Emeğimiz bilek zoru Allahım sen beni koru 😂😂
# Rengarenk yollar 🌺🌼🌿☘️🍂☘️❤️🍃🌿🌺🧿

Cinsel birliktelik iki kişinin arasında yaşanan bir durumdur kişilerin fantezileri istekleri birbirinden farklıdır dünyada kimsenin istekleri birbirine tutmaz bu yüzden hareketlerle göstermek kelimelerle göstermekten daha cezbedici ve akılda kalıcı olacaktır
Cinsel birliktelikler hem tensel hem de ruhsal etki yaratır. Özellikle kadınlar daha duygusal oldukları için kelimelerle daha fazla tahrik olur ve nirvanaya ulaşırlar. Bedenin herhangi bir noktasına yapılan iltifatlar bile etkili olur. Bazıları argo ve küfürle tahrik olur. Kımisi fantazilere dayanamaz. Farklımizansanler anlatmak bileboşalmayı ve orgazmı tetikler. Ama dokunuşlar, el ve parmakların mahareti zevkin daha doruklarda yaşanması için olmazsa olmazlardandır. Bir de oral seks var ki, kadın ya da erkek, kimsenin reddedemeyeceği güzellikleri barındırır. Yanı sözel ya da tensel dokunuşların etkisi kişiden kişiye değişir. Tercih yapmak imkansız.
Gayet açıklayıcı ve net olmuş yorumun için teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏
Tmmm pikiii 💁
Arka cebine okey rötari attin tabiki konuşursun biz ne yapalım Sezen Aksu'nun gülümse şarkısı gibi bir kedim bile yok agliyormusun hadi gülümse buradaki kedi kız arkadaşı olabilir bazen argoca kızlara kedi diyorsak belki cirmaladiklari içindir 😂 bu arada ilk aldığım albümdü Sezen Aksu'nun gülümse kaseti 😍
Cevap
55Cevap
Hem sözlü ifadeler hem de fiziksel jestler, duygusal bağın güçlenmesine, zevkin artmasına ve cinsel deneyimin daha tatmin edici hale gelmesine katkıda bulunabilir. Hangi yöntem veya yaklaşım daha etkili veya cezbedici olur, Sözlü ifadeler, duygusal bağın güçlenmesine yardımcı olabilir. İsteklerinizi, beklentilerinizi ve sınırlarınızı ifade etmek, partnerinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmanızı sağlar.
Sözler, romantik veya şehvetli mesajlarla renklendirilerek cinsel gerginliği artırabilir.
Kendinizi rahatça ifade etmenizi ve partnerinizin isteklerini anlamanızı sağlar. Beden diliniz, duygusal durumunuzu ve isteklerinizi ifade etmenin güçlü bir yoludur. Dokunma, öpme, okşama gibi fiziksel jestlerle cinsel çekim artırılabilir.
Fiziksel iletişim, daha duygusal bir bağ kurmanıza ve partnerinizin duygusal ihtiyaçlarını anlamanıza yardımcı olabilir.
Hareketlerle iletişim, anlık tepkiler ve duygusal yoğunluklar üzerinde etkili olabilir.
Bedeni konuşturmak ayrı dili konuşturmak ayrı. Dili etkileyici bir şekilde ilk basta romantik acidan ve ateşleyen biçimde kullanmak başlangıç menüsü açılışından iyidir. Ateşi verdin sözlerle sonra beden yandı diyelim ki sonrwsi hareketlerle desteklenir. Vur bana bir şaplak, dokun orama burama derken dokunulamaz yerlerin uyarılması sonucunda meydana gelen yanardağ patlaması sonucu cinsel ilişki çöksün bir nehir gibi çağlar ve akan istekli sularda çiftler sörf yaparken kalorisi verir fit coft olurlar. Al sana spor hareketi seks hareketi aduket çekmece xdd
Gayet açıklayıcı ve net olmuş 😂 görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
Daha yazardım da çocuklar felan var gençler var yazıyı görünce canlari felan çeker ayrıca o kadar yazıdan sonra yazı işleri müdürü olarak işe girerim frlan hiçbirini istemiyorum xdd
Tesekuelr genç kadın soruna sağlık cevaplara bereket xd
Nasıl dua ettiysen artık sorum süper soru seçilmiş 😂
Yorumuma gelicek olursak bence gayet açıklayıcı olmuş zaten fazlası gereksiz şova girer 😂 yorumun için samimiyetin için asıl ben teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
Kalbimiz berrak bir Kızılırmak 🤣🤣
Süper soruya süpermanler ve supergirller toplanır inşallah
Show tvde çalışsam show yapardım da showroomda takılmak istiyorum show yapmak istemiyorum. Ben soruna tekrar bilmukabele eder tekrar sorunu tebrik ve takdir ediyorum başka sorularda görüşmek üzere hoşçakalın 😃🤣
Çok teşekkür ederim 🙏 herzamanki gibi çok naziksiniz 🙏
Rica ederis
🙋🙋🙋
Hareket, jest, mimik, beden dili vs diyeceğim ama yalanda olsa iltifatlar insanın ruhunu okşuyor sözlü daha etkili. Erkek için de kadın için de durum aynı sadece kadınlarda biraz daha yaygın ve daha etkili iltifatlardan etkilenme. Söylem biçimi de önemli az espiri az argo ya o değilde şiveli kadınların sözleri daha bir hoş oluyor genelde.
Şiveli kadınların sözleri nasıl oluyor genç adam
Sözler aynı genelde ama söyleme şekli ekstra tahrik ediyor. Azeriler falan. Çok Hafif genizden konuşan iç anadolu tarafları falan, köylüce konuşan. İnternette bir video var kadının ve adamın konuşması şivesi az değişik hangi şehirden bilinmiyor ama Çorum tarafının konuşması bçyle diyen çok var yorumlarında.
Bence bu durum kişiden kişiye göre değişebiliyor, kimisi sözlerle mest olurken kimisi dokunsal&hareketleriyle mest edebiliyor. Her iki durum da iki kişi arasındaki frekans yoksa beyhude çaba olacaktır. Sevgiler minik kuşum 🌹
Yaaa canımın içi yorum yapmış 🤗 hoş geldin
Yorumuna gelicek olursak her ne kadar bedensel hareketler cezbedici olsada kadınlar duydukları şeylerden daha çok etkilenirler oyuzden kadınları tahrik etmek cinselliğe hazırlamak süslü kelimelerden geçer bana göre
Hoş buldum canımın için, kesinlikle öyle. Bir kadın için sözler çok ama çok önemli hatta her şeyden önemli.
Senin canını yerim ben 🤗
Ben de senin canını bebişim 😋
@infiniterelationship Elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
benim de kalbim durursa bir gün, unutma diye ruhumu gönderiyorum bebişime 🥰😍❤💕
ya sen ne tatlı şeysin bir tanem, çok hoş sözler yazıp beni şımartıyorsun gerçekten 😍🥰💕🌹
💁💁💁
İkisinin de yeri ayrı ama ses daha baskındır bence. Aç bir erot*k film, sesi kapat çizgi film izlemekten farkı olmaz. Seks sesiyle, nefesiyle hoştur. Yoksa alırdık gerçek ten hassasiyetinde bir erot*k oyuncak, ondan da aynı hazzı alırdık değil mi?
Bu konuda çok haklısınız Beden hareketleri nekadar cezbedici bir durum olsa da özellikle de kadınlar duydukları şeylerden daha çok etkilenir oyuzden bir kadını tahrik etmek cinselliğe hazırlamak süslü kelimelerden geçer bana göre
Aynen öyle
Memnun beden dili ve mutlu mimik hareketleri daha fazla cezbeder.
Beden dili nekadar cezbedici olursa olsun kadınlar duydukları şeylerden daha çok etkilenir oyuzden bir kadını tahrik etmek cinselliğe hazırlamak süslü kelimelerden geçer bana göre
Görüşünüze saygı duyuyorum. Ben kendi açımda kastetmiştim. Sorunuz uda bu şekilde sormuş diye yorumladım. Karşınızdakini diye sormuş olsaydınız o zaman farklı bir yorum yapabilirdim. Sarfettikleriniz dikkat çekicidir.
Bende kendi açımdan cevap verdim 😂 kadınları temsilen de diyebiliriz aslında
O halde herkes mutlu :)
Küçük bey mutluluğu tasarlayamassın varsa yaşarsın yoksa bakarsın 🤣🤣
Vaooo king
Ta ta ta tammmmmmmm 😂😂
Kelimelerle ifade etmeyi sevmiyorum edeni de sevmiyorum
Ne kadar hareket o kadar bereket kelimeler kifayetsiz kalıyor bazen o yüzden yaşayarak tecrübe edinmek gerekiyor
@r_engarekyollar kız sen çok fenasın ya espri anlayışına bayılıyorum inanki gözlerin ve güzelliğini saymıyorum bile 🥰🧿🌹🌹
Aman efendim estafurullah teveccühünüz 😂 teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🥰🌹
Cinsel ilişki sırasında partnerlerin etkilenme ve isteklerine bağlı. Ben ikisi de olsun derim. Ama bazen konuşmadan ziyade eylem olarak yapılması daha cezbedici gelebilir
karışık... bazen kelimeler bazen hareketler bazen sesler.. bazen de sadece nefes
Olay bu eic. Bazen öyle gerekir öyle olur, bazen öteki türlü gerekir öyle olur. Gerekir derken içinden gelir ya da aklına gelir öylesine de diyebilirsin. Hele o nefes nefese durumu 2 tarafta olunca enteresan oluyor.
Et ete değecek gerisi hikayee şimdi olsa hayır demem🤣🤣
Neye hayır demezsin 😂
Deme öyle deme öyle 😂 ağzına kimyon sürerim senin 😂
Kelimeler ve hareketleri aynı anda kullanamıyor muyuz? Birini kullanınca diğeri yasaklanıyor mu? :D :D
Harreket diyorum 😃
Erkekler için evet hareket olabilir ama kadınlar duydukları şeylerden daha çok etkilenirler oyuzden kadınlari tahrik etmek cinselliğe hazırlamak süslü kelimelerden geçer bana göre
Harreket diyorum iki R ile 😂 yaa senin canını yerim ben 😂
Doğru, mantıklı kadınlar öyle
Noldu ya 😃 öyle diyınce
Bu snn sorunda ki ve yorumunda ki kelimeler olayına benzedi:))
Hangi açıdan benzedi küçük bey 😂
Sorunda kelımeler hareketlendirir mi diyodun. Snn yorumun? :))
Evet kadını cinselliğe hazırlamak tahrik etmek süslü kelimelerden geçer dedim
Harreket gbı mı işte 🤪🙃😉
Hı hııı 😂
Hımmmm😁😁🙃
Tabiki hareketlerle.
Az laf çok iş 😏🙂
Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee 🤣 hınzır şey seni 🤣
Kelimeler candır.
Kesinlikle öyle bedensel hareketler ne kadar cezbedici olursa olsun kadınlar duydukları şeylerden daha çok etkilenirler oyuzden kadınları tahrik etmek , cinselliğe hazırlamak süslü kelimelerden geçer bana göre
Kadınlar gerçeklerden uzak şahane kelimeler altında yaşatılmalıdır, erkeğin görevi ne gerçeklerle boğuşsun onları şahane duruma getirsin öyle gelsin değil mi 😂😂 Eve iş getirme, onları dışarıda bırak güzel güzel sevişelim duygusal ol bana beni kelimelerinle tahrik et Koca yürekli hayvanım 😂😂😂
😂😂 aynen öyle ama hayvan herif demeyeydi iyiydi 😂
🤣🤣🤣
Zencilerden sonra en iyisi kim acaba
Benim olmadığım kesin 🤣
Tahminin?
Bir Tahminim yok herkesin tuttuğu kendine demişler 😂😂
Nijaeryalı rengoş
O kim 😂
Korelileri de iyi diyorlar
Önce kelime sonra hareket tam terside olabilir:)
Lafla gemi yürümez. İcraatı göstereceksin tavrinla ki karşı tarafı harekete geçir.
Kelimelerle kesinlikle yoksa başka türlü zevk vermiyor
Kelimeleri hareketlere dökebilirseniz tadına doyum olmaz
Şiiittt! Girme şu konulara yaaa! Burası aşk köşesi...
Bence ikisi birlikte olmalı ikisini birden harmanlayip mükemmel bir ses ortaya çıkabilir
Cinsellikte konuşmayı sevmiyorum hareket yeterli arada şaplak sesi olabilir
Şaplak dedim teyzeeee😂😂😂
İkisinin bir arada yerine göre kullanılması bence daha iyi olur
seksi bir duruşla birlikte gelen seksi cümleler.
Abla, biz ortaya karışık rica edebilir miyiz? 😉😉😉
Adam işini iyi yapabilse o kadının konuşmaya hali kalmazdı 😎
Hareketler daha etkili olacaktır
Hareket en iyisidir 💪🏻
Az laf çok iş diyorsun 😂
Dalgayı hissettirmek ayrı bi haz verir 😉
Kime 😂😂
Hepsi birden olmalı
Sen çok şey istiyorsun bee zalımmmm 😂😂
İkisi birlikte senkronize 😂😂😂
Bence her ikiside özgürce cinselligi yaşamak lagzim
bence konuşmak da güzel oluyor
@paramparcalastık olur konuşalım dhfgfdf
Ikiside cezbedici olur
Ortaya karışık bir sunum dadindan yinmez
Davranışlar kelimelerle süslenmeli
İkisiyle birlikte hareketlendirmek daha iyi değil mi neden seçenek olsun ki
Cinsel ilişkiye karşıyım.
Her ikisi de olursa tadından yenmez
hareketlerle kesinlikle, söz uçar hareket kalır :)
Tabi ki hareketler daha etkili olur.
Okuz ya da ayi cuk otururdu.
Kelimeler ve hareketler hikaye anlatir gibi😉🤩
Bence hareket lerle
Hareketlerle hocam 😉
İkisinin karışımı olması şart
Dirty talk pozisyon zenginliği
Hareket
hareketlerle güzelleştirmek daha iyi olur.
Kelimeler fantezi hayalleri kurmalar
Hepsi olmalı
Etkilemek için dokunuşlarda önemli
Kelimeler ile başlayıp hareketlerle süslemek
Karım nasıl istiyorsa öyle renklendiririm
Hareketler daha güzel 😜
icraat iyidir.
Her insanın isteği farklıdır
İkisiylede
Kelimelerle.
Hareketlerle
İkiside...😉