Tatilden bi çocukla tanıştım. Son günlere doğru birlikte olmak istedi ben istemedim aslında bende çekim hissetmiştim bunu yüzüne de dedim ama çekindim yapmadım bi şey. Tatil bitti memleketimize döndük. Benim amacım sadece seks değildi yoksa niye uğraşıyım senin dışında bana Pas veren olmuştu çok güzel kızlarda vardı ben sadece sende hissettiğim için uğraştım özelsin falan dedi. Birilkte olduktan sonra da bırakmazdım asla şimdi o enerji gitti sanki yolum düşerse mutlaka ararım dedi. Sizce söylediklerinde dürüst mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBaştan aşağı yalan bu arada. Seven insan bunu dile getirme gereği asla duymaz. Sana ilgi gösterir uzak da olsan mesaj atar arar ne yaptın ne ettin sorar cinsellik olmuş olmamış umursamaz ve bu konuyla fazla ilgilenmez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Zaten soylediklerinde çelişki var, hem özelsin demesi hemde yolum duşerse var mı boyle bisey sence, cocuk bildigin obje olarak olarak gormus ama iyi yapmişsin cidden reddederek
042 Yorumla
Soran+1 yılSana karşı karşılıklı hissettik özel olduğunun farkına var falan diyo. Bunu başka kızlara da demiştir bence
Soran+1 yılYaşanacağına inanmıştı zaten. Ben kahkaha falan atan tiptenim basit imajı olmuştur kafasında
Soran+1 yılKahkaha atıyordum sessiz güler misin diyordu kıskanmış gibi davranıyordu. Sonra bel altı yapmıyordum ama o bel altı yapınca anlayıp gülüyordum
Soran+1 yılBi de sırtına falan vuruyordum su atıyordum yüzüne boğmaya çalışıyordum falan çocuk kesin olur demiştir 😂😂 işte ben eğlenirim ama erkeklerin kafasında direk basit bu diye oluşuyor onlarda haklılar ama eğlenmeyek mi kardeşim
Soran+1 yılOlum hemen olur mu öyle şeyler 😂😂 tek o değil böyle konuşup kahkaha attığım için çok erkek yürüdü bana
Soran+1 yılHahaha kötü kadın başrolü mü
Soran+1 yılGel gel 😂
Soran+1 yılNiyetim kötü değil ya. Kötü karakterli olsam çok parmağımda oynatırdım da yapmam öyle şey
Soran+1 yılHayır kullanmıyorum. Oğlum kahkaha atmak bu kadar mı etkili lan
Soran+1 yılHahahahhaha deli yaa
Soran+1 yılBak ben bi kere bel altı yaptım o da ne biliyor musun. Yaprak var dedi. Aman üçüncü harfe dikkat demiştim 😂 başka yapmadım
Soran+1 yılYa bi kere bi çocukla tanıştım baya bi espiriler havada uçuştu. Benim mizacım iyidir. İlk defa bi kızla bu kadar çok güldüm dedi direk konuya girdi daha sonra ben yok yani konuşmadım
Soran+1 yılAhahahhaha adrenalin sever misin
Soran+1 yılValla tam benlik adrenalin bayılırım. 😂
Soran+1 yılBakireyim deyince şaşırıyorlar 😂
Soran+1 yılAnlamadım. Ne belli değil mi
Soran+1 yılBakireyim ben kanka. Bakire olmadığımı zannediyorlar diyorum
Soran+1 yılKimseyle birliktelik yaşamadım
Soran+1 yılDüzgün oku 😂😂
Soran+1 yıl😂😂 kutsalım bebek. Hazinem var
Soran+1 yılTabi prensimi bulunca vericem hepsini 😂
Soran+1 yılPrenste diyordu aha bakire buldum 😂😂
Öyle puslu ki hava şeytan bile müslüman mintanı giyiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılOğlana şeytan diyorsun sanırım
Soran+1 yılAğzı iyi laf yapan erkeklerdendi
Soran+1 yılEdemedi. Hissettirmesi bile yetti ben daha önce hissetmemiştim başka birine karş ı
Yaz aşkı gereksiz dürüst değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılolabilirde olmaya bilirde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo enerji gitti derken neyi kast ediyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikten
Soran+1 yılCinsellik isteğinden
Cevap sahibi+1 yılyani o açıdan enerjim gitti ama öbür türlü de seviyordum seni, yolum düşerse kesin ararım mı diyor
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılçok daha fazla detay, yaşanmışlık gerekir bu durumda, sizin dürüstlük tespiti yapabilmeniz için. ama şu haliyle biraz öylesine laflar gibi geldi.
Soran+1 yılYa bir hafta takıldık zaman geçirdik
Cevap sahibi+1 yılişte çok az bir süre değil mi sizce de
Gizli Üye(25-29)+1 yılVurup keyfine bakacaktı bea
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok bekler
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaçtıı
Soran+1 yılBen 24 o bilmiyorum yaşım bi şu bi bu dedi çelişkili konuşuyor. İlk başta 30 dedi sonra 33 dedi.
Cevap sahibi+1 yılE tamam kesin seks ya diğer şekil olsa böyle diyip davranmazdıı
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğil
018 Yorumla
Soran+1 yılŞu an benle arada konuşmasının amacı belki olur arabamla giderim umudu sanırım
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle
Soran+1 yılBi de beni kıskandırmaya çalışıyor şu kızın fiziği iyiydi falan neden böyle yapıyo test mi ediyor
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiyem hiç vakit kaybetmeden iletişimi kes
Soran+1 yılTatilde çok iyi davranmıştı sahiplenmeye falanda çalışmıştı hepsi roldü sanırım
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin cinsellik için yapmayacağı şey yok
Soran+1 yılBaşka kız pas verdi ama ben onda hissetmedim sende hissettim demişti sanırım senin yüzünden o kızı kaçırdım diye beni suçluyor
Soran+1 yılVermiş yani bilmiyorum o dedi
Cevap sahibi+1 yılBen öyle bir kızın varlığından bile şüpheliyim
Soran+1 yılYok yanımda dedi ki benim arabam var bizle beraber gelin dedi kıza hatta ben kalkmıştım o masadan. Bizim tatil tur tatili gibiydi
Cevap sahibi+1 yılO kızın pas verdiğini kendi gözlerinle görmediysen inanma yalandır
Soran+1 yılKız çirkindi bi de güzel diye kıskandırmaya çalışıyo
Cevap sahibi+1 yılSeni elde etmek için her türlü yalanı söylüyor işte inanma
Soran+1 yılKıskandırmaya çalışmasını çözemedim ben
Cevap sahibi+1 yılKendince diğer kızlardan talep gördüğünü ama onlara yüz vermediğini sana karşı duyguları olduğu için seni istediğini ima etmeye çalışıyor yeme bunları
Cevap sahibi+1 yılErkeklere güvenme, hele böyle cinsellik peşinde olanlara asla.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, kendine iyi bak
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yoook yaaa yalann
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem