+1 yılNe yazık ki böyle durumlar.. Kilo problemi olan bir erkek cinsellik yaşayamaz ve ben bizzat yaşadım bu durumu 21 yaşında obezite denilen lanet hastalığa yakalandım ve hiç olmayan cinsel hayatım devam etti hep ama kaderimiz bu bizim yapacak bir şey yok. Şimdi diyet yapıyorum ve zayıflamaya gayret ediyorum. Zayıflama gayretimin sebebi Finlandiyalı sevgilimle güzel bir destansı sevişme hikayesi yaşama isteğim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDedigih bir gibi bir durum yok. Sizle ilişki yaşamak isteyen erkek kendinizi kötü hissedin, suçluluk duygusu yaşayın ikna olun diye size bunları söylüyor. Ama Türkiye'de evlenmeden yapanın adı... Olarak geçer. Yani dediğinin tam tersi bir durum var.
00 Yorumla
+1 yılbu düşünce çok yanlış bir düşünce asıl geri kafalılık cahillik bu bence benim düşünceme göre cinsellik yaşanacaksa aşkından yanıp tutuştuğum evlendiğim eşim olan insanla yaşamak en doğrusu ve en mantıklısı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen öyle görmüyorum en azından.. Her insan hazır olduğu anda yaşamalı..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Boş insanlar, boş konuşuyorlar ve canları cehenneme! 😅
Bende mesela sevgili olmazdım hiç kimseyle top musun filan derlerdi. Sevmeyi seviyorum derdim uzaktan kendi kendime, param yoktu evlenecek imkan yoktu, yaklaşmak istemiyordum! 😅
Geçenlerde misafirlerim vardı. Onlar da bana sordu. Ne zaman seks yaptın? Ne sıklıkla yapıyorsun gibisinden, yapmıyorum diyorum, tuhaf karşılıyorlar! 😅
Onların da canı cehenneme! 😅
Seks yapmak ilgimi çekmiyor, kendi kendimi tatmin ediyorum. Oyuncularım var. 😅
Helal olmasını istiyorum, eşim olmasını istiyorum...
Önüme gelen isteyen ile seks yapamam.
Köpek bile seçici, önüne gelene geçirmiyor! 😅34 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim senin güzelliğin 🌸
- +1 yıl
Mahallemin gençleri misafirlerimdi 😅erkek erkeğe normaldir 😅Evde kimse yoktu bizden başka 😅erkek erkeğe konuşmuyor musunuz 😅onlar konuşuyor 😅
Avrupa'da neler neler soranlar var aç röportajları da izle 😅
28 yaşındayım ve bir şey yaşamadım. Köylü olmakla alakası da yok. Bunu herkesin anlaması lazım kimse bekareti ile kıymetli insan olamaz karakteri bu göstermez bu bir tercihtir ki buna sonuna kadar saygı duymak zorundayız. Yapan da beni ilgilendirmez kimseye ne o... Derim ne de kezban. Biri bana uygun değilse onunla ilişki kurmam olur biter herkes kendine göre insanlarla takılır olur biter. Ben arkadaşlarımı buna göre seçmen kimseyi de damgalamam herkes herkesi bir Salıp bir yafta yapmasa bir iki adım ileri giderdik belki. Sonuç itibariyle uygulamalardaki kızlar kerhanede çalışanalr daha çok kazanıyor madem bekaret önemli madem cinsellik yaşamamış kız baş tacı eee o zaman koyun başınıza susun oluyo mu yok çünkü günün sonunda bize karakterimiz kalacak.
21 Yorumla
+1 yılHepsine saygım var önemli olan karakter, tercihler değil
40 Yorumla
+1 yılSıfır kilometre kızız biz. 😍 boş ver onları, bu pis devire inat "yapmayacağım" demeye devamke ediyoruz 🌺
10 Yorumlanasıl oluyor ki yaşamayanlar yaşayanlara o***** damgası vurabiliyorsa yaşayan insanlar da yaşamayanlara köylü damlası vurur
16 Yorumla
Soran+1 yılBen müslümanım ve evet evlenmeden cinsellik yaşayanlar benim için o***** dur bana köylü diyebilirsin zoruma gitmez gurur duyarım
Soran+1 yılSorun etmiyorum. Sadece insanların niye bu konuyu sürekli dile getirip burnunu sokmasını anlamıyorum diyorum
Soran+1 yılAynen öyle kim ne tamam yesin bizene dimi 🥴
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır canım, her kez bir zamanlar senin gibiydi. Ama ihtiyaç bu. O gaz o zevk herkesin hakkı. Bir gün sen de yaşayacaksın bunu küçük prenses… 🤗🔥😉
00 Yorumla
+1 yılBatıya özeniyorlar. Değerlerimizi yok etmek istiyorlar. Bizim inancımıza kültürümüze aslında tamamen tezat
10 YorumlaYaptıklarını çok iyi sanan ufak beyinler onlara takılma 😂 ben de yapmıyorum bana da diyenler çıktı çokta bir yerim de😂😂
10 YorumlaHerkesin kendi hayatı zaten. Cinsellik yaşayanlara çat diye kaşar orspu lafını yapıştırdıkları için yapanlara geri kafalı diyorum ben mesela
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye yetistig çevreye cinsellikte istekli olup olmadığına dinsel tabuları bağlı değişiyor ya ister ya da istemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen kendinle çelişiyorsun. Hem yaşayanlar ne yaşarsa yaşasın deyip ardindan komiğime gidiyor deyip sorgulaman komik olmuş
00 Yorumla Onların kafası yok ya boş ver:) ben kendimi öyle her önüme gelenle sevişecek kadar değersiz görmüyorum
00 Yorumla
+1 yılSizin bildiğiniz yol en doğrusu, boşverin başkaları şunu dedi, bunu dedi onlar çağdaş olsunlar
10 YorumlaNasıl yani evli olup olmadoğına göre değilşiri benim dğşüncem🤣😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş ver sen o söylenenleri bir erkek zikmek için zar önemli değil der ama evlilik düşünmeye başladığı zaman bir anda zar en önemli şey olur.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mafyaprenses-_ mafya anası sürekli görüşlerimi beğeniyorsun ne ayaksın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar kendileri gibi pisliğe bulaşmadığın için çamur atıyorlar sana seni de o pisliğe çekmek için aman dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAylardır aynı soruyu tekrar tekrar soruyosun niye taktın bu kadar?
11 Yorumlazorlarina gidiyordur ondan oyle diyorlar kimse kimseyi yasadiklariyla yargilayamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO cinsellik yaşayanlar aslında geri kafalı farkında değiller
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyanlıs dusunce herkes boyle gormez ya sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTebrik ederim devam et. Onu söyleyenler geri kafalılar haberleri yok
00 Yorumla
+1 yılÇok abaltilmiyor bu konu isteyen yaşar a... veya s... Benim değil kim ne yapıyorsa yapsın
00 Yorumla
+1 yılKim demiş evlenmeden cinsellik yanlış batının çirkinliği
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar başka şeylere takılmayı severler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çevren sıkıntılı senin değiştir 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öyle görünmüyor ki🤷♂️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Öyle kız varsa çok çok kıymetli aslında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere mundar der
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOyle bise yok sosyal mesaj vermeyin yalandan
00 Yorumla
+1 yılOnu diyen kızsa ona iki çift söz söylemek isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam kezbanım sensin sen.
00 Yorumlanormal
10 Yorumla
+1 yılOnu söyleyenlerin kendi aşagılıkları boşveerr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bişey yok
00 Yorumla Doğru soyluyon
00 Yorumla
+1 yılİnsanlık iste
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler