Penis boyu kalınlığı etkiler mi zevki bakşreyim marka ediyorum aşırı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Buradaki soru yanlış, buna rağmen cevaplayacağım ama önce şunu açıklayayım.
Cinsellikten alınan zevk sadece penis uzunluğu, kalınlığı ile ilgili olsaydı uygun boyuttaki dildolarla bu iş yürütülebilirdi. Demek ki başka faktörler de var ve belkide penis boyutlarından önce geliyor. Bunu unutmayın. Cinsellikten alınan zevki arttıran en önemli şey ilişki sırasında duyulan heyecandır. Bu heyecanın ortaya çıkışı kişiden kişiye değişir. Uyarılmaya bağlıdır. Evet sizin sorunuzun cevabı ancak burada başlıyor.
İşte bu heyecanı sağlayan büyük ve kalın bir penis olabilir. Dedim ya kişiyi bu uyarıyorsa cevabı budur. Hatta bir çok kadın ilk etapta bununla ilgilenebilir ama unutmayın bunu bulmak kolay değil. Sıradan erkekler p*rno filmlerde gördüğünüz penislere sahip değildir. İstatistiki olarak erkeklerin %5'i büyük penislidir. Ayrıca dikkatsiz ve duyarsız büyük penisli bir erkekle ilişki oldukça acı verici olabilir. Bulursanız diz yine de dikkatli olun ancak kadınlarda heyecan yaratmak için çok başka yöntemler de mevcut. Bunu da unutmayın. Son olarak bütün kadınların büyük penis merakı (eğer hepsinde varsa) giderilmelidir. Kimsenin aklında kalmasın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende bakirim hiç vagina görmedim nasıl bir şey acaba. resim video gördüm elbette ama gerçekte görmedim.
hiç bir şey yapmadan parmağımla minik minik dokunup eğilip incelemek bakmak isterdim.
sarı tüyler olurmuş, ıslak olurmuş, filan bide dil atınca nasıl hissediyorlar kızlar dilimin ucunu değirmeyi de isterdim çok garip geliyor görmek isterdim02 Yorumla
Soran+1 yılBnde bakireyim penis görmedim açıkcası görmek isterdim insna merak ediyor tabi ama illaki görürüz
Cevap sahibi+1 yılzor ya ben kısmetimi bekledim de çıkmadı, eskort felan filan pis şeylere gitmem gitmedim de.
ama sen kızsın illaki göreceksin evleneceksin en azından isteyenin olur. ama tavsiye evlenmeden olmazcıycan sevgilin nişanlın olursa evlenmeden isterlerse yok de böyle olmak zor oluyor ama alıştık en azından ben, mastürbasyon bazen sık oluyor ama yapacak bir şey yok
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. neden kendi anatominizi öelliğinizi öğrenmiyor da karşı cinsin vücudu üzerinden yorumlar yapıyorsunuz. bu akıllıca mı.
sen kendi derinliğini çapını ya da zevk alma sistemini biliyor musun da elin ölçülerine ahkam kesiyorsun.
salaaaaaakça yorumlar yapmmayın. önce kendi vücudunuzu öğrenin01 Yorumla
Soran+1 yılValla öylesine sordum yani gırgırına sonuçta evlilik benim için sevgi evliliği olacak o zmn cinsle ilişki yaşamak istiyorum hiç dikkat etmem bile boyuna bilmem neyine insanların sanal da sordukları sorular gerçeği yansıtmaz her zmn bn sormak için sordum
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkcası bu soru şahıstan şahısa değişir.
Mesela bazı kadınlar uzun penisi rahim ağzında hissetmek ister ve bu onları aşırı zevke getirir
Bazısı iste tüm duvarı kaplamasını yani kalın olmasını sever
Tamamen tercih ve zevk meselesi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyu önemli değil kalın olması zevk verir ama en önemlisi erkeğin işi bilmesi yani işi bilen erkek bırak penisi serçe parmağıyla bile seni uçurur
143 Yorumla- +1 yıl
Serçe parmağı biraz şov :) ama evet keyif verir. 1 tecrübe tabi ama anlatırken kalın olsun da dersiniz sanırım
- +1 yıl
Çok doğru ama kadında erkeğinden zevk almayı ve erkeğe zevk vermeyi bilmeli
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence bunların çok fazla bir önemi yok yani tabi ki ikisi de önemli ama kullanmayı bilmedikten sonra bir işe yaramaz maalesef o yüzden böyle işlerden anlayan biri daha çok zevk verir bence insana sadece erkekler de değil kadınlarda da böyledir diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılGörsel olarak zevk verir ama penisteki iki seçenekten birisini sorarsan kalınlık daha ön plandadir kalın olması daha fazla zevk verir
40 Yorumla Kalınlık zevki arttırıyor fakat uzunluğun pek bir etkisi yok.
30 Yorumla
+1 yılKalın olup vajinayı doldurarak G noktasına daha çok baskı yapması sebebiyle zevki arttırıyormuş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde hanımlar uzun ve kalın isterler bu konuda elin ortaparmagi uzunsa uzun olr onla ilgili bir bağlantı olduğu soylenir
00 Yorumla
+1 yılUzunluk belli bir yerden sonra seni rahatsız eder ama kalınlık daha çok zevk verir kaslara daha çok temas ettiği için zevkide arttirir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılUzunluk değil ama kalınlık kesinlikle daha çok zevk verir
10 Yorumla Boy değil kalınlık zevk veriyor, temas eden yerler ne kadar sürtünürse o kadar zevk yani
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Boyutlar ebatlar önemli değil önemli olan hız, istikrar ve süre
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. etkilediğini birlikte olduklarımdan bizzat gözlemledim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tamamen faktor değil ama etken :) boy degil ama kalinlik en buyuk etken
00 Yorumla
+1 yılGirişinden zevk aldığın gibi çıkışından da mutlu olman gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl7 cm az ve ince penis kadına zevk vermez ama 7 cm ve üzeri elbette zevk aracıdır
00 Yorumla
+1 yılHiç bugüne kadar birisnin penisine yorum yaptığın oldumu acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet cok etkiler. Ne kadar buyuk o kadar iyi bunaemin olabilirsin. 22 den sonrasi pek gerekli degil ama yine de zarari olmaz hepsini sokmaz olur biter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir yere kadar evet daha çok zevk verici. Ama belirli bir yerden sonra acı verir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Kadınlar kalın sever iki tarafa da daha çok zevk verir. Tabi yalan söylemedilerse
00 YorumlaWalla abartmiyorum boyu şekli kalınlığiyla ilgili asla bir söz duymadim tecrube konusuna gelince çok şey duydum ben ilk defa böyle bir sexs yaşiyorum diye.
00 Yorumla
+1 yılPenis boyu ya da kalınlığı değil erkeğin kadınını mutlu etmek hazzını arttırmak için çabalaması kadına zevk verir
00 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle kalın ve iri birde geç boşalıyor da kadını mutlu eder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Giriş kadar hareket de onemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence öyle borsey yok
00 Yorumla
+1 yılEvet çok etkiler bir ruj dusun birde deodorant
00 Yorumla
+1 yılİkside önemli kadın icin
00 Yorumla
+1 yılBakireysen inceden başla 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle boyu
710 Yorumla- +1 yıl
En az kaç cm
Cevap sahibi+1 yıl17 cm
- +1 yıl
Hımm birde kalın belirgin damarlı
Cevap sahibi+1 yılBayılırım 😋
- +1 yıl
😏😋❤️🔥
- +1 yıl
Knşmk istrmsn
Cevap sahibi+1 yılİstemem 😃
- +1 yıl
Tühhh ☺️🙈😂
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
- +1 yıl
Hiç yorum yaptığın oldumu acaba
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun tevrubeli bir erkekle muhabbet et
00 Yorumla
+1 yılBoş merak
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKalınlık büyüklük ve uzun süre sert kalması önemli
00 Yorumla
+1 yılHiç bilmiyorum
00 Yorumlaİkisşde büyük
00 YorumlaDenfnebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalınlık zevk için önemli...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım