Bak kuzum... Bu sitede defalarca yazdım. Bu sorunun cevabı bekaret konusundaki düşüncelerine bağlı olarak değişir. Evlenmeden seks yaptığın için seni değersiz, kullanılmış, 2. el, patlak görecek zihniyette bir erkekle evlenmeyi kendine yedirebileceksen, bunu kabullenebileceksen şimdi biriyle seks yaparsın, sonra ileride evlendiğinde kocanın önünde eziklenirsin. Bu muameleyi kendine yediremeyeceksen iki seçeneğin var. Ya cinsel özgürlüğünü eline alıp benim bedenim benim kararım, evleneceğim erkek bana cinsel geçmişimden dolayı hesap soramaz" diyeceksin, ya da bekaretini koruyup erkeklerin koyduğu kurala paşa paşa uyacaksın. Ben sana burada "yapma, pişman olursun" diyemem, çünkü bekaretin önemine inanmıyorum. Özetle, bekar kadınların da cinsel özgürlüğünden yanayım. Bunu da seni manipüle etmek için yazmıyorum. Bir kadının değerini el değmemiş, içine girilmemiş vajinada arayan erkekten zaten bir halt olmaz.
Kızlık zarına, bekarete bu kadar büyük anlam yüklemeyin. Kadınların yarısında ilk cinsel birleşmede kanama olmuyor zaten. Kanadı diye bakire olduğu anlamına gelmez, kanamadı diye de bakire değil anlamına gelmez.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Senin tercihin yaşadığın bölgeye görede değişiklik gösterebilir mesela çevren arkadaşlarının çoğu yaşamıştır sende özenip yapmak isteyebilirsin ben 19 yaşındayım şu an 18 ken birsürü teklif eden kız oldu yani tamamen çevrene toplum baskısına göre değişebilecek algı ama bir insan kendini korumak isterse her türlü korur
mastürbasyon sıklığın ne? alışkanlıktan ya da zevk bağımlılığından mı mastürbasyon yapıyorsun bu konu önemli, yoksa gerçekten libidon hormonların mı yüksek bunu öğrenmek için önce hormon testi yaptırman lazım sonrasında, detaylı düşünüp karar verebilirsin ya da senin işini görebilecek seks oyuncakları var
@Halill_1 Ben ateşinin başına vurmasının evlenme baskısı yaratmasının doğru olmadığını söylüyorum. 18 yaşında bir genç kız evliliğin sorumluluğunu alamaz, almamalı.