8 yıllık ilişkisi var ve nişanlanalı 2 hafta filan oldu. Buluştuğumuzda çok fazla bel altı konuşuyor, kendini sergiliyor bana, temaslarda bulunuyor. Mesajda filan hiç klavyeyi kullanmıyor hep ses kaydı atıyor o ses kayıtlarında da kısık sesle ve tahrik edici bir tonla konuşuyor. Bu zamana kadar yaptıklarına bir karşılık vermedim kaç kere uyardım ama devam ediyor. Sonuçta ben de erkeğim, onun nişanlısı olsa da ve kendisi benim yakın arkadaşım olsa da yaptıklarından etkileniyorum. Ben yüz vermedikçe çıtayı yükseltiyor dayanamıyorum artık
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu soralı 18 gün olmuş. 18 günde 5 defa yattık. Dün akşam kız nişanı attı bitirdi her şeyi
Nişanlıyken bana asılan en yakın kadın arkadaşım niye böyle?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu yüzden kız ve erkek yakın arkadaş olmamalı burçlarınız ne
Ben oğlak o akrep
Bak sen elini nişanlısına bir şey yaparsan gün gelir senin nişanına da bir şey yaparlar :)))
Ben evlenmeyş düşünmüyorum
O zaman evlenmeyi düşünen insanların aklı ile neden oynuyor sun?
Bende mi suç kız asılıyor. Sana bu derece asılsalar bayılırsın
Ön yargılı olma ben bayılmam hele ki arkadaşım dediğin insanın nışanlısı an hiç bayılmam az akıllı olun bir *m uğruna böyle entrikalara gerek yok
Kız benim arkadaşım. Arkadaşımın nişanlısı değil. Üzgünüm kız şu an benim evime doğru yola koyuldu geliyor çok yakın oturuyoruz
Ne diyim sana başarılar hayatta ama unutma akşam yediğin hurmalar sabah bir yerini tırmalar
Bişe olmaz kanka
Kanka, sen uğraşmıcaksan bize yönlendirsene
Eve çağırdım birazdan gelcek
Noldu yapıştırdın mı
Evet görev tamam
Kardeş pasla hatunu
Oldu ketçap mayonez de sıkayım mı :D
Nutella daha iyi