Bitkinlik yorgunluk belkş psikolojik olarak sorunlar yaratır. Deforme olmaz kararmaz şekli değişmez fiziksel bir şey olmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bana göre sadece yavas yap veya birsey yok cünkü dudakları sarkık oluyor onun dısında biriey yok takma diğerlerini bir erkeğemi minnet edicen yap geç abdestini al bu kadar
Böyle biri olman gayet iyi. Abdest vs demişsin ya namaz kıldığını anladım, yani gün içinde vs aklına cinsellik gelmesin diye dayanabildiğin kadar tut kendini diyorum. Şimdi namaz kılarken mesela istekli olsan, o an ıslanman olsa bunlar sıkıntı yani. Bende namaz kılan biriyim ama biz erkeklerin durum daha zor, istemeden sorunlar oluyor, evlenemiyorumda
Yani bir şey yapmasam bile ıslaklık oluyor yine almam gerekiyor. İstek artıyor işte. Ama tutucam ben kendimi. Sen neden evlenmiyorsun? Ne güel sen de namaz kılıyormuşsun Allah daim etsin.
Amin sağol, seninde allah kabul etsin. Hayat zor biliyorsun, asgari ücretle bu imkansız yani. Vajina nemli oluyor derler hep galiba o ıslaklık o yüzden. Senin evlilik düşüncen var mı?
Amin amin. Maalesef hayat çok zor ama mücadele etmemiz gerekiyor her zaman, imkansız diye bir şey yok karşına öyle biri çıkar ki dersin ki o bana yeter para da bir şekilde gelir Allah bana bolluk bereket verir dersin unutma hep dua et para her şey evet ama ben karşımdaki adama bakarım asgari ücretleymiş buna bakmam merhameti olsun Allah yolunda olsun yeter bana paramızıda ona göre harcarız derim. Var sevdğiim biri var. Çok istiyorum onu. Dua ediyorum nasibim o olsun diye inşallah. Hayırlısı bakalım
İstanbul. Yanlış anlama beni ama siz kadınlarda cinsel istek olunca ruhen ve fiziken o an nasıl belirti oluyor ve ayrıca orgazm olurken nasıl hisler yaşıyorsunuz
Orgazm ne nasıl bir his hiç bilmiyorum. Ama cinsel bi istek gelmesi bende birden bire olmadı bugüne kadar, hayatıma biri girdi onu arzular oldum ya. Birden bire istek geliyor zaten garip nasıl tarif edilir bilmem ben istek geldiği an direk kafamı dağıtcak bişiler yapıyorum. Yoksa zor. Dayanmak
Yani nasıl bilmiyorsun ki, mastürbasyon yaparken orgazm olmuyor musun sonunda. Bende mesela istek olunca defalarca istemsizce ereksiyon durumu oluyor, en azından sizde böyle bir şey yok
Anlıyorum. Yanlış anlamazsan beni yazışarak olmana yardım etmek isterim, bir beklentim yok o konuda sıkıntın olmasın, sadece o hissi yaşamana yardımcı olmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Turkiyede hiç pembe görmedim ki kararma olayı abartilmis bir duurum mastürbasyon yaptın diye kararma olur mu allasen
Ya ben demiyorum burada birileri yazmıştı ordan gördüm
İnandırıcı gelmiyor o söylem, olay tamamen genetik.
Hiç bir sıkıntı olmaz ama surtunuyorsan kuru sürtünme yıpratır vajinani
Sürtünmüyorum
O zaman hiç bir sorun olmaz
Bitkinlik yorgunluk belkş psikolojik olarak sorunlar yaratır. Deforme olmaz kararmaz şekli değişmez fiziksel bir şey olmaz
Bana göre sadece yavas yap veya birsey yok cünkü dudakları sarkık oluyor onun dısında biriey yok takma diğerlerini bir erkeğemi minnet edicen yap geç abdestini al bu kadar
Kararma yapmaz sadece ileride seksten zevk almayabilirsin birazda partnerine bağlı bir durum
Aşırı yapınca klitoral orgamza alışırsın iliskde vajinal orgamz yasayamazsn kararma yapar diye bnde duydum ama sanmiyorm onla alakalı değil
Her gün defalarca yapmıyorsan sorun yok. Kaç yaşındasın
Hayır tabiki öyle yapmam haftada 1 üç haftada bir ya da ayda bir dayanabliirsem bir ay da oluyor yani. Tutuyorum zaten. 22 yaşındayım
Hmm sen dozunda yapıyorsun zaten hiç sorun olmaz. Ama cinsel istek seni zorlamıyorsa dayanabilfiğin kadar yapma derim
Yok o kadar zorlamıyor hatta kendimi hep tutuyorum bide nmaz kılınca tabi. Dayanbildiğim kadar dayancam da neden peki?
Böyle biri olman gayet iyi. Abdest vs demişsin ya namaz kıldığını anladım, yani gün içinde vs aklına cinsellik gelmesin diye dayanabildiğin kadar tut kendini diyorum. Şimdi namaz kılarken mesela istekli olsan, o an ıslanman olsa bunlar sıkıntı yani. Bende namaz kılan biriyim ama biz erkeklerin durum daha zor, istemeden sorunlar oluyor, evlenemiyorumda
Yani bir şey yapmasam bile ıslaklık oluyor yine almam gerekiyor. İstek artıyor işte. Ama tutucam ben kendimi. Sen neden evlenmiyorsun? Ne güel sen de namaz kılıyormuşsun Allah daim etsin.
Amin sağol, seninde allah kabul etsin. Hayat zor biliyorsun, asgari ücretle bu imkansız yani. Vajina nemli oluyor derler hep galiba o ıslaklık o yüzden. Senin evlilik düşüncen var mı?
Amin amin. Maalesef hayat çok zor ama mücadele etmemiz gerekiyor her zaman, imkansız diye bir şey yok karşına öyle biri çıkar ki dersin ki o bana yeter para da bir şekilde gelir Allah bana bolluk bereket verir dersin unutma hep dua et para her şey evet ama ben karşımdaki adama bakarım asgari ücretleymiş buna bakmam merhameti olsun Allah yolunda olsun yeter bana paramızıda ona göre harcarız derim. Var sevdğiim biri var. Çok istiyorum onu. Dua ediyorum nasibim o olsun diye inşallah. Hayırlısı bakalım
Hayırlısı olsun hakkında. Güzel düşüncen var. Hangi ildesin?
Amin inşallah antalya sen
İstanbul. Yanlış anlama beni ama siz kadınlarda cinsel istek olunca ruhen ve fiziken o an nasıl belirti oluyor ve ayrıca orgazm olurken nasıl hisler yaşıyorsunuz
Orgazm ne nasıl bir his hiç bilmiyorum. Ama cinsel bi istek gelmesi bende birden bire olmadı bugüne kadar, hayatıma biri girdi onu arzular oldum ya. Birden bire istek geliyor zaten garip nasıl tarif edilir bilmem ben istek geldiği an direk kafamı dağıtcak bişiler yapıyorum. Yoksa zor. Dayanmak
Yani nasıl bilmiyorsun ki, mastürbasyon yaparken orgazm olmuyor musun sonunda. Bende mesela istek olunca defalarca istemsizce ereksiyon durumu oluyor, en azından sizde böyle bir şey yok
Hiç olmadım orgazm ya da olduysam da o hissi bilmiyorum ki ne demek onu da bilmiyorum
Kolay mı ki olmak
Anlıyorum. Yanlış anlamazsan beni yazışarak olmana yardım etmek isterim, bir beklentim yok o konuda sıkıntın olmasın, sadece o hissi yaşamana yardımcı olmak istiyorum
Kendini hazırlarsan kolay evet ama aceleci olmamak lazım, gece mesela ev sakin oluyor ya ben sana yardımcı olurum istersen
Ya o nasıl bir his ki
Ve ilişkide olunmuyor mu o mastürbasyonlada mı olunabiliyor
Bunu yaşayarak hissetmelisin. Evet mastürbasyon ilede orgazm olunabiliyor. Bana anlatır mısın mastürbasyon yaparken vajinanda neler meydana geliyor
O his güzel bi his mi ki
Ya nasıl anlatılır ki
Evet, gece yardımcı olayım bu hissi yaşa diyorum. Kaç yaşındasın
Ya anlat ne oluyor utanma
Kızdın mı aniden sustun
Utanacağım şeyler soruyorsun ama
Utanma, ikimizde gizliyiz yani. Bu uygulamada rahat olabilirsin
Öyle konuşmaları sevmem ki ben gizli olmkla alakası yok.
Anladım peki
Şeklini bozarsın ilerde seksten zevk almakta zorlanmana neden olur
Yapmıyorum artık.
Yapsanda hassas davran sert olma elini dil kadar yumuşak hassas bir şekilde kullan
Duzenli cinsel hayatınız olduğunda vaginal. Orgasmi yasamaniz cok zor olacak
Herhalde sandınız ki hergün defalarca yapıyorum. Haftada birden bahsettim ya da üç haftada birden.
Bu cok normal hic bir sakıncası yok sosyal medya safsatalarina kanmayın
Ve orgazm yaşamak isterim evlendiğimde. O yüzden kendimi mastta tutucam mecbur 🥺
Sadece size tavsiyem mastürbasyon dogru yaptiginiza emin olun anlık saniyelik klitoral hazla yasadiklariniz sınırlı olduğunu dusunmeyin bedeninizi tanimaya çalışın
Hiç bir şey olmaz canın istiyorsa at elini aşağıya.
mastürbasyon yapmayı seviyorsun anlaşılan. Peki bunu yaparkende para kazanmak istermisin?
Hiç bir zararı yok zaten kaç gram sıvı çıkıyo ki altı üstü
kararmaya falan sebep olmaz. çok saçma bir şey
Benim tekniğimle yap
Herseyin fazlası zarar
geröçek ilişkide zevk almama tatmin olamama
Beyin kimyası olumsuz etkilenir.
Hiç bir şey olmaz sürekli yapar mısın
yapmaman daha zarar verir. kasık ağrısı falan.
Kararma olmaz sadece yorulursun
Fazla dediğin günde kaç defa mesela
Günde değil ya hep istiyorum sma kendşmi tutup haftada 1
Eee o zaman sorun yok istekli olman gayet normal ben bazen haftada 4/5 defa yapıyorum
alakası yok
Bir zararı yok
Tutmanda saglıklı degıl...
Ayda bı yao
Ne kadar fazla
Fazla yapmakta zararlı ama fazla tutmakta zararlı bence