Cinsel Yaşam Organınızı beğeniyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Organınızı beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beğeniyorum değiştirme gibi bı sansimz yok maalesef 8 3 Yorumla KutuptakiÇölAslanı +1 yıl Doğru Yorumla kanka35 +1 yıl neden Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Neyini beğenmiyorsun Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nasıl bilirsiniz diye tek tek sormak lazım ama genelde 4 elle sarıldıklarına göre memnuniyet var denilebilir.Benim için nasıl olduğunun bir önemi yok, feedback ler olumlu 👍🏻😆 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz büyük ama işlevi yerine getiriyor memnunum. İz bırakanlardan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayattaki tüm şansım bu olabilir. Gerçekten ben bile tahrik oluyorum. Büyük, iri, şekil olarak çok düzgün sopa gibi dümdüz başı mantar gibi büyük, temiz rengi açık damarlı 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. beğeniyorum, beğenildiği için ekstra beğeniyorum 0 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bütün organlarımı ve uzuvlarımı beğeniyorum her yerim çok güzel ve özel 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Kişisel değil, evrensel görüş olarak beğenilir yavrum 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Minnak ve ponçik. Beğeniyorum genel olarak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beğenmemek Yaradana saygısızlık olur. Bu coğrafyada böylesi nadir görülür çok şükür memnunum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hemde öyle böyle değil çok beğeniyorum malafat-ı şakşakıyemi 😂😅🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kendimden çok karsinin beğenmesi daha onemli bence ben zaten memnunum da :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eldeki malzeme bu yapacak bir şey yok. Olduğu kadarıyla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 0 0 Yorumla
Skrmlt Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben begenıyorum kullananlar daha cok begenıyor. Gorenler kullanmak ıstıyor 😁 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. evet çok güzel. peki sen? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ben bazen beğeniyorum bazen beğenmem Yorumla NangaParbat +1 yıl hep aynı değil mi nasıl yani? Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 istekli olunca değişiyor şekli Yorumla NangaParbat +1 yıl nasıl nasıl oluyo mesela :) Yorumla Soran +1 yıl Islakken ayırık duruyor. Normal hali çizgi gibi iç dudağım Yorumla NangaParbat +1 yıl çok ıslanıyo musun? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla NangaParbat +1 yıl cinsel isteğin çok o zaman? Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla NangaParbat +1 yıl ne sıklıkta mastürbasyon yapıyosun? Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. elbette o benim ikiz kardeşim ama 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onlar bepeniyor ya, o da yetıyor 😀 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hepsini beğeniyorum xd 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :))) karşıdakinin beğenmesi önemli sanki:) 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Daha guzel olabilirdi rengi 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet bence sende beğenirsin 0 0 Yorumla
Gökuflex Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl evet ben ve birlikte olduğum herkes beğeniyor 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hangi organdan söz ediyorsun. 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Her yerim sağlıklı şükür. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Beğenirler genelde 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hangi organım 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. hemde nasıl 😃😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hepsini begeniyorum 7 2 Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Neresi var ki Yorumla kanka35 +1 yıl çok iyisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Beğeniyorum değiştirme gibi bı sansimz yok maalesef
Doğru
neden
Neyini beğenmiyorsun
Nasıl bilirsiniz diye tek tek sormak lazım ama genelde 4 elle sarıldıklarına göre memnuniyet var denilebilir.
Benim için nasıl olduğunun bir önemi yok, feedback ler olumlu 👍🏻😆
Biraz büyük ama işlevi yerine getiriyor memnunum. İz bırakanlardan
Hayattaki tüm şansım bu olabilir. Gerçekten ben bile tahrik oluyorum.
Büyük, iri, şekil olarak çok düzgün sopa gibi dümdüz başı mantar gibi büyük, temiz rengi açık damarlı
beğeniyorum, beğenildiği için ekstra beğeniyorum
bütün organlarımı ve uzuvlarımı beğeniyorum her yerim çok güzel ve özel
Kişisel değil, evrensel görüş olarak beğenilir yavrum
Minnak ve ponçik. Beğeniyorum genel olarak
Beğenmemek Yaradana saygısızlık olur. Bu coğrafyada böylesi nadir görülür çok şükür memnunum
Hemde öyle böyle değil çok beğeniyorum malafat-ı şakşakıyemi 😂😅🤣🤣
Kendimden çok karsinin beğenmesi daha onemli bence ben zaten memnunum da :)
evet, uzunluğu muazzam ama az daha kalın olsa olrdu tabi :)
Eldeki malzeme bu yapacak bir şey yok. Olduğu kadarıyla en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Ben begenıyorum kullananlar daha cok begenıyor. Gorenler kullanmak ıstıyor 😁
evet çok güzel. peki sen?
Ben bazen beğeniyorum bazen beğenmem
hep aynı değil mi nasıl yani?
🤣🤣 istekli olunca değişiyor şekli
nasıl nasıl oluyo mesela :)
Islakken ayırık duruyor. Normal hali çizgi gibi iç dudağım
çok ıslanıyo musun?
Evet
cinsel isteğin çok o zaman?
Aynen
ne sıklıkta mastürbasyon yapıyosun?
Çok beğeniyorum. Çok yakışıklı 😀
Beğenirler ve çok mutlu olurlar
elbette o benim ikiz kardeşim ama
Onlar bepeniyor ya, o da yetıyor 😀
Hepsini beğeniyorum xd
Beğeniyorum ideal boyutta 😊
Şimdiye kadar gören kızlar hep beğendi
:))) karşıdakinin beğenmesi önemli sanki:)
Daha guzel olabilirdi rengi
Gayet tabii
Görmek için can atıyorlar
Senin ki çok lüks gibi 😀😀
Evet bence yeterli ve düzgün😂
Evet bence sende beğenirsin
evet ben ve birlikte olduğum herkes beğeniyor
Hangi organdan söz ediyorsun.
Her yerim sağlıklı şükür.
Hangi organımızı soruyorsun
İlk defa çektim fotosunu bakınca güz tatlı bence
Ben değil de kullananlar seviyor