+1 yılOgün o çocuğa verdim bugün buna vereyim yarın da diğerinin tadına bakarım kafasında değilsin. 😅 Uyumu yakaladığın bir partnerin varsa ister evli ol ister bekar canın nasıl isterse öyle yaşarsın kimse seni bir kalıba sığdıramaz. Sana zararı olan bir durum söz konusu değil bu yüzden gerisi bizi ilgilendirmez
29 Yorumla- +1 yıl
Ortalık zaten karışık bi pembe hesap random atsa da yetwr
- +1 yıl
Beni de can damarımdan vuruyosun haberin yok
- +1 yıl
Sevgilimden ayrıldım. Arkadaşların çektiği yalnızlığı anlayabiliyorum
- +1 yıl
Evet sana hak veriyorum ve hala çok seviyorum ama başka bir şehirde yaşaması bizim için büyük bir zorluk
En İyi Cevaplar
+1 yılKelime anlamı olarak garipsedim. Gereksiz bir başlık gibi. "Özgürce"den kasıtın ne olduğunu anlamadım. Bunu kendinize ve aynı zamanda partnerinizin de isteğine uygun olarak yaptığınız sürece sorun nedir? Yoksa sizi yatağa bağlayıp kelepçeyle falan yaparak özgürlüğünüzü mü almaya çalışıyor?
12 Yorumla- +1 yıl
Niye utana sıkıla olsun ki? Eğer karşındaki kişi senin için duygusal olarak uygunsa ve ona karşı birşeyler hissediyorsan yap gitsin. Hatta farklı farklı şeyler de denenebilir ikinizin isteğine bağlı olarak. Özellikle 20'li yaşlarda yapılanlar ileride daha çok hatırlanacak. :) Bu açıdan güzel deneyimler edinmek faydalı olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Yok kardeşim biz garanti olsun diye anadan doğduğu gibi alıyoruz, zamanla büyütüp keyfimiz istediğinde kullanıyoruz. Öyle sevişmek filan duymayım bir daha valla adet kanıyla boğarım seni.
15 Yorumla
+1 yılSeni kınayanların davullarının zarı sağlam ama tokmağın değmediği yer kalmamış
53 Yorumla- +1 yıl
:P
- +1 yıl
Teknik bakire o 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSenin kararın.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. namus verdiği sözü tutma ahlakına denir. namussuz ise verdiği sözü tutmayana denir. cinsellikle normalde alakası olmaya bir söz
esas konu şu. evli çiftler birbirine söz verdiği için eğer aldatırsa sözünde durmadığından dolayı namussuz denir. cinselikle aakas yok.
sen bekarsın. herhangi birine verilmiş sözün yok. bu nedenle sana namussuz denmez. evli olsaydın evet. eşine verdiğin sözü tutmadığın için namussuz olurdun20 YorumlaAyni durumu empati kurarak erkeğininde yapmiş olduğunu düşünduğunde için rahat oluyorsa bir sikinti vardir. İleride bir aile kavramina kavuşman en azindan psikolojik olarak rahatsiz olacağin için mumkun olmayabilir.
Ben şahsen dikkat ediyorum Kurani kerimi dikkatli okumanizi tavsiye ederim.11 Yorumla
+1 yılHerkes kendi yaptığından sorumlu. Cezasını biz kesmeyeceğiz Allah kesecek. Ve bu kadar basit olmaya gerek yok..
26 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin gözünde sadece oyuncak olursun kuzum. Hazmedememek mi 😂😂. Ben dinime göre yaşıyorum. Sen cehennem kapılarını açmak istiyorsan kendine iyice yapmaya devam et banane
- +1 yıl
O zaman Allah doğru yolu göstersin ne diyeyim
+1 yılÖzgürce kiminle seğiştiğine bağlı , namus bekçisi değiliz öyle olmamız için kusursuz olmamız lazım
12 Yorumla- +1 yıl
Reca ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende zamanında çok yaptım şu an ciddi olup evlilik istiyorum ama herkes bana sadece fhşeym gibi bakıyor
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet cesuruz 💕
Özgür birisin. Uzaktan ilişkide nasıl yapacaksın sen peki
111 Yorumla
+1 yılYani bu senin hayatın kimseyi bağlamaz ama şu var insanlar çabuk elde ettiğinden çabuk sıkılır o yüzden erkekler seninle sadece belli sebeple birlikte olur yani öyle uzun soluklu ilişki olmaz ki belliki sende istemiyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılnamussuzluk öyle bişey değil bence. erkeklerin hepsi namussuz o zaman
15 Yorumla- +1 yıl
öyle...
- +1 yıl
ben yaşadım bile öyle biriyle. çok da güzeldi
- +1 yıl
rica ederim ne demek :)
+1 yılDaha çok küçüksün ama şu an cahilsin umarım pişman olmazsın
19 Yorumla- +1 yıl
İlk seks yaşı kaç olmalı gerçekten bilmiyorum ama sen daha çocuksun yani en azından bana göre çocuksun o yaşlarda yapmaman lazım benim kardeşim de sen yaşlarında yani keşke yapmasaydın ama yapmışsın bir kez kendine öyle yakistirmalarda (namussuz ) bulunma
- +1 yıl
Türkiyede yaşıyoruz bekarete önem vermiyorsan sorun yok senin hayatın ama ben hiç sen yaşlarındaki çocuklara o gözle bakmadım bilmiyorum ağzı olan konuşuyor ben herkese saygı duymaktan yanayım boş ver sil yorumunu
- +1 yıl
O kadar şey söyledim neyi anlamadığını anlamadim
- +1 yıl
Peynir yorumunu sil
Herkesin kendi hayatı bizi ilgilendiren bir durum yok
12 Yorumla
+1 yılHerkes kendisinden sorumlu
Birisinin ahlaksiz namussuz olmasi ya da olmamasi da bir baskasinin demesiyle olmaz
Nasil mutluysaniz oyle yaşayın kime ne Şahsen beni hiç alakadar etmiyor10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin hayatın nasıl istersen öyle yaşa, özgürsün sonuçta, bekaret takıntımız yok ama motor takıntımız var
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılözgür insanlar sormaz araştırır:))))
Cevap sahibi+1 yılözgürce kaç kişiyle seviştn rakam ver
- +1 yıl
Seviş ama o**spu olma diyo yani
Cevap sahibi+1 yıl@ѕυrαтѕız_ĸız ne kadar güzel mzetledin, tebrik ederim)
Cevap sahibi+1 yılÖzet*
- +1 yıl
Ricalar efem
Cevap sahibi+1 yılYani ciddi bişi düşünmem açıkçası başta böyle bir doneyle gelince bir insan
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöyle olduğunu sanmasamda, öyle değilsin tabiiki nmuzsuz falan... hayat senin, kime ne istersen verirsin.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani bide o paradoks var.. vermekmi almakmı😀
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki. Dilediğince, istediğin gibi yaşamalısın. Bu senin hayatın. Asla kimse bişey diyemez. 👍🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden neden kendini küçük düşürüyosun ki erkeklerin amacı oynatıp bırakmak
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa bak şunu sevmem kadın erkek eşitliği var evet sadece kadına suç atmak saçma ama evlenmeden yapman çok utanç verici kendi şahsi görüşüm
Cevap sahibi+1 yılEvet dinden dolayı daha çok + bide benim kendi içimde rahat etmezdi
- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılBekaret takıntım yok hayat senin nasıl keyif aliyorsan zevk aliyorsan öyle yaşa bende öyle yapıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
On yargı olarak bir sey yok bende aynı durumdayım
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmek için var senin hayatın beni ilgilendirmiyor
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir onyargim yok evlenmeyi düşünmüyorum seninle
Cevap sahibi+1 yılSenin söylediğin özgürce sevişen kızlarla sadece takılmak isterim
Neden kendine böyle bir tabirde bulundun şimdi özgürce sevişenler namussuzmu oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence degilsin herkesin sevisme hakkı var bende oyle yapiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu devirde normal bence zevk alıp keyfine bakmışsın ihtiyaçalrını gidermişsin çok güzel hayatını yaşamasını bilen kadınları severim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevişen bi’ kadına herhangi bi’ yargıda bulunmam, ben de sevişiyorum çünkü fırsat buldukça. Seçim senin neticede
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bence ozgulruk adı altında çok ta abartıp yapılamaması gerek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. senin tercihin kimseyi ilgilendirmez
23 YorumlaÖzgürce sevişemeyen kadar değil
12 YorumlaBöyle biri deseler senin için inanmazdım 😂
113 Yorumla
+1 yılNe mutlu sana. Beden senin karar senin. Mutluysan sorun yok. Zevk almaya bak. Peki arkadan oldu mu?
11 Yorumla- +1 yıl
Cevap alamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes sevisiyor da kimse söyleyemiyor
12 Yorumla- +1 yıl
boş ver iyi sevişmeler 😄😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle sen veya senin gibi birini sadece zikmek için isterim onun dışında evlilik için kesinlikle seninle ciddi bir ilişki istemem.
00 Yorumla
+1 yılÖzgürce sevişiyorum derken süreklimi alışkanlık haline gelir bu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu senin hayatın istediğinle *
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence degilsin herkes sevisebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNakire bi kızla zaten evlenmem ben
10 Yorumla Hayırlı işler benlede yaparmsın
10 YorumlaSevişiyorsun diye namussuz olmuyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Kimseyi takmamak iyidir böyle devam
10 Yorumla
+1 yılözgürlük iyidir aynen devam
10 Yorumla
+1 yılSen mutlu isen sıkıntı yok
10 Yorumlakimseyi ilgilendirmez bu durum kime ne yani
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimseyi ilgilendirmez
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEeet
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn yargı olarak çok iyi seviştiğini düşünürdüm
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonuçta özgürce yaptığından deneyim baya sağlam olmalı 😂
Cevap sahibi+1 yılSen seninle ciddi ilişki düşünür müydün
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı ben
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🥰🥰
Gizli Üye(18-24)+1 yılaa peynirr
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkimse evlenmez senle evde kalirsin patlamıssın
Cevap sahibi+1 yılkişinin kendini eleştirebilmesi muazzam bir şeydir bazen özeleştiri yapabilmek gerek🙂
Cevap sahibi+1 yılistediğini yaşayabilirsin tabii ama kimse sana ciddi gözüyle bakmaz arkadaşımdan biliyorum, gerçekleri yüzüne vurunca cemkirmis mi oluyorum🙂😃😃
Cevap sahibi+1 yılbir de gerçekten hayatını yansıtan bir soruymuş gibi yanıtlıyorsun😃 demiyo denizden aldım
Cevap sahibi+1 yılya ablacım bi bak işine
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNamussuz namuslusun 🤣
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayır isteyen herkes sevişir😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmrum dışısın
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Aslında oyle
12 Yorumla
+1 yılYok dürüst olduğun için oldukça namuslu bir kızsın
10 Yorumla
+1 yılSenin tercihin
10 Yorumla
+1 yılSevişebilirsin
10 YorumlaHayır değilsin ,
10 Yorumla
+1 yılKimle sevişiyorsun