Güncellemeler
+1 yıl
Tecrübeli olan temiz olmaz. Helal kızlar temiz erkek seçmişsiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Hem temiz hem tecrübeli erkek yok 2. el erkekleri boşuna yuceltmeyin. Ya temiz namuslu erkek ya da kullanılmış 2. el erkek.
Temiz erkek mi tecrübeli erkek mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Temiz erkeğim kızlar tecrübeli diye çeviriyor. Temiz erkeğe burada bile fırsat yok.
Aynen aşağıdaki gizli kezbanda öyle temiz tecrübeli diye bir şey yok arkadaş. Kullanılmış, 2. el erkekle temiz Kutsal erkek vardır.
Manipülasyon konusunda karşı taraf çok başarılı. Tecrübesiz birisine tecrübeliyi tercih ettiriyor. Halbu ki sen tecrübesizsin. Özel bir şey yaşıyorsun.
Bence tecrübesiz kızla temiz (tecrübesiz) erkek olmalı. Zaten tecrübeliyim diyen kızlarinda kendileri tecrubelidir, geçmişinde bir şey yaşamış kızlar onlar. Temiz kız tecrübeli istemez. Temiz kız vücuduna tecrübeli adamda hastalık olup olmadığı ne malum
Neden bu risk alınsin
Ben burada gördüm tecrübeli isterim diyenler. Size aynen katılıyorum. Siz tecrübe edindiniz mi?
Akıllı olun temiz Secun😈
temiz ve tecrübeli erkek
Hem temiz hem tecrübeli olanı versek :)
Tecrübeli ve temiz olmalı
Temiz
Temiz tabiki
Hem temiz hem tecrübeli
İkiside sart
İkisi olmuyor. Temiz olan nasıl tecrübeliyim olacak.
Temiz demek kişisel bakimdir tecrubesiz diye soracaksın soru hatali
Yok sen ne yazdığımı gayet biliyorsun.
Tecrübeli tecrübesiz diye sorulur temiz olayı girdimi işin işine soru değişir tabi sen 16 yaş gurubu olduğun için bilemezsin soru sormayi
Cevapları okusan hatanın farkına varacaksin zaten
Tecrübesiz diye sorulmaz ve çoğu kişide temiz demiş. Ayrıca tecrübelinin yanına kişisel bakımı anlayan birisi anlama kabiliyeti ne kadar yüksektir bilemem. Herkes gayet biliyor temiz olan eline kadın eli değmemiş erkektir. Aklını kullanan birisi zaten bu iki şık yan yana gelince ne anlama geldiğini bilir.
4 kişi temiz demiş alayı ikisini verelim demis
Sen kendi yorumuna bak ikisi diye bir şey yok. Ya erkek temizdir ya da tecrubelidir ki yorumlarından yola çıkarak yazıyorum ki sen tecrübeli diyen bir erkeksin
Temiz olmalı.
Tecrübe ile sabittir
İkisi bir arada verelim 🤗
Temiz
akıllı