Bu haftasonu içki alıp evimde güzel bir sofra eşliğinde tek başıma sarhoş olup eğlenmek istiyorum, ara sıra yaparım bana iyi geliyor. Ancak son zamanlar aşırı hoşlandığım istediğim biri var lakin beyefendi benden hoşlansa da bana pek ilgi göstermiyor (tek istediği cinsellik olduğunu düşünüyorum). Onunla henüz hiç buluşmadık, acaba o gün ben sarhoş olduğumda onu çağırsam ve aramızda güzel şeyler yaşansa sonrasında ne olacak? Pişman mı olacağım? Adam beni tekrar isteyecek mi? Yoksa istediğini benden aldıktan sonra hemen çekip gidecek ve bir daha görüşmeyecek miyiz? Onu çok istiyorum ama onunla birşeyler yaşarsak onunla olan bütün ihtimalleri kaybetmekten korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılYani dhaa önce hiç mi ilişkin olmadı. Hoşlanıyorsan sadce bu şekilde yaklaş ve düşün ona göre çağır ve yaklaş yakınlaş sadcee cinsel olarak düşünürsen eğer pişman olmazsın tekrar istemezse problem etmezsin belkide hoşuna gitmeyecek ve sen istemeyeceksin tekrarını. Ama neden sarhoşken çağıracaksin ki ne anlamı kalır
05 Yorumla
Soran+1 yılYani çağıracaksam da ayık kafayla çağırayım diyorsun?
- +1 yıl
Sencede sarhoş kafa ile çağırsan ne kadar keyifli olur ki? ya da gerçekten nasıl hissettiğini anlamazsın ki yanına geldiğinde alkolün etkisi ile rahatlık, libido ve arzu ile yaşanır gider hissetmezsin pek fazla. Ben ilk defa birlikte olacağım kişi eğer sarhoşsa yanaşmaktan kaçınıyorum
- +1 yıl
Kadınlığını kullanarak her türlü kendine çekersin çok zor olmaz. Daha önce taktiklerimle burdan bir kaç kızımızı istediği adamla aynı yatağa sokmuştum 😂
Soran+1 yılBana da öğret o taktikleri.. gerçi olay sadece yataksa şu an çağırsam 5 dkda gelir.. ama ben duygusal şeyler de istiyorum
- +1 yıl
Yani duygulara çok hükmedemem ama kendine hayran bırakmanı sağlayabilirim eğer biraz cesursan ve seviyorsan bu tarz şeyleri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni seviyorsa zaten bir şekilde olur ama böyle yaparsan istediğine ulaşamazsın bunun sonunda kullanıp bırakır seni
10 Yorumlaİstediği şey cinsellikse neden bir kez almakla yetinsin ki? Alabildiği kadar alır.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki sonrasında bir şekilde onu bana bağlayabilir miyim?
Soran+1 yılNeden?
Çağir ama cagirdigin kişiden fazla sarhoş olma ama 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılInanki cok hos cok tatli yazmissin onu cok istiyorum falan
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen olsan onu çağırır mıydın?
Cevap sahibi+1 yılTabiki kendi halinde kimse ye zarari olmayan iyi birimi peki
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zaten amacı seks ise zaten ya yapıp gidecek ya da sekse devam edeceksiniz
00 Yorumla
+1 yılEve davet istediğini yerine getirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılSonrası nasıl olacak peki?
- +1 yıl
Ulaş bana ne yapman gerektiğini anlatiyim
Soran+1 yılBurdan yaz işte
- +1 yıl
Sen takip et püf noktalarını vercem
Soran+1 yılEttim
- +1 yıl
Yazfim
+1 yılSonunu düşünen kahraman olamazmış
00 Yorumla
+1 yılBende yaparım arada öyle evde yalnız içme işini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. seni mikip gidecek bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMuhtemelen komple gider. İhtimal vs kalmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapiyim?
Cevap sahibi+1 yılBirlikte içseniz bile bişey yapmasına izin verme
+1 yılAyıkken çağır
02 Yorumla
Soran+1 yılNe fark eder ki
- +1 yıl
Yaşadıklarınızın anlamı olur. sarhoşken ne yapsanız hata gibi gelir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi