerimle olan birlikteliğim onla tanıştıktan sonrası beni bağlar öncesi ilgilendirmez ben kendime ona temiz sayfa acarım geçmiş geçmişte kalmıştır geri getiremeyiz bazı şeyleri onemli olan benle. olan birlikteligi geçmişi deyil
12 Yorumla
Soran+1 yılcok olgun bi düşünce tebrik ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYol geçen hanı da olmasın mümkünse
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır benim için önemli değil tabi ki de. ben aşka bakıyorum hiç sevişmemiş olup her altı yapanlar da var. karakteri önemli
00 Yorumla
+1 yılHem erkeklerde hem kadınlarda yorumların hemen hemen hepsini okudum şu geçmişi hiç umursamayan insanlara şöyle bir sözüm var örneğin kadının biriyle evlendiniz fakat cinsel ilişkiniz orta düzeyde yani ne çok kötüsünüz ne de çok iyi fakat kadın sizden önce çok üstdüzey bir ilişki yaşamış yani inanılmaz ötesi bu sürekli aklında olacaktır şimdi sizinle beraberken kadın eğer o üstdüzey ilişkisini hayal ediyorsa bu geçmiş sizin neden Bağlanmıyor aynı şekilde Erkek çok donanımlı bir kadınla beraber olmuş hayatını ilişkisini yaşamış siz aynı donanıma sahip değilsiniz kadın olarak bu erkek sizinle beraberken gözlerini yumup diğer kadını düşündüğünde yani böyle bir durumdan hangi taraf memnun kalır ya da mutlu olur bence günümüzde bu sevgililik olayı sıkıntılı bir süreç yani sevgili olunca illa sevişmek gerekiyor illa öpüşmek gerekiyor illa bir şeyler yaşamak gerekiyor ama adı üstünde sevgilisiniz yani yarın belli olmayan bir yol bu kadar üstdüzey ilişkiler yaşamak bence çok saçma
10 Yorumla
+1 yılÖnemli.
Bir kadının bedenine para ödemiş/parayla cinsellik yaşamış, hayat kadınıyla birlikle olmuş, o seviyeye düşmüş birini kabul etmem mümkün değil. Ya da evli çiftlere dahil olmuş gibi gibi...
Geçmiş dediğimiz şey karşımızdaki insan.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onun hayatına gireceğimi nereden bilecek! Rahibe gibi beni niye beklesin! Peki ya yıllarca beni bekleyen kişi istediğini bende bulamazsa!!! Artık boşverin böyle saçma sapan şeyleri... Seninleyken aldatmıyorsa senden mutlusu olamaz. Adı üstünde geçmiş... Yaşanmış bitmiş
20 Yorumla
+1 yılSadece seks iliskisiyse, hastalik kapmamasi icin zenci merakini yenmis olmasini beklerim. Gunumuzde herhalti isleyip yine erkekleri suclayarak kendini kamufle eden cok kadin var. Gecmisinden asla emin olamazsin. Sayet kuzlik zari varsa ve yaratilmissa bunun sebebine bakmak lazim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılBen bakir bir erkek olarak hanımefendilerin yüzde 90'ının biz bakir erkeklerden ne kadar nefret ettiklerini biliyorum. Bizden nefret etmeyen yüzde 10'daki hanımefendilerin de bakire olanları yok denecek kadar az olduğu için herkese sevdiğiyle mutluluklar kendime de huzurlu bir yalnızlık diliyorum. 😊
00 Yorumla
+1 yılÖnemli tabi ki. Ben daha önce hiçkimseyke birlikte olmamışsam karşımdakinin de başkasıyla birlikte olmamasını isterim. Kendimi ona saklıyorsam o da bana saklamış, ileriyi düşünmüş olmalı. Bazı şeyler özeldir, özelliğini yitirmişse değeri kalmamıştır.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılFazla takılmam ama önüne gelenle de yatmamış olmasını umarım. Erkeğin o…yla da uğraşılmaz yani.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılolsa nolacak yaptıklarını yapmamış hale getirebileceksen sorgula da yani olmuş geçmiş bişeye napabilirsinki konusunun açılması bile saçma
10 Yorumla
+1 yılHerkesin karşısına kendi gibi biri çıkması taraftarıyım ama geçmişi kurcalamam şimdiki davranışlarına şimdiki gidişata bakarım önemli olan budur
43 Yorumla- +1 yıl
Bu istek bencilce evet ama cümlemin devamında da söylediğim gibi geçmişi geçmişte bırakıp temiz bir sayfa açtıysan neden olmasın
+1 yılÖnemli ben hiç zina yapmadım yapan biriyle de olmazdım şükür ki hayatımdaki insanda tertemiz.
50 YorumlaYani, düğün listesi çıkarır gibi birlikte olduğu adamların isim listesini çıkaran bir kız videosu vardı o geldi aklıma örnek olarak:) Öyle abartılı olmadığı sürece çok irdelemem. Ama açıkçası hastalık açısından biraz irdeliyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakireliğin pek önemi yok yeter ki dürüst olsun ve çok da abartmamış olsun. Bu arada benim ilk aşkım kara sevdaya dönüşmüştü 100'lerce erkekle yatsa yine onla evlenirim diyordum. Cinayet işlese bile.
00 Yorumla
+1 yılSeçici olsun.. gürme olsun.. her kadına gardini düşuren bir erkek de olmasın. Gönlü tutucu muhafazakar olsun.. midesi dar küçük olsun.
32 Yorumla- +1 yıl
😑
- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor ve daha da önemlisi seviliyorsam, geçmişin hiçbir önemi yok
10 Yorumla geçmiş geçmişte kalmalı ve her yaşanılan ne varsa bırakmalı orada kalmalı.. önemli olan ilerisi ve orada yaşanılacak olan yeni bir hayat varsa tabi.. eskiler kirli ve pisse sadece kişiyi üzer...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTr de genel kanı şudur Erkekler bir kadının geçmişine Kadınlar ise o erkeğin geleceğine bakar. Bu benim kişisel fikrim değil Ben için önemli olan saygıdır Saygı varsa her zorluk aşılır.
00 Yorumla Evet önemli, grup seks, ensest, evli kadınlarla ilişki, hemcinsiyle ilişki, bunlar mide bulandırıcı diğerleri çokta önemli değil.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli genis biri degilim onun ilki olmak istiyorum evlendimde helal yolunda
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani açıkçası bilmiyorum hani canımdan çok seversem belki çok zor ama belki yani , yoksa umursamasam bile ara ara aklıma gelir aoguruk midem bulanır pişman olurum sonra kendi adıma
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin geçmişi vardır ama nasıl bir geçmiş bu önemli kusura bakmayın geçmişte yediği haltlar karşımıza çıkabilir
00 Yorumla Erkek, kadının geçmişi ile ilgilenir.
Kadın, erkeğin geleceği ile ilgilenir.
Psikolojik araştırmalar bunu söylüyor.02 Yorumla- +1 yıl
Psikolojik araştırmalar dışında senin düşünceni merak ediyoruz
Yani evlenmek gibi bir planim yok. O yuzden tecrubeli olmasi tercih sebebi oluyor genelde 🤣🤣🤣
00 YorumlaŞöyle ki öncelikle cinselliğe bakış açısı daha önemli benim için. Kendisi geçmişi geçmişte bırakabildi ise gelecek için neden sorun oluştursun ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet önemli tecrübeli değilse kendimi emanet edemem
55 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir bakış açısı
- +1 yıl
Bakir erkeklerden nefret ettiğini itiraf eden sitedeki tek dürüst pembelisiniz helal olsun size... 👏👏👏
- +1 yıl
Bakire olmadığı için aklı sıra şov yapıyo zinanın adını akılları sıra tecrube koyuyo patlk lastikler 😅
32 yaşında birisi olarak benim geçmişim temiz olmadığı için çokta önemsemem ama brnimleyken herşeyin bitmiş olması lasım
00 YorumlaÖnemli bi' zahmet, 20 tane herifle olmuş modele de sıcak bakmayız
010 Yorumla
Soran+1 yılkadınlar da 20 tane kadinla birlikte olmuş erkeklere bakmaz merak etmeyin
Soran+1 yılona bakarsak erkekler 20 erkekle yatmış kadına bakmasalardi kadınlar da 20 erkekle beraber olamazlardi
Soran+1 yılsiz kadınlarla yatıp kalkın sonra temiz kız arayın. bu zihniyette olursanız anca ararsınız benden söylemesi
Soran+1 yılkadınla kadın olduğu için yatmayı normallestiren bir zihniyete sahipsiniz. kadınları objeleştireceginize 20 kadınla kadın oldugu icin yatan erkekleri anormallestirin derim
Soran+1 yılsizin tabirinizle "temiz" kadından bahsettim malum sıcak bakmiyormussunuz ya
Soran+1 yılsana da mutluluklar dilemek isterdim ama bu zihniyetle zor
Hayatıma alacağım erkeğin cinsel anlamda sicili temiz olmalı, yoksa midem almayabilir😬
13 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYol geçen hanı gibi olmasın bir iki kişiyi sorun etmem.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkimizin de defteri kabarıktı ve ikimiz de biliyoruz ama hiç takmadık kafaya
41 Yorumla
+1 yılKimse takılmıyor artık geçmişe nadiren de olsa önemseyenler var
00 YorumlaGrup 3nsest evli çift les gibi ilişkilere girmediyse sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılHer türlü geçmişi önemli. Hele cinsel geçmiş çok çok daha önemli
00 YorumlaSapıkça şeyler ve her önüne gelenle olmadığı sürece önemli değil benim için
00 Yorumla
+1 yılBenim için cinsel geçmişin önemi yok ama benimle güzel ilişki kurmalı tutkulu olmalı
00 Yorumla
+1 yılşu an için önemli çünkü bakirim. Eğer deneyimim olursa konu değişir tabii.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cinsle olduysa önemsiz. Başka türlüsü zaten kabulüm olmaz öğrenirsem.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş beni ilgilendirmiyor önemli olan benimle başladığından itibaren o.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeye diyeceğim yok ama hor kullanılmışsa pek iyi olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişinden öte bilgili olması utangaç olmaması daha önemli benim için.
00 Yorumla
+1 yılBenim sicil temiz ağa ne bik varsa sanalda oda aynı olmalı
00 Yorumlacinsellik geçmişinden çok yaşadığı ilişkilerde korunup korunmadığı önemli benim için
00 Yorumla
+1 yılönemlı benim kininde onun için önemlı olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılTabikide önemli ben hicbisey yapmadiysam o da yapmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. birçok kişi ile seks yapmış olması tecrübeli olması fanteziye açık olması tercihim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer türlü seven diyenlerdenim de bi aması var ama öyle her önüne gelenle olanla da olmaz bir iki kişi olur geçmişinde
02 Yorumla
Soran+1 yılbir iki kişiyle ilişkiye girmekten mi bahsediyorsun
Cevap sahibi+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecmis gecmiste kalmistir 😊
Hatta bazen anlatirken zevk alabilirim
Bir cuckold sever olarak😈
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasla önemli değil örneğin örneğin değil zaten öyleyim bakirim bu yaşta ama asla sorun etmiyorum karşımda çıkacak kişide öyle olsun takıntım yoktur..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş geleceğin aynası nmus önemli haddini iddia eden ya herhaltı yemiştir ya da boynuz yememistir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbedeni zihni ben de olsun isterim …. Benimle meşgul olmuş olsun isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli tabi benden çok skisen g@tverenler var es-kort dan farkları yok 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli de kimin geçmişini bileceksin ki anlattığı kadarını anca
00 Yorumlabenim için önemli fazlasıyla çok takıntılı bir yapım var
10 YorumlaRuhunda or*spluk yoksa sorun değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılçokta beter olmasın
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim için önemli değil. hatta deneyelimli biriyle birlikte olmak daha iyi benim için
20 Yorumla
+1 yılBence geçmişin bi önemi yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılBakire olmayan kızı kabul etmem
04 Yorumla
Soran+1 yılbakir misin peki
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılo zaman normal karşılanabilir bir istek
- +1 yıl
Evet biliyorum o yüzden istiyoeum
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadın s.. kildikçe demlenir.
20 Yorumla- Devamını Gör (67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler