Kafam karıştı arkadaşlar. Sevgilimle birbirimize çok aşığız o bana bakınca içi titriyor aynı şekilde benim de 5 yıllık ilişkideyiz cinsellik yaşamaya başladık ve bunun ilişkimizi daha kuvvetlendirdiğini düşünüyorum. Bi yazıya denk geldim gerçekten seven erkeğin aklına cinsellik gelmezmiş tarzı bir şey siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? E madem öyle sevmeyen erkeğin aklına geliyor cinsellik evlenince de yaşamayın yahu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşün mesela; 5 yıl boyunca birlikte oldunuz, her şeyinizi öğrendiniz, anladınız, tartıştınız. Belki aileler öğrendi, belki biri veya birileriyle ortak bir şekilde tanıştınız ve gayet mutlusunuz. Evliliğe taşıyıp cinsellik yaşamanız gerekirken, bu hediyeyi sevgiline takdim ettin. Peki bir erkek, 5 yıl geçirip, her şeyini bildiği ve gördüğü kadınla neden evlensin? Evliliğin heyecanı, yaşanılacak yakınlaşmaları nerede kaldı? Umarım terkedilip, hayatım mahvoldu diye sen de herkes gibi ağlamazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik sadece cinsellik değildir🙃🙃🙃
- +1 yıl
Evliliğin %60’ı cinselliktir. Kendinizi kandırmayın lütfen.
En İyi Cevaplar
+1 yılhayır isteyebilir tabi ki de bu gayet normal bir şey diye düşünüyorum ama her türlü ne olur ne olmaz evlenmeden yapmamak en doğrusudur çünkü çoğu insan istediğini aldıktan sonra bırakıp giderler yanlış anlama bu arada seninki için demiyorum genel olarak konuşuyorum gerçekten seven erkeğin şöyle bir farklılığı olur atıyorum mesela istemiştir ama sen istememişsindir evlenmeden olmaz demişsindir işte o zaman gerçekten sevip sevmediğini anlarsın eğer gerçekten seviyorsa ısrar etmeyip evliliği bekler ama gerçekten sevmiyorsa sırf cinsellik yaşamadığın için sana soğuk yapar durmadan ısrar eder
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Seven erkek cinsellik ister en normali bu. Sevmeyenden farkı bunu dizginleyebilir, karşısındakinin fikrine ve isteklerine uyum sağlatabilir. Önceliği olarak cinselliği değil sevgisini tutar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum tek taraflı bakmıyor bir kere. İkimizin de zevk aldığından istediğinden emin olmadan bir şey yapmıyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre insan zaten sevdiğini arzular gerçekten sevdiğini yoksa sırf güzel diye ya da yakışıklı diye biriyle birlikte olunmamali...
Tabi bu sadece benim fikrim herkesin kendi tercihi 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Yinede sevgiliyken böyle biseyin yaşanmaması lazım evlilik denen bişey var biraz bekleyebilirsiniz bence zor değil seven gerçekten bekler böyle bişey istemez
00 YorumlaErkekle kadının sevgili olmasının temeli cinsel çekimdir. Eğer cinsellik olmasa erkekler kadınlara aşık olmaz. Pes oynamayı pelinsuyla kahveye tercih ederim :D :D
00 YorumlaGerçekten seven erkek cinsellik istemez düşüncesi saçmalık. Her insanın için de şehvet vardır illa ister. Kimse kimseyi yemesin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 5 yıl ayakta duran bi ilişki cinselliği hak eder. Ama evlenmeden olmz vs. Kurallarınız var ise saygı duymak zorunda.
00 Yorumla
+1 yılSenin duyguların kuvvetlendiği ölçüde onun ki zayıflar. sana olan saygısı azalır. zamanla odunlaşır. hevesi geçerse bırakır. büyük çoğunluk böyle.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok pek. İllaki konu oraya kayıyor bir noktada
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi cinsellik her insan ister bunun sevmek ile sevilmek alaka Yok ama ben cinsel duygumu yaslancagım kadınla istiyorum başka kadınların koynuna girmek olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevdiği insanı arzular. Yazıyı yazan boş yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemedim zamanında pişmanım. Bizim dokunmadigimizi kevgire çevirdiler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgideki ciddiyet cinselik olunca biter seven adını koyar dört duvar arasında adını koymaz
00 Yorumla
+1 yılhayır ya saçmalama istemez olur mu ben isterim yani gerçekten sevdiğim biriyle bir şeyler yaşamak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal ve fiziksel çekimi yakalımışsiniz gözünüz dışarı kaymaz o yönden avantajlısınız
00 Yorumlaseven erkek daha çok ister yaşamak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılistemiyor olur mu ya o erkek degilmi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ister neden istemesin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan onlar seven sevdiğini abaza olmadan arzuluyo
00 Yorumla
+1 yılİster yok öyle bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok rmin ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım