Bayağı narsist, kendini beğenmiş, gaslighter, manipülasyon ustası biriydi. Beni elinde tutmak için habire yalan söyledi aptal kandırır gibi. Bir süre sonra benimle dalga geçercesine oynadığını fark ettim. En son üzerinden aylar geçmişken gelmiş, seni seviyorum affet beni düzeleceğim keşke tekrar beraber olabilsek diyordu. Buluşma ayarlayalım, şu vakitte, şans ver falan derken bir anda ghostladı. Ben tepki gösterdim, ne mesaj var ne arama. Sonra üzerinden bir ay geçti, bunun bir yalanını daha öğrendim. Sesli mesaj attım kendisine, bayağı aşağılayıcı şekilde konuştum, sapkın fantezisini çocukluk arkadaşına anlattığımı söyledim, iğrenç öpüşüyorsun gibi egosunu ezecek şeyler dedim. İki gün üst üste aradı, açmadım. Sonra baktım her yerden engellemiş. Ben buna numaramı sil, tutma, bitirelim işte deyip duruyordum ama ısrarla numaramı silmiyordu. Demek ki alay etmem gerekiyormuş. Bir daha açmaz, bana yazmaz diye umuyorum bu kadar aşağılayıcı konuştuktan sonra. Çünkü ne kadar kavga etsek de sanki hiçbir şey olmamış gibi gelip arıyor, aşkım yapma saçmaladım diyordu bir de. Sizce daha ulaşır mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat