Kaçmanı istemiyordur.
Zamanını bekliyordur.
Cinselliğe ilgisi yoktur.
Senden hareket bekliyordur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bütün seçenekler olası... Canının çektiğini belli etme. Seni basit biri sanmasın! Diyenler olmuştur mutlaka.. İlk hamleyi erkekten bekle! Masum rolü oyna diyenler de olmuştur...
Tabi ki senden duvar ördüysen çekiniyordur ama ilgisini çekmek istiyorsanız hafif dekolte ve onun gözlerine derin bir bakış yeterli olacaktır gene bir hareket olmuyorsa git ona sor daha önce hiç bir bayan görmüşmü?
Cevap
101Cevap
Mikropenis olabilir, cinsellikle ilgili bir yarası veya travması olabilir, erkeklik hormonu düşük olabilir. 5 sene hiç normal değil evlenince çıkar kokusu ortaya ama artık çok geç olur..
5 ay
5 aymış kız olsun gene anormal
Onun için cinsellik önemli değildir sevgiye bakıyordur.
Senin de dediğin üzere 5 aylık bir sevgili yani hem 5 aydır tanımıyorsunuz hemde sevgilisiniz. Günümüzde her ne kadar bu cinsellik mevzuları evlilik dışı olarak yaşansa, konuşulsa bile bunun doğru olmadığı bir gerçektir sonuçta çoğunluğun yaptığı söylediği her şey doğru olduğu anlamına gelmez. Yani o cinselliği birkaç kere yaşayıp hevesinizi alıp sıkılıp ayrılmaktansa paşa paşa vaktini bekleyip birbirinizin helali olarak yaşamak en güzeli ve doğrusudur. He tabi ki herkes böyle düşünmek zorunda değil ben bi gün bununla bi gün onunla eğlenirim takılırım diyen insanlar da var o ayrı mesele.. herşeyin vakti vardır sabreden nefsine hakim olan insan en güçlü insandır..
Merhaba,
Her şey olabilir hiçbir şey de olmayabilir. Allah bilir. Sevgilini tanıyan sensin. Bir erkek her erkek değildir. Ben şahsen beş ay içinde cinsellikten illaki konuşurdum. İstekleri hayalleri arzuları vs vb bunları bilmek isterim. Evcilik oynamıyoruz ya! 😅
Arkadaş kardeşçe takılacaksak sevgili olmanın da anlamı yoktur!
Bizzat ona sorarak net bir sonuca ulaşabilirsin..
Mesela pasif olabilir, gay olabilir, cinselliğe hiç önem vermiyor olabilir, olabilir de olabilir! 😅
valla çocuğu tebrik ettim. Böyle hemen cinsellikten bahseden erkek benim gözümde kaliteli gibi görünmüyor. Düşünüyorsa bile bence saygı duyar diye düşünüyorum. Yani kız istemiyorsa o erkek saygı duyuyorsa cinsellik odaklı bir erkek değildir. Belki de yanlış anlamadan çekiniyor olabilir. Benim gözümde de bu tür erkekler önde oluyor.
Ya zamanını bekliyor ve ya senden bir adım bekliyor yanlış izlenim vermek istemiyor seni kaybetmek istemediği için. cinsel problemi, güvensizliği olabilir. aklında başka biride olabilir ya da sevgisi cinselliğin önüne geçmiş eğer öyleyse bırakma derim tam olarak bilmediğim için genel sebepleri bunlar olabilir
3 yıl bekledik eşimle birbirimizi. Tabi bu 3 yılın icerisinde tanisma söz Nisan vs de oldu. Bir defa bile cinsellik konuşmadık. Seni seven ciddi düşünen bir erkek, temiz, onurlu bi erkek zamanini bekleyecektir. Sen de konuşma. Insanlari yoldan cikarmayin. Biraz saygili olun etrafa ve kendinize. Sana bir kadin olarak saygi duyuyordur ki konusmuyordur.
Bahsetse bi dert , bahsetmese başka bir dert.
TR kızları gerçekten şok tuhaf
Müslüman olduğu için olabilir. Allah korkusu vardır belki adamda, neden şaşırdın, böyle erkeklerde var.
Hdbjzbk 😂
@MeltemSosa komik olan ne?
Öyle komik geldi nedense 😊
@MeltemSosa komik bir durum yok ama neyse
@MeltemSosa ok byy
Bir zahmet hiç yeltenmesin. Daha çok erken, 5 ay ne ya bari 2 sene falan olsun. 5 ay öpüşme, el ele tutuşma falan okey ama cinsellik için aceleye gerek yok.
Konudan bağımsız, burcun yengeçmi? ♋
@MeltemSosa evet
@MeltemSosa Oha ya nasıl tahmin ettin? Şok içerisindeyim şuanda.
@ElSoloLobo07 Ha ha ha
Cinsellik peşinde olmayan aşk, sevgi, mutluluk peşinde olan adam gibi adam demekki.
Olması gereken bu zaten. Bende aynı düşüncedeyim. Cinsellik bir ilişkide en son konuşulacak şey. Ondan kat kat önemli sürüyle şey var
yaşlarınız kaç bilmiyorum çok ufak ergenlerseniz çekiniyordur ters bir tepki vermenden. yaşınız ufak değilse acemidir bilmiyordur nasıl konuşup hareket edeceğini. bu ikiisde değilse psikolojik sorunludur aseksüel bir idiyottur.
bahsedince de niye bahsetti diyosunuz ben hem cinslerimi çözemiyorum (
Üff erkek yapmıyorsa sen yap çok mu zor? Ha siz kadınlık gururunuza yediremediğiniz için her boku erkekten bekliyordunuz dimi pardon ya unutmuşum
@Cielos 😂
Sizin gibi kızları anlamıyorum gerçekten Abaza erkek mi istiyorsunuz ya gidipte böylelerini yakmayın bırak onu kendine layık birini bulsun gerçekten bu soruyu görse senden ne soğurdu bende kızım mesela ama doğru dürüstünü bulamıyorum çünkü hepsi leş denilecek kadar pis
ya gerçekten bu cisellikteki merakiniz nedir anlamiyoeum yapsa erken dersiniz yapmasa istemiyoe dersiniz bu kacinci boyle soru gercektwn kizlar anlamadim benmi eski kafaliyim herseyin bi yeri zamni var dimi ama
Bravo
Ciddi düşünen biri kolay kolay cinsellikden bahsetmez
5 ay diyosun 5 yıl olsa neyse de yeni daha 🙄 bashetsin mi istiyosun hepiniz ayrı tuhafsınjz ya
Bahsetse suç bahsetmese suç. diker suç. dikmez suç peki nasil olcak. en iyisini ben yapiyorum. direkt mevzuya giriyomm
5 aylık ilişki daha ne yapmasını bekliyorsun? Çok cinselliğe orantılı bir düşünce yapın var herhalde 🤦♂️
Valla cok sanslisin cinsel obje olarak seni görmeyen birini bulmussun bence kaçırma
Ne kadar güzel adam bahsetmiyor işte.. bahsetse bi dert bahsetmese ayrı dert
Zamanını bekliyordur. ya da Cinselliğe ilgisi yoktur.
Bahsetse bu sefer neden bahsetti beni bunun için mi istiyor dersin
Şıkları görünce bne
Sen söylemesini mi isterdin? Böyle eli yüzü düzgün saygılı edepli güleryüzlü adamlarda hep böyle arsız kızlara denk düşer zaten
Onun hakkında yanlış düşüneceğini zannediyor olabilir ufaktan cinselik konusu açın o zaman belli olur
Hiçbiri.
Muhtemelen sevgilin olduğunu zannediyorsun ve birçok kız arasında seni s.. ne takmayacak kadar gerilerde bir sıradasın.
Erkek cinsellik olmadan duramaz.
Her şeyin yeri ve zamanı var. 5 ay erken böyle konular için bence.
şu zmaanda cinsellik konuşmayan erkek zor bulunur nedeni apaçık belli
zina ypamak istemiyordur çocuk illa sevgilisin diye cinsellik olmasımı gerekiyor.
Benim sevgilimde öyle ya
Cinselliğe ilgisi yoktur bence.
İllaha bahsetmek mi lazım? Saçmalığın daniskası
Zamanını bekliyordur..
Evlenince yapmayı düşünüyordur çünkü bende böyle düşünen biriyim
Adam kral reis. Heykelini diksek bir tarafına beton yetmez.
Daşakfjfjfjfhfhfj
Erken konu açanlar neden sapık olsun ki çekim vardır konuşulur biz eşimle ikinci hafta girmiştik o muhabbete sapık mı olduk şimdi
Konuyu açmıyor olması seni çok çok seviyor anlamına da gelmez yine de temkinli ol
Bahsetse dert bahsetmese ayrı dert siz kadınlar baya karmaşıksınız
Bahsetmesi mi lazım? Her erkek aynı değildir.
En iyisi o yani ilk günden oranı buranı at nude at diyenlerden bıktım
Cinsellik den bahsetse sapık oluyor, bahsetmese neden bahsetmedi oluyor... gerçekten sizi anlamak çok zor
Zaten gerçekten seviyorsa bahsetmez siz ne düşünüyorsunuz anlamıyorum ki bulmuşsun işte seni sen olduğun için seven aklı fikri farklı yerde olmayan birini daha ne istiyorsun
Bu arada sevgilim bana bu konuyu açsa kapatırım ısrar edersede soğurum ondan. her şey cinsellik değil
Şıklara keşke seni cinsellik için değilde seni sen olduğun icin. Seviyor u da koysaydin
Benim düşüncem bu ama herkesin düşüncesine saygım var.
Ulan bahsetse öbür gün bahsetti diye başlık açarsın :D :D :D
Vah vah çok vahim bi durum ya hemen doktora görünsün sjdj
Cinsellikten bahsetse sapik, bahsetmese bunda hiç iş yok tecrübesiz dersiniz.🥰
Bahsetse bu seferde cinsellik için mi benimle birlikte derdin. Ne istiyorsunuz anlamıyorum
Ne alaka yok?
FB si vsridr ya da kalkmiyordur başka ihtimal yok bence
Bahsetse suç bahsetmese suç kadınlar çok zor varliklar Mq
Ciddi düşünüyodur. Gerçek ilişkilerde bahsedilmez edilmemeli de.
Bu durumun doğru cevabını bulmak için yapısal duruma göre değerlendirme yapmak en iyisi olacaktır
Madem o kadar istiyorsun sen gir. Korkuyordur. Kızlar da ters tepiyor genelde bu işler
İçtepi, irade denetimi veya kaybetme korkusu başka seçenekler de olabilir tabii
Seni üzmek istemiyordur. Çünkü kızlar bu cinsellik konusunda çekindigi icin sizinde çekindiğinizi düşünüyordur... o açmıyorsa konuyu siz açın.
Seni seviyordur. Sapuk değildir. Evliliği bekliyordur
Her şeyin sırası var. Zamanı gelince mutlaka o konuya da değinilir ama önce söz ve nişanın kesilmesini bekliyor olabilir
Yahu cinsellik istese sapıklık oluyor istemese anormallik artık bıktım sizden ya
Söylese sapık söylemese bilmem ne sizin kafa yapınızı skeyim
Bu konuda sınırları olan, erdemli biridir belki.
İlgisi yoktur da ayrıca 5 aylık iken ne cinselliği
#Hükümdar
Karakterini ve huyunu bilmeden bir yorum yapamayız ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?