Kız 25 erkek 28
Kız 30 erkek 33 gibi
Bence 3 yaş
Kızlar 12 yaşlarında ergenliğe giriyor erkekler de 15 civarı demek ki kafa olarak cinsel istek olarak kız kendisinden 3 yaş büyük biriyle daha iyi anlaşabilir gibi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Max 3 yaş ama daha fazla istemem min da aynı yaş ama altın kural olarak erkeğin 3 yaş büyük olması
Mantıklı değil aradaki yaş 3 olsa bile sonuçta 20 yaşındaki kız 23 ile olmak zorunda değil 23 yaşındaki erkek 3 yıl sonra kızdan ergenligw girdi diye geriden gelmiyor ikiside yetiştin sonuçta örneğin 20 yaş kız 19 erkek de olabilir onlarda yetişkin ve dürtüleri var
Olabilir de pek yürümüyor be istisnalar vardır
Yurumeme sebebi tam olarak nedir aciklarmisiniz merak ettim
Genelde biraz çocuksu kalabiliyor erkek kafa olarak
Hmm evet 3. kisisin
Bunu diyen
Hep merak edip fırsat buldukça soruyurom
Ben 20 yaşındayken 18 yaşında sevgilim vardı ve çok zordu o kafayı anlamak benim için şu anda 22 yim genel olarak 22-25 arası anlaşabiliyorum
Ama olgun olup sırf yaşından elenenler de var
Cevap
8Cevap
Oha benim düşüncemi yazıya dökmüşsün bende 3 yaş kriterim var hep ya daha büyükler denk geliyo ya da daha küçükler
Kaç yaşındasın?
25
22 bende 😅
Şansa bak😂
Çıksana gizliden 🙂
Çıktım
Neyse gördüm tamam 😅
Tamam😂
Her anlamda kadın ile erkek arasında 2-5 yaş fark vardır olgunluk düşünce yapısı... İdeal aralık bence bu
Ben 4'ü geçmemek de fayda olduğunu düşünüyorum senin söylediğin aralıkta yani tercihe göre çok sayılmaz ama ileride mesela 6-9 yaş farkı olan çiftler sorun yaşayabiliyorlar
Yukarı biri anlaşıyoruz yazmış istisna var demek ki 🤷🏻♀️ neyse herkes istediği gibi takılsın 😂
Aynı fikirde birilerini bulmak güzel ☺ teşekkürler
22 sen?
Profil resminden kaybediyorsun kanka 😂🥲
Playboy sevmiyorum ben ondan
🥲 öyle mi dersin
Tamam söyle şehir ve semtini yaz rahatsız olursan o görüşünü kaldırırım :) eğer yakınsa mesaj atacağım söz
Şehri buradan yaz ben görüşü kaldırırım :)
🥲 tokatımı yersin maalesef
İstanbul ben
Sana 1 saat olur
Burcunu söyle öyle yazayım dhsıbsjs
Senin cv yi çıkartacam ben buradan 😂
İyi tamam öyle olsun
Bi zahmet mesaj kutunu açarsan atacağım
Aradan zaman geçince bii sürü olay oldu boş ver 😂
Ben milf seviyorum 😃
İvi 35 yaşına gelince de 20-25 yaş arası kız arama boşuna dhıdjdjsj
yanlis biliyorsun erkekler 12 13 de giriyor.
Çoğu sorduğum erkek 31 ile 14-15 yaşlarında tanışmış
Anladım ergenliğe giriş değil de cinsel organını tanıma bakımından söyledim kızlarda 12 civarı başlıyor o tanıma erkeklerde sanırım 14-15 gibi başlıyor kafa olarak da erkek bi 2-3 yaş büyük olunca daha iyi anlaşıyor olabilirler tahmin sadece
Yani erkek buyuk olmali
Erkeğin yaşı bolu 2 artı 5 kadının yaşını verir
Mantikli
Max 6-7 yaş iyidir
4'ü geçmemek de fayda var bence
Evli misiniz sevgili mi
Anladım kafa olarak anlaşabiliyor musunuz
Maşallah o zaman
Mantikli
mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?