+1 yılİşte böyle sorular yüzünden bu sitede cinsellik kategorisinin kaldırılmasını istiyorum, sonuçta ahlakı olmayan insanlar her yerde her şeyi yapar öyle değil mi?
Cinsellik evlilik yoluyla kişilerin ya da hadi evlilik dışı yaşıyor değilim o kendisini ilgilendirir, cinsel ilişki yaşamak istiyorsa, evinde özel alanında kendi istediği bir yerde istediği yerde yaşayabilir ama toplum içerisinde ne bileyim o mübarek ortasında yakalanma yerinde ilişki yaşamayı şahsen doğru bulmuyorum.
Yani bence insanların biraz mahrum olması gerekiyor cinsel istek hepimizde var ama bunu orada yaşamak ahlak ve örf adet geleneklerimizi gitgide bozuyor yanlış anlamayın da soruyu soran kişiye tepki göstermiyor ama böyle şeyleri normal gibi kabul ederek yorum yapmaya devam ettiğimiz sürece ülkede ne aile kavramı olacak yani evlilik kavramı olacak bilginiz olsun..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
https://m.youtube.com/watch?v=VuaiwoExumU
Evet yatak odası dışında seks yapılır. Seks her yerde yapılır. Seksin yeri mekanı ve zamanı olmaz. Seks her zaman mükemmeldir! 😅
Arabada, balkonda seks yapalım demek saygısızlık değildir. Ancak size göre saygısızlık olabilir, normaldir çünkü herkesin hayatına kimse karışamaz! 😅
Cinsellik Allah'ın emri helalinle ve her türlü dokunuş sevaptır İslam'a göre olan dokunuşlar. Sabah akşam gece gündüz havada karada denizde ve her yerde her zaman ve her türlü patır kütür çatır çutur çat çat çat fışşşk, sevişmek lazım! 😅
Ben her yerde yaparım, araba, motor, deniz, sinema, asansör, piknik, teleferik, Çamlıca tepesi! 😅
Müsait olan her yerde olabilir. Örneğin akşam üstü parkta yürüyüş yapıyoruz diyelim, kimsecikler yok ya da var önemi yok. Çalıların arasına şak diye itikledim mi, üstüne çıkar, yalar yutar, emer öperim, her türlü geçiririm! 😅
Zaten biri görür korkusu daha güzel olur! 😅
Mesela camları filmli bir araba da kucağıma oturur, aşkım arabayı sürerken bende onu sürebilirim, ya da oral seks yapabilir bana ya da ben ona! 😅
Arabayı müsait bir yere çekip, arka koltukta ya da ön koltuğu arkaya yatırarak da yapabiliriz! 😅
Seks candır! 😅
Faydaları yazmak ile bitmez, çatır çutur sevişelim! 😅
Sevişmeden uyumayalım diye boşuna mı demiş Sıla! 😅
Ev bir zaman sonra sıkıcı olabilir. Yeniliklere açık olmak lazım! 😅10 Yorumla
+1 yılBiz Türk toplumuna bence lisedeyken yavaş yavaş cinsel eğitim verilmeli bence maalesef toplumda ne kadın tarafı ne de erkek tarafı istisnalar mutlaka var cinselliğin tam olarak ne olduğunu bilmiyorlar netice itibari ile yaşadığınız şeyi nerede yaşadığınızdan çok ne kadar haz duyduğunuzdur fakat bizim toplumda cinsellik denince ilk akla gelen bacak omuz olduğu için bu böyle kabul edilebiliyor oysa sinemada dokunmak da bir sahil kenarında öpüşmek de çalışırken attığın mesajda bana göre cinselliğin içinde olan bir şey cinselliği görev olarak değil keyif olarak görürsek herhalde bu soruların hiçbir manası kalmayacaktır
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Öncelikle bu bir saygısızlık değil. EN güzeli teklif etmeden yerin mekanın neresi olduğuna bakılmayan (Uygun yerlerden bahsediyorum) yapılan seks en güzelidir.
Tecrübe ile sabit mekanlar
1-Uçak
2-Minibüs (Kadıköy - Örnek)
3- Taksim-Kadıköy (Çiftkatlı)
4- Eminönü-Kadıköy Motoru
5- Hususi Otomobil
6- apartman Kömürlüğü
7- Mutfak
8- Salon Sehbasını üstü
9- Evin her yeri :D
10- Otel Odası
11- Otel Sauna
12- Arkadaşınızın Evi
13- Kapadokya Balon
14- Su altı (Mısır Sharm)
15- Tekne kamarası
16- Doğa (orman)
17- Doğa Kampı esnasında Çadır.
18- Gece Kulübü (Wc ve özel loca)
19- Ofis
20- Gece Sokakta
010 Yorumla- +1 yıl
Reis kafan güzel heralde 😂 uçak ve minibüsten belli salladığın 😂
- +1 yıl
@Professore Hayır kardeşim güzel değil uzun yıllardır da kafam güzel gezmiyorum. Merak etme oraya yazılmayanlar da var (!) Sallamak istesem uzay mekiği falan yazarım. Zamane palavarası olsun diye. Sen rahat ol
- +1 yıl
Reis uçakta nasıl yaptın hadi aniat 😂 minibüse gelmedim bile
- +1 yıl
@Professore Hikaye kısmına girmiyim güzel kardeşim. Kimseyi burada azdırıp günahına girmeyeyim. Tuvalette IST-ECN gece uçuşunda Tuvalette. Ben 25 yılı aşkındır Turizmciyim :D Sen sallama demeden önce karşındaki insanın kim olduğunu öğrenmeye gayret et. Kafadan sallama falan demene gerek yok. Ne palavraya ihtiyacım ve ne de böyle yerlerde kendime prim kasmaya.
- +1 yıl
Tuvalete iki kişi nası girdin? 😂
- +1 yıl
@Professore Hahahaha inan bana giriliyor. Sorunu doğru anlamak için soruyorum. Aynı anda tuvalete iki kişinin nasıl sığdığını mı soruyorsun? Yoksa Tuvalete 2 kişinin nasıl gittiğini mi?
soru 1 Cevabı: Aynı anda tuvalete 2 kişi sığar şüphen olmasın.
soru 2 Cevabı: seks yaptığın kişi kabin amiri ise seni takip eder ve arkandan tuvalete girer.
Umarım bilgilendirici olmuştur. - +1 yıl
Kabin amirini nasıl ayarttın reis helall 😂
- +1 yıl
@Professore Dedim ya Turizmciyim :D Onlar da insan da...
- +1 yıl
Reis ben her türlüsünü götürürüm de.. hani onu ayartmaya vakit gerek o işi nası hallettin 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sana bunu teklif eden kişi gerçekten saygısız ve düşüncesiz. Teklif etmeden önce bir düşünmeli ve ona göre hareket edilmeli yoksa sonuçları olumsuz olabilir demek isterdim fakat bu konuda saygısız olan maalesef sizsiniz. Çünkü aynı yerde seks yapmak kişileri sıkar.
fanteziler ve mekan değişiklikleri kişiler arasındaki seks yaşantısını daha güzel kılar ve ilişkiniz daha keyifli olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYapılmaz
00 Yorumla
+1 yılTabii ki yapılır. Onunki saygısızlık değil seninki dümdüz sıkıcılık. Hep aynı yerde sevişilir mi bu ne monotonluk.
114 Yorumla- +1 yıl
Doggy de kişiliğe hakaret yazar şimdi
- +1 yıl
Kezban style
Soran+1 yılKezban ne alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılSaygısızlık bunun tam olarak neresinde jsjsjsjs artık sadece babaannem falan yatak odasında seks yapıyordur herhalde bu kadar kısıtlama kendini
610 Yorumla- +1 yıl
Babaannen bile salonda yapmıştır 😂😂😂
Soran+1 yılNe alaka saçmalama
- +1 yıl
@Banker_Bilo ölmüş kadının arkasından konuşma böyle ayıp ayıp jdjsjshs
- +1 yıl
Aynn knk ben saçmalıyorum
- +1 yıl
Nereden bilebilirsin ki? Ayrıca kötü bir şey demedim.
- +1 yıl
@Banker_Bilo yahu şaka yapıyorum ne ciddiye alıyorsun jsjshsh
- +1 yıl
"Ne alaka saçmalama" diyen soru sahibi tutucu ve sıkıcı ablamızmış, pardon 😂
- +1 yıl
Işığı da kapatsın, oral falan da yapmasın, öylece yatsın beklesin 😂
- +1 yıl
@Banker_Bilo banker bilo herkesi birbirine karıştırdın snein yüzünden ben de karıştım be 😄😄
- +1 yıl
😂😂😂 Hatlar karıştı pardon
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa insanlar ne kadar ilginç ya. Senin gibi kadınlara 5 dakka bile fazla cidden. Adam ne güzel seninle yaşamak istiyor her şeyi neyi saygısızlık bunun? Yapmak istemiyorsan tatlı bir dille sevgilim rahat hissetmem yatağımızda yapalım dersin olur biter.
71 Yorumla- +1 yıl
Sonra adam, bunu kendisine sunan başka kadına uçuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy soruyu okurken aklıma kocamla mutfakta yaptığımız seksler geldi hala mutfak halisinda kocamla doğmayacak çocuklarımızın dnaları var hdfhdh
91 Yorumla- +1 yıl
Arada halıyı yıkamaya gönderseydiniz bari 😅😅
Sanki insanların önünde yapalım demiş. Abartma ne saygısızlığı ya
60 YorumlaYani heyecan katabilir evet ama neresi olduğuna göre değişir:) Araba için iyi bir cam filtre lazım ve güzel manzaralı tenha bir yer mesela. Bir de araba büyük olmalı, ben 1.87 boyumla bile zor sığıyorum bazı arabalara 2m ler yazık:)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Abla bi gün manita ile bi villa kiraladık antalya'da. Bahçe balkonundan başladık. En küçük tuvalete kadar, bütün odalarda sevişerek devam ettik. Banyoda bitirdik. Ama dışarıda istememeniz çok normal saygı duyarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiye saygısızlık olsun ki. Değişiklik işte. Evlisin değil mi?
74 Yorumla- +1 yıl
@Kibar4154 balkonda biz de yaptık
- +1 yıl
@Kibar4154 geceydi zaten. yan yana oturuyoduk sonra üstüme oturdu
+1 yılSeks sadece yatak odasında yapılan bir şey değil
İlişkinizin monotonlaşmasını istemiyorsanız arada değişiklikler yapmanız ilişkiniz için sağlıklı olur00 Yorumlaİki gönül... samanlık seyran olur sözü gibi karşılıklı istedikten sonra lağım çukurunda bile yapılır. Hiç endişe etmeyin ayrıca saygısızlık olduğunu niye düşünüyorsunuz bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yıl"Seks sadece yatak odasında yapılır" kuralını gözden mi kaçırdık ne yaptık?
Evde baş başa olduktan sonra nerede olduğu fark etmeksizin çok da güzel yapılır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli, en rahatı yatakta ama diğer odalarda da yapılabilir. Arabada da yapılabilir heyecanlı olur falan ama çok dikkatli olmak gerek riskli. Onun için riske girmeye gerek yok aslında.
02 Yorumla- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. salonda banyoda koridorda mutfakta her yerde olur ama araba sıkıntılı. temzlik ortamı yok farklı mekanlar heyecan verebilir ama temizlik ön şart. bu nedenle ev dışı olmaz bana göre.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılSaygısızlık değildir.
Yeri ve zamanı belli değildir.
Heryerin ayrı bir güzelliği vardır.
Değişik bir hava romantikles az00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği yatak odasında yaşamak gibi bir kural mı var? Yani sana bu teklifte bulunmak, saygısızlık mı oluyor gerçekten?
00 Yorumla
+1 yılevet balkonda yaptım ben banyo da yaptım yemek masası üstünde arabada
05 Yorumla- +1 yıl
banyoda balkonda biz de yaptık ve evin diğer her yerinde ama arabada eski elemanla yapmıs ben yapamadım henüz
Soran+1 yılEski eleman kim 🤣🤣
- +1 yıl
hatunun eski sevgilisi. o götürmüş arabada :)
Soran+1 yılSana niye bunları anlatmış peki
- +1 yıl
her seyi konusuyoruz benim de hoşuma gidiyo ayrıca.
+1 yılTerbiyesiz herif! Yok havuzda yapalım desin bari. Ne terbiyesizler var yahu, çok kızdım şimdi bak!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Yapılır tabi niye yapılmasın mutfak falan her yerde olur
02 Yorumla
Soran+1 yılMutfak mı yok artık
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Niye saygısızlık olsun ki...
Farklı ortamlarda yapmak ilişkiye heyecan katar.
Şu eski kafalılıktan bi kurtulun artık ya !!00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNerede istersen orada yapılır. En güzel yanı zaman mekan sınırlaması olmamasıdır
10 Yorumla
+1 yılİnsan mutfağı da söyler amwq, eksik söylemiş :)
00 Yorumla
+1 yılYapılır
Bunu teklif etmek de saygısızlık değildir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeksin sadece yatak odasında yapılması gerektiğini zanneden bir kadına tahammül edemezdim.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Üst kat komşum oturma odasında yaptılar geçen gün bütün sesleri duydum. Demek ki herkes yapıyormuş
00 YorumlaYapılır
Mutfak masasının üstünde bile yemek niyetine00 Yorumla
+1 yılTeklifte bulunması ciddi saygısızlık. Sormak yerine Düşündüğünü yapmalıydı
00 YorumlaYatak odasında seks yapan var mı diye soracaktım o soruyu 🤣🤣🤣
00 YorumlaSeksin yeri mekanı yoktur bea nerede uygunsa yaparsın
00 YorumlaSeni beleş es. cort olarak görüyorda ondan sana bunları soruyor
00 YorumlaSürekli yatak odası olmamalı.
Herhangi bir yerde yapabilirim , sorun uok00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYatak odası haricinde hiçbir yerde yapılmaz. Kukunuz, çükünüz kurur yoksa. Çarpılırsınız.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))))) insan rahatlığına düşkün olunca böyle oluyo demekki
01 Yorumla- +1 yıl
Sizde fantezi olmaz siz siradan yatakta takilin :))
+1 yılArabada yapmanın keygi başka bir de 4×4 ise geniş geniş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. Ona bakarsan insanlar yatak odasını seks yapmak için değil uyumak için dizayn ediyor :D
00 YorumlaSenden hemen ayrılması lazım bu mantalite bi insandan uzaklaşmak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Püüüü saygısız densize bak sen. Yatak odasında yerde de yapalım der bu.
00 Yorumla
+1 yılabla arabayı geç de salonda da yaparsınız yani ne var.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılHer yerde yapılır bunu saygıyla ne alakası var
00 Yorumla yapılabilir neden yapılmasın?
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısınız.
bu teklifi yapanları esefle kınıyorum :)00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe saygısızlığı la eşin değilmi heryerde yaparsın istediğin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bu adamı derhal boşa, Yazıktır bırak gitsin hayatını yaşasın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Seks sadece yatak odasından ibaret değildir , her yerde anın tadını çıkartmak gereki :)
00 Yorumlaİşte bu heryerde yapılabilir daha heyecanlı oluyor ve partnerile farklı deneyim yaşıyorsun ortamda önemli tabiki
00 Yorumla
+1 yılbunlar saygısızlık mı şimdi şaşırdım 😀
50 Yorumla
+1 yılbu arada her yerde yapılır size göre saygısızlık bence herkesin fikri kendine ben bir keresinde soyunma kabininde yaptım
00 Yorumla
+1 yılGüzel trol , millete yemiş bunu 😅
50 YorumlaSürekli yatak odası sıkar zaten
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yapmazsan başkası ile yapar zaten rahat ol sen...
00 Yorumla
+1 yılAraba genişse olur darsa zorlanırsınız biraz ama güzel olur
00 Yorumla
+1 yılmaalesef değer meselesi öyle insanlar olunurmu
00 YorumlaYapılır belki salon ama rahat olmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi arabayı anladım da salonda yapmanın ne sakıncası var
00 YorumlaKimse yoksa istersen sokakta seviş bize ne xnxj
30 YorumlaYatak odasında yatılır diğer odalarda basılır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılloş ışığı söylemeyi unuttun mahmut abi
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam sen ekle Maymun amca
- +1 yıl
gerginliğinin sebebi fakir olman mı
Soran+1 yılYok kuru fasulye muhatap olmak
- +1 yıl
aşırı gerginsingit bi hava al
İyi demiş tarlada bile yapanlar var yani 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılTarla ne alaka
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence araba iyi bu arada nwöxmçxmsö