Sevgiliniz ya da nişanlınızla cinsellik yaşıyorsunuz ara ara sizden popiş göğüs ve genital bölge fotoğrafları istese atar mısınız?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sevgiliniz ya da nişanlınızla cinsellik yaşıyorsunuz ara ara sizden popiş göğüs ve genital bölge fotoğrafları istese atar mısınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
5 dakika lan birsey söyleyecektim kendini ne hale soktun kizmiycaktim ama sen devam ediyorsun ya bu şekilde işte o zaman diyorum kendimi hele şuna bak kendini bir bok sanıyor diye cevap veriyor uzun vermiyormusun
Sevgilim nişanlımsa ee cinsellik de yaşıyorsam normal atarım
Aynen ama ayrıldığımızda filan koz olarak kullanır mı onu düşünüyorum mesela onunla olmadı ayrıldık başkası var hayatında kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş hesabı
Aynen ama ayrıldığımızda filan koz olarak kullanır mı onu düşünüyorum mesela onunla olmadı ayrıldık başkası var hayatında kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş hesabı..
Ayrıldığında koz olarak kullanıcak bir karaktersiz oldugunu düşünüyorsan elbette atma. Süphen bile varsa atmamalısın
Kendini belli etmeden at ya da gogıl amcadan indir.
Kişinin kendi kararı ama her ne olursa olsun yüzünün görünmemesi bence en doğru olanı
Kesinlikle
Göndereceğin kişinin önemi yok ama yüzünün gözükmemesi gerekir benim düşüncem bu yönde
Asla yüzümü atmam atmıyorum da zaten ama ayrılırız filan hayatımda başka biri olur benim o insanla benim aramı bozmak için atar filansa şimdiden bunları düşünüyorum
Aslında doğru düşünüyorsun O yüzden yani iyi karar vermen gerekiyor... Olması gereken ilişki yaşanır biter Her şey kişiye özeldir konu öylece kapanması gerekiyor
Ayrılma ihtimali var 👍
Kimseye koz vermeye gerek yok 😎
Nişanlanacak durumdaysam güveniyorumdur ama yine de anlık atarım Bi kere bakar
atacaksanda yüzünü göstermeden at sen yinede :D
Öyle yapıyorum
arada bana da at :P
Her turlu atabilirim cinsellikte sinir tanimam
Aynen ama ayrıldığımızda filan koz olarak kullanır mı onu düşünüyorum mesela onunla olmadı ayrıldık başkası var hayatında kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş hesabI
Yani orasını bilemem Beş Parmağın Beşi Bir Değil ben Bu zamana kadar kimseye şantaj uygulamadım bilmiyorum
ben atarım ama o da atarsa çok güzel olur
ee heyecan önnemli tabi
doyuramadın mı adamı?
Cinsellik yaşıyormuşsun zaten at gitsin
Aynen ama ayrıldığımızda filan koz olarak kullanır mı onu düşünüyorum mesela onunla olmadı ayrıldık başkası var hayatında kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş hesabı
Güven meselesi biraz da atma öyleyse ifşa edebilir
atmayın ya.. sonra dert yanıyorsunuz.
karşılıklı güven önemli
Atmam
Atarım
Atarım
Atarım sen atıyor musun
Sevgilim ise atmam
Atılmalı tabi
Atarım
Atmam.
çok doğru