Merhaba sapık erkeklerden bahsetmiyorum ama mesela uzaktan bir erkeğin libidosunun yüksek olduğu ya da beni arzuladığını nasıl anlarım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Bir kişinin libidosunun yüksek olduğunu veya sizi arzuladığını anlamak bazen karmaşık olabilir, çünkü bu tür duygusal ve fiziksel tepkiler kişiden kişiye değişebilir. Ancak, bir kişinin sizi arzuladığını veya ilgi gösterdiğini gösterebilecek bazı işaretler şunlar olabilir:
1. Sık Sık İletişim: Kişi sık sık sizinle iletişim kurmaya çalışıyorsa, bu ilgi göstergesi olabilir.
2. Özel İfadeler: Kişi, size özel ve iltifat dolu ifadeler kullanıyorsa, sizi arzuladığını gösteriyor olabilir.
3. Fiziksel Yakınlık: Kişi fiziksel temas kurmaktan hoşlanıyorsa, bu da arzusunu gösterebilir.
4. Göz Teması: Göz teması kuruyor ve size uzun süre bakıyorsa, bu da ilgi göstergesi olabilir.
5. İlgili Sorular: Sizin hakkınızda detaylı sorular soruyorsa, sizinle ilgilendiğini gösteriyor olabilir.
6. Planlar Yapma: Sizi görmek için planlar yapma isteği gösterirse, bu da ilgi göstergesi olabilir.
Ancak unutmayın ki bu işaretler kesin bir yargıya varmaya yetmez. İnsanların davranışları farklı nedenlere dayanabilir. Eğer bir kişi sizi rahatsız ediyorsa veya sınırlarınızı aşıyorsa, bunu net bir şekilde ifade etmek önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılLibido, cinsel istek veya cinsel dürtü olarak adlandırılan bir kişinin cinsel arzusunu ifade eder Libidosu yüksek olan bir erkek, cinsellikle ilgili sık sık düşüncelere ve fantazilere sahip olabilir.
Libidosu yüksek erkekler, sık cinsel istek ve ilgi gösterebilirler. Cinsel aktivitelere daha fazla zaman ayırabilirler.
Cinsel uyarılma eşiği düşük olabilir, yani cinsel uyarıcılar daha hızlı tepki verebilir.
Libidosu yüksek erkekler, sık sık mastürbasyon yapabilirler. Partnerleriyle sık sık cinsel ilişki yaşama isteği gösterebilirler. Libidosu yüksek olan bazı erkekler, farklı cinsel partnerlerle ilişki kurma veya cinsel ilişkilerini sık sık değiştirme eğiliminde olabilirler. Cinsel aktivite sırasında yoğun fiziksel ve duygusal haz duyabilirler.
Libidosu yüksek erkekler, cinsel ilişki sırasında iyi performans gösterebilirler. Cinsel sağlık ve performans konularına daha fazla önem verebilirler.
Libido seviyesi bireyden bireye farklılık gösterebilir ve cinsel istek seviyesi birçok faktöre bağlıdır, örneğin genetik faktörler, hormonal dengeler, stres seviyeleri, yaşam tarzı ve duygusal durum gibi etkenler libidonun değişmesine neden olabilir.
Eğer cinsel sağlık veya cinsel istekle ilgili endişeleriniz varsa, bir sağlık profesyoneli ile görüşmek faydalı olabilir.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Libidosu yüksek erkek, sarılınca penisi belli eder kendisini, ben çoğu zaman sarılınca kalkar benim ki ile birlikte sarılırım! 😅
Herkesin libidosuna bakmaya gerek yok. Libidosuna bakarak insan seçilmez. Libido kişilik ve karakter meselesidir! 😅
Cinsellik Allah'ın emri helalinle ve her türlü dokunuş sevaptır. Sabah akşam gece gündüz havada karada denizde ve her yerde her zaman ve her türlü patır kütür çatır çutur çat çat çat fışşşk, sevişmek isterim! 😅
İstekli arzulu bir yapım var. Her türlü fanteziye açığım..
Lafta sözde herkes isteklidir, sabah akşam sever, saatlerce sever, icraat önemlidir! 😅
Uzaktan anlaşılmaz, yaklaşmak lazım! 😅
Uzaktan kimseyi, uzaktakini arzulamam, ben benim olanı benimle olanı arzularım!
Hiç boş da bırakmam. Her fırsatta yapışır, yapıştırırım! 😅
Sabah sabah oral yaparak uyandırabilir ya da aşkımın da hoşuna giderse ağzına vererek uyandırabilirim! 😅
Uyurken bile boş durmam, öper okşar emer severim! 😅
Mesela camdan bakarken, çat diye arkasından gelir, yapıştırırım! 😅
Ver Allah ver ver Allah ver! 😅329 Yorumla- +1 yıl
Ahada örnek libidosu yüksek insan böyle olur 😂
- +1 yıl
Hehehe 😅
Teşekkür ederim Senin güzelliğin 😅
İstekli olmak iyidir seksin faydaları yazmakla bitmez ansiklopedi olur 🤣 - +1 yıl
Çok komiksin yaa sen 😂
- +1 yıl
Teşekkürler bu da senin güzelliğin 😅
Genel olarak insanları güldürmeyi severim 😅
Güldürdükçe ben de gülerim 😅 - +1 yıl
Bende espirili bir insanım ama sen tarih yazarsın, yazım şeklinden bile belli 👍😄
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum 😅
Yazmayı severim konuşmayı da özellikle soruda konuşmayı severim 😅
Gelişi güzel yazıyorum 😅 yapıştırıyorum 😅
- +1 yıl
burcun nedir
- +1 yıl
@çikolataçikilop Kime sorduğuna bağlı 😊
- +1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee burcun nedir?
- +1 yıl
Burcun oğlak yükselen kova alçalan terazi hanfendi 😅 şimdi geldim yoktum da sitede 😅 @çikolataçikilop
@Mehope hep gülün daim olsun 😅
Bende gülüyorum yazarken de güldüm 😅 - +1 yıl
Yükselen koç'tu kova nereden çıktı 😅
- +1 yıl
Bende düz kovayım. Konuyla alakasız tazayım dedim. :D
- +1 yıl
Canın sağolsun kanki 😂kova nasıl yazdım ben onu anlamadım anasını satiym 😂😅
- +1 yıl
Sj bozver takma. 😂😆
- +1 yıl
Olur olur 😅 Gönlünce olsun Mutlu akşamlar dilerim 😅
- +1 yıl
Sizede mutlu libidolar. Pardon, mutlu akşamlar dilerim. 😅
- +1 yıl
Nasıl olduysa yanlış yazmisim tüh. 😁
- +1 yıl
😆
- +1 yıl
EyvAllah kanki 😅 Bizimki kendi kendine 😅 Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız 😂
Ferhat gibi dağları delmek ne 😅
Asfaltı bile delerim darbeli matkap Hilti gibi silindir gibi ezer geçerim kafama sıkar sokar giderim 😅😂 - +1 yıl
Tam bir tazmanya canavarsın bro. 😂😆
- +1 yıl
Teşekkür ederim kanka senin güzelliğin 😅Sen nasılsın ki 😅 Yıllardır bekarız anasını satiym normaldir 😅
- +1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee seni böyle bilmezdim 😄😅
- +1 yıl
İyi mi dedin kötü mü 😅
İstekli olmak kötü değil ki 😅
Cinsellik Allah'ın emri helalinle ve her dokunuş sevaptır sabah akşam gece gündüz sevap isterim ben 😅
Bunda ne var 😅
Ama sadece bu yok bende her buk var profilde yazıyor tek düze değil çok türlü her türlü 😅
Her şey her yerde söylenmez ki😅 - +1 yıl
Cinsellik engelliydi bende sonradan açtım yeni açtım ondandır 😅
- +1 yıl
😄ha iyi bari öteki yüzünü de görmüş oldum jdjdndn
- +1 yıl
Tövbe tövbe ne alakası var şimdi 😅
Öteki yüz ile hiç hoş değil.
Sağlıklı her erkek ve kadın etkilenir azar tahrik olur bu normaldir aksi anormaldir
İstekli olmak da iyi bir şeydir ben severim 😅
Öteki yüzüm değil tek yüzüm var
- +1 yıl
Saka yapiyorum yaa niye bu kadar ciddiye aldin 🙄
- +1 yıl
İçimden böyle geldi, geçti 😊
Bu insandan insana değişir. Bazısı belli eder, bazısı hiç belli etmez. Belli edenlerde;
- Penis ve testis büyür. Kıyafetin dışarısından belli olur.
- Kalbi hızlı atmaya başlar. Heyecan olur, terleme görülür ve beden dili bozulur.
- Penisinden damla akar boxsera bu belli olmaz.
- Cinsellik konularını çok konuşur.
- Sporla uğraşıyorsa libidosu yüksektir.
- Seni açık kıyafetle görüp, peşinden kesin takip ediyorsa hayaller kurarak takip eder🤣
Çok akıllı olan insan kolay kolay belli etmez. Hepsini kontrol edip, belirtileri en aza indirir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
120Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılUtangaç ve içe kapanık erkeklerin libidosu çok daha yüksek olur.
203 Yorumla- +1 yıl
yemin ederim cok dogru kdlspsox bakin eig seçilecek cinsten ✨
- +1 yıl
@lilithhimsi ahahah
- +1 yıl
Güzel tespit
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir belirti yok 😄 beraber olmadan anlamak mümkün değil short time mı yoksa tazmanya canavarı mı..
64 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum 😅
- +1 yıl
Erkenci kuş demek 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu düşük olan yok ki seç beğen al
80 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılArandaki yakınlığa bağlı. Libido hayat gücü demektir. Sadece cinsel güç demek değil. Cinsel güç olarak kullanımıyla daha çok biliniyor libido kelimesi. Herkese belli etmemek lazım libidolu modu. Yoksa sapıklığa girer. Gizemli olan, libidosuna mukayyet olup yuksekligiyle bas edebilen kontrol edebilen, sürekli hayatta birseyler yapmaya arzu duyan, monotonluğu sevmeyen, tembelliği sevmeyen, mantıklı mantıksız herseyi arastiran, düzensizligi sevmeyen, savruk olmayan sonunu düşünen,
fantezileri olan gibi belirtiler libidosu yuksek erkek/kadın bireylerde olan belirtilerdir. Bir veya birkacı muhakkak vardır. Ama bunları gizleyedebilir. Dısardan görülmez belli olmaz.60 Yorumla Şahsi görüşüm anlayamazsın bunu dışarıdan bakınca. Ama şöyle bir gerçekte var ki spor yapan insanların genellikle libidosu yüksek olur oradan anlayabilirsin minik bir ipucu.
Not: Normalde ben de libidosu yüksek biriyim ama spor yaparken normalden aşırı yüksek bir libidom vardı herşeye yükseliyordum 😊😊21 Yorumla
+1 yılİletişim halinde değilsen anlayamazsın, iletişim halindeysen nefes alış verişinden bile anlarsın yükseldiğini
53 Yorumla- +1 yıl
Uzman
+1 yılSoruda tamamen kendinle zıt kalıyorsun, kendini arzu eden düşünen erkeği normal ama diğer erkekleri sapık olarak düşünmek ne kadar sağlıklı bir düşünce bilemedim ama neyse, bu durumda o kişi belli etmesi çok da fazla mümkün değil yani bir erkek gelip de benim libidom ateş gibi demez, diyen de sapık oluyor.
Ancak konuyu böyle hafif bir şekilde cinsellik konularına getiriyorsa bir şekilde bunun sinyalini verecektir, tabii ki bir kadın bunu anlamaması mümkün değil.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Şöyle söyleyeyim libidosu yüksek erkekler her zaman sapık olarak görülmüştür ama bununla bir alakası yoktur. Bir kadınla konuşurken iki lafının biri seksi yönelik konuşuyorsa o insan tabii ki sapıktır ama normalde sevişirken o kişinin libidosunun yüksek olduğunu anlarsın nasıl anlarsın bir defa sevişirsin 2 saat sonra bir daha sevişirsin yani günlük 4 5 posta sevişirsin diyeyim işte o zaman o kişinin libidosu yüksektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
Çok fazla zamanınızı alan ve kontrolünüz dışındaymış gibi hissettiren tekrarlayan ve yoğun cinsel fantezileriniz, dürtüleriniz ve davranışlarınız var ise. Belirli cinsel davranışları yapmak için dürtülü hissediyorsanız veya sık sık dürtü duyuyorsanız, sonrasında gerginliğin hafiflediğini hissediyorsunuz ama aynı zamanda suçluluk veya derin pişmanlık da hissediyorsanız işte bu erkek sizi arzulayan isteyen beğenen yüksek libidolu erkektir00 Yorumla
+1 yılDudaklarına bakıyorsa ya da yüzünde gözleriyle üçgenler çiziyorsa (göz hareketleri yüzüne bakarken sırayla bir üçgeni oluşturuyorsa) muhtemelen seni arzuluyordur. Şey gibi düşün. Bir sol gözüne sonra sağ gözüne ardından dudaklarına ve bu döngü böyle devam ediyorsa.
00 YorumlaLibido ile abazalığı karıştırmayın. Sürekli o konuları konuşmaya çalışan, yiyecekmiş gibi bakan yoklukta kalmış abazanın önde gidenidir. Libido aranızdaki yakın temasta net bir şekilde ortaya çıkar. Kimi romantiktir libidoyu yavaş yükseltir kimi sert sever oldu bittiyse getirir. Seçim sizin 😂 ben yüksek libidolu romantiklerdenim..
00 Yorumla
+1 yılSeni yiyecekmiş gibi bakar ve gözleri gözlerinde geğil başka yerlerinde olur bide hep temas etmeye çalışır 😄
65 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç yiyecek gibi bakmam mesela 😅
Köpek miyim yahu 😂
Ne yemesi güzel bakarım ben 😅
Ben sevdiğimin yüzüne bakarken de tahrik olur etkilenirim 😅ağzı burnu dudakları yanakları saçları her şey tahrik olunabilir 😅
Sevilen güzel gelir sevene, her halükarda her türlü her koşulda 😅
Çirkin de olsa filtreli görür seven😅 kusursuz - +1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee Ben erkekmiyim hacı, nerden bileyim böyle ince ayrıntıları ben gördüklerimi yazdım sadece jdnxjk
- +1 yıl
Ben de içimden gelenleri yazdım 😅
- +1 yıl
- +1 yıl
😅😅🌸
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu anlaman çok zor. Libido yükselince testisler büyür, testis torbası az şişer falan. Yüzü kızarır biraz falan filan. Anlayamazsın anca bakışlardan çözersin biraz. Belki konuşmalarından. Sen en iyisi fake hesap aç ağzını yokla.
10 Yorumla
+1 yılEnerjisi yüksek deli dolu biriyse, dinle kafayı bozmamış ve yobaz değilse, sağlıklı görünüp sağlıklı besleniyorsa, hareketli sportif bir hayat yaşıyorsa cinsel anlamda üzmez
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumlara bak aq acınacak haldeyiz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazısını anlayamazsın tipine bakarsın bundan bi cacık olmaz dersin bi bakmışsın vaoov dersin 😂 libido yüksek olması demek sürekli konuyu cinselliğe getirmek değildir onu bi ayırt etmek gerekli özel olan özelde kalır mantığı olan insanlarda vardır
10 Yorumla
+1 yılBen kızlarla sohbet ederken konuşurken konuyu hiçbir şekilde cinselliğe getirmem çünkü karşımdaki her kıza saygım vardır. Oysaki inanılmaz derecede istekli bir erkeğim, kendi iç dünyamda ne acılar çekerim bir bilseler...
10 Yorumla
+1 yılYatmadan anlayamazsın sapıklar libidosu yüksek sanıyo kendini ama libidosu yüksek erkek yatmadan anlaşılmaz 😉
10 YorumlaSapık olmayıp libidosu yüksek erkeği anlayamazsın. Kendini belli etmezler
50 Yorumla
+1 yılAurasindan anlarsın erkeklerde bunu saklama gibi özellikler bizim kadar aşırı sinsimsi şeyler yok
Laf atması olabilir mesela sürekli konuşması iltifatlar etmesi parfümünü sorması falan
10 YorumlaLibidosu yüksek olan erkeğin sapık olmama gibi bir ihtimali yok. Konuyu sürekli cinselliğe ve fiziki özelliklerine getirmeye çalışır.
20 Yorumla
+1 yılAtletik vücutlu, fit, spor ve egzersiz yapan, aurası yüksek, neşeli, esprili, dinamik, yaşını hiç göstermeyen genç yüzlü, genç ruhlu, hayat dolu erkek gördüysen bariz libidoludur.
00 YorumlaSenle ilgilenen erkek belli eder kendini aynı ortamı paylaşıyorsunuz daha kolay ama dışarıda karşılaşıyorsunuz biraz daha zor ancak ortam larınız bir olmalı eger kendini hazır hissediyorsan erkek icin ortam farketmez kolay kolay ortam ayarlayıp anlarsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılLibido, erkek cinsi için aktiflik anlamına gelir. Adam neşelidir. Seninle konuşurken seni arzularsa, sende onu arzularsın. Bulaşır. Libidosu düşük adam hayattan keyif almaz. Hissizleşir.
00 Yorumla onu normalden daha fazla etrafında görüyorsan, gözlerini üzerinde sabitliyorsa, onunla ilgilendiğinde o daha fazla seninle ilgileniyorsa, sen oralardayken mutlu sen yokken mutsuzsa.
00 Yorumladirek sorarak öğrenirsin o samimyiete ulaştıysan onun dışında buluştuğunuzda hal hareketleri ve gözleri nerene bakıyor.
10 Yorumla
+1 yılCinsel espriler yapar dayanamaz 😃 seninle değil memintolarınla konuşur 😃 arkadan dokundurmak için fırsat kollar😃
10 Yorumla
+1 yılAnlayamazsın öyle bakarak 🤣 yılbaşı yüksek biri her kadın arzular özellikle seni arzuladığını anlamanın bir yolu yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılSapık değilse anlamak zor. Ama arzuladığını bakışından veya sözlerinden anlayabilirsin bazen
20 Yorumla
+1 yılKarşı cinsin libidosu yüksek mi değil mi diye uzaktan ayırt etmenin yolu varsa bana da öğretin amwq
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. 7/24 her zaman her yerde sistemi ile çalışan bir modelin yani plastik olmayan bakır motor soğutma sistemiyle birlikte yüksek libido sağlar
00 Yorumla
+1 yılMasallah herkes de profesör olmuş 18 yasındaki kızlar bile aynı fikirde ne gördünüz ne yasadınız anlamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılDaha az konuşur ve daha çok hedeflediği kadına bakar, aklından geçen hayallere odaklanır. Dalgın olabilir ve pekçok kişiyle, konuyla ilgisizdir.
00 Yorumla mesafeye göre değişir 50 metreden boy pos ,30 metre gözler 5 metre kokusu. 1 meter iş bitince anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılHer gece istiyorsa yuksektir. Uzun sevisiyorsa yüksektir. Cinselliği planlı ve detaylandiriyorsa yüksektir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak testosteron seviyesi yüksek erkeği anlarım da o anda libidosu yükselmiş mi yükselmemiş mi bilemeyebilirim.
012 Yorumla- +1 yıl
testosteron seviyesi yüksek erkeğin belirtileri nedir
- +1 yıl
@bırakamıyorum7 gerçekliğini bilemem amma ve lakin bir araştırma okumuştum. Yüzük parmakları işaret parmaklarından uzun erkeklerin testosteron hormonları daha yüksek imiş. Genelde sert kemikli yüz, daha kıllı vücut da buna delalet edermiş. 🙂
- +1 yıl
yüzük parmağım işaret parmağımdan uzun ama aşırı kıllı değilim doğruluk payı var 🤭
- +1 yıl
@bırakamıyorum7 😊
- +1 yıl
sizin libidonuz yüksek mi
- +1 yıl
Bu bilginin size bir yararı olmaz. Söylemem yersiz ve gereksiz olur
- +1 yıl
şöyle yararı olur bi nick vardı yüksekti veyadüşüktü die anımsamak kalır
- +1 yıl
😄 Mantık dışı
- +1 yıl
o zaman dm ye gelin zevklerimizi ve renklerimizi konuşalım, bu mantıklı mı😀
- +1 yıl
Değil. Size iyi akşamlar. 🖐️
- +1 yıl
Nasıl anlarsin
+1 yılİnşaAllah uzun yıllar bu özelliğimi ve performansımı kaybetmem.
Bir başladı mı sabaha kadar yediyi bulduğum oluyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Burada sürekli oraya çeker sexting yapalım der, piyasada yiyeceksin gibi bakar. Laf atar, temas etmeye çalışır
00 YorumlaAnlayamazsın hele ki libido olsa da önemli değil. Erken boşalır mi? Bu önemli. Mesela boy değil hacim daha önemli 😉
00 YorumlaUzaktan anlayabilecek bir sistem geliştirirsen bize de haber ver
Bende yükseğim ama dışarda bunu anlaman imkansız00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla erkeğini bilmem ama biz kadınların libidosu erkeğinkini geçer diye düşünüyorum varsın libidosu az olsun biz onada yeteriz.
31 YorumlaFiziksel yakınlık kurmaya çalışır diye düşünüyorum.
10 YorumlaBenden uzak olmadı gereken tipler hiç ilgilenmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
@Laydlu işte bu helal olsun tam adına göre bir davranış sırf meraktan bütün cvpları okudum tartışmasız en iyi cevap diyebilirim👏👏👏👏👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni dışarda görsen hiç anlamazsın belli etmem ama doyumsuzum her gün her saat yapabilirim
10 YorumlaSenden her zaman fotoğraf istiyorsa libidosu yüksektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılDominant karakterli olur, insanlara agresif, yargılayıcı yaklaşır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsürekli cinsellik konusu açar kibarca, yanındaysa dokunmak ister falan
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı olunca libidosu yüksek, çirkin olunca sapık ha 😂
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu soran sapık değil ama senin beğenmediğin erkekler sapık, yok ya 😂
00 YorumlaLibidosu yüksekler yiyecek gibi bakar genelde shshsh
00 Yorumla
+1 yılNickinde 123 varsa libidosu zaman zaman ergenliğin ilk yillarindaki gibi oluyor demektir.
01 Yorumla- +1 yıl
Boyle sacma yorumlar yapip kendi yorumumu gorunce utaniyorum.
+1 yılAnca yatakta belli eder kendini diğer türlü anlaması zordur
00 YorumlaValla kendimden biliyorum kibar ve çok vakit geçirmeyi seviyorsa senle libido yüksektir
00 YorumlaElin Küçük parmagin yanındaki parmak işaret parmağından büyük olanlar:))
00 Yorumlameyveyi soymadan içinden ne çıkacak bilemezsin.. test sürüşü lazım
00 Yorumla
+1 yılSenden vazgeçemez, bakışları sana yanaşmadı sürekli sana dokunup öpmek istemesi. O konuyu açar yani
00 Yorumla
+1 yılYorumlari okudum. Kızlarımız aşırı amatör ve bilinçsiz 🤣
00 Yorumla
+1 yılkardeşim kardeşim davranır bide masallarda hımm yazarlar
02 Yorumla- +1 yıl
Nefret ederim lan himm yazandam
- +1 yıl
ay ben de illet oluyorum ha :D
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Libidosu düşük zaten milyonda bir ihtimal belirti aramana gerek yok ki😄
00 Yorumla
+1 yılbebeğim burcunu sor sana kim olduğunu anlatsın boğa burcuyum hep doyumsuzum
00 YorumlaKadın inlemesindeki sesten ve kadının saçlarından hoşlanır. popo veya memeden ziyade
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem