- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Bu tamamen evli olan kişilere bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Mesela benim için kil tüyün önemi yoktur. Ancak orman gibi olursa rahatsız olurum. Ufak tefek küçük küçük olabilir ya da nasıl desem, karınca büyüklüğünde olabilir, sorun yok! 😅
Her türlü yaşarım ancak dikkat ederim, her türlü prüzsüz veririm! Ben kendimde sevmiyorum, rahatsız oluyorum...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani belki birbirlerini kırmamak için yaşarlar ama zamanla bu arada isteksizlik yaratır yani binde bir nadir zamanlar durumlar olur tbi insan bunuda gormezden gelir ama sürekli olursa eşleri birbirinden soğutur iki tarafta temiz olması lazım sedece kıl tüy değil kötü kokmamali mesela
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Yani bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir. Ben temizliğe önem veren biriyim. Ben mesela birlikte olmam. Ama tabi temiz olmamasını (tüylü) tercih edenler de var. Saygı duymak gerek. Benim midem kaldırmıyor. Ben nasıl hassasiyet gösteriyorsam karşımdaki kişiden partnerim eşim vs hiç fark etmez beklerim. Buna hassasiyet göstermiyor ise kendi bilir benimle birlikte olamaz konu kapanır.
Saygılar
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki az varsa?
- +1 yıl
Hanım efendi azı çoğu yok. Benimle birlikte olan kişi az mı çok mu pürüssüz mü bilir ona göre kendini hazırlar. Buna benim cevap vermem yanlış olur.
Eşiniz ya da partnerinize sorun :
- Az kıllı mı çok kıllı mı sevmezsin diye.
Yani 3 numara uzunluğu (saç tıraşı kısalık birimidir) olsa bişi olur mu? Bende 6 numara ve üstü tarakla yön veriyorum sağda mı seversin sola mı yatırayım falan.
Bu sorduğunuza benim cevap vermem doğru olmaz. Ama meraktan soruyorsanız Cevap vereyim yeni çıkmak üzere olan kıvamda olması sorun yaratmaz benim için...
+1 yılAğda kullanıyor isen biraz da olsa çıkmasını beklemek zorunda kaliyorsun ayrıca temizlik hijyen tabiki çok önemli ama yeri geliyor kılların çıkmaya başladığı zamanı da görüyor yani her daim sıfır kıllı olmaya biliyor.
112 Yorumla- +1 yıl
Sorun eden evli çifte yoktur bence
- +1 yıl
Lazere gitsinler ya kökten çözüm yani erkek kıllı iken daha seksidır ama kadın için bu tam tersi
Vajinal bölge de düzenli bırakılan seksi bir görünüş haricinde ;)
Soran+1 yılErkekte seksi oldugunu nereden cikardin? Operken tuy mu yiyelim? 😀
- +1 yıl
Sen de haklısın😀
Erkek genel olarak kıllıdır ya 🤪
Soran+1 yılKadin da oyledir 😀
Soran+1 yılO yuzden ikimiz de alalim😀
- +1 yıl
Tamam ikimizde alalım ama sizde lazer diye bir şey var ya ondan yaptırsan da Vajinal bölge nde küçük bir çizgi kalsın😈🫣
- +1 yıl
Tabi bu benim düşüncem🥳
- +1 yıl
@ATABEY1299 herkes lazere gidemiyor cilt problemi olan insanlar için lazer yasak
- +1 yıl
Ama artık teknoloji baya gelişti farklı yöntemlerle uygulama yapıyorlar lazere yıllar önce gittiğimde çok farklı reaksiyon gösterip daha yüksek pasta kesmek zorunda kalan kız arkadaşı üzerinden yıllar geçtikten sonra benimle beraberken tekrar gitti ve seansları tamamladı
Yakın zamanda görüşme yapmadıysan tekrar görüşmeye tavsiye ederim ya da yaptırmak zorunda değilsin salla gitsin 😀 - +1 yıl
@ATABEY1299 cilt kanseri isen nefes aldığın sürece gidemiyorsun
- +1 yıl
Zaten çok da sağlıklı bir şey değil lazer
+1 yılHep çölde ralli yapmasını sevende var ormanda ofrod yapmasını sevende
Ben her ikisindende zevk alırım kıllı veya kılsız farketmez yeterki karşımdaki istekli olsun ter ve ağız kokusuna dikkat etsin kıldan tiksinmem
00 YorumlaAsiri olmadigi surece sorun etmem hatta cek7ci bile gelir
12 Yorumla
Soran+1 yılKolda bacakta da mi
+1 yılKişisel bakım şart özellikle kadın kaymak gibi olmalı tertemiz hiç kıl olmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler de bi zahmet goril gibi gezmesin de alsin :)
- +1 yıl
haklısın 😊😊
+1 yılzorda kalınca yaşanır ama işte öylesine. bakımsız olmak eşine saygısızlık bence
00 YorumlaOna da alışılıyor denenmesi lazım, ama hep bakım olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılyaşıyorlardır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılEvet nadirde olsa olabilir o durumlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Şahsen kıllı kadın çok çekici oluyor 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Bazıları ondan hoşlanıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. e tabi. ama oral vb pek olmuyor o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapılır ama belirli şekillerde hijyen şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden sevişmesin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevişirdim mesela
Sen00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu tüylerini almıyor pislikler 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevisir seks yapar
00 Yorumla
+1 yılEvett
00 Yorumlayoksa tüylü müsün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıliyy itici
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırrr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalkmış ise farketmez
00 Yorumla
+1 yılHqyirrr
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri