Cinsel Yaşam Cinsel birliktelik sonrası erkeklerde neden uyku hali oluşur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl Kadinlarin uyudugunu neredem biliyorsunuz herkes ayni degil Cinsel birliktelik sonrası erkeklerde neden uyku hali oluşur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Pata küte efor sarf ediyorlar ya hani.. Onun için.. 2 0 Yorumla
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Geliyor içerde ama çok azginsam asla olmaz 3 kez pesepese yapınca oluyor bebde gebelde ilk seferde dgeil 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Rahatlama ve yorgunluk yüzünden olur ama bencilliktir genelde bu durum hiç sevmem asla böyle yapmadım yapmam. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bütün işi erkeğe bıraktığınız için. Hicbirsey yapmayıp öylece uzandiginiz için bir olmasın. Birde erkeklerde boşaldığı zaman uyku hali oluşur zaten. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yoruluyoruz insanız biz de sonuçta 😂Ama ben öyle arkamı dönüp öküz gibi yatıp uyumam şahsen 😍🙂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapmqyin zaten rahatsiz edici Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yoruluyoruz ve spermde hücre vitamin ve mineral vardır Vucut o minerali dışarı atar ve hücre yenilenmesi için uykuya gecer 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. hiç bir fikrim yok. belki de enerji boşalmasının bir sonucu. 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bulutların üstünde hissiyatı her insanı mayıştırır☺ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O durum erkekler için değil her iki taraf içinde geçerli 👍 seks yorucu bir aktivite ya da ben çok yoruyorum 😎😎 0 0 Yorumla
uersaa Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl İki taraf için de verimli geçen bir gecede uyuyacağını sanmıyorum tam tersi enerji düzeyi dengelenir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sorunun cevabı:https://youtube. com/shorts/F7zeQHgYEW0? feature=share 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzeltme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl youtube.com/shorts/F7zeQHgYEW0?feature=share Yorumla
Dakır7516 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Senin için bi efor sarf ediyor sabah leyin yapın daha iyi olur akşam kadar çalış akşam gel kadını mutlu ett 0 0 Yorumla
HayaldeGüzel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kadınlar da da oluyor aslında 3 1 Yorumla Deli1deli +1 yıl Öyle mi Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. iliklerini kurutmussun adamin 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çoğunluğu yoruluyor o yüzden 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çatır çutur performans harcıyoruz 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Uykumuz geliyor abla çünkü çok fena bi şekilde 0 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Sadece erkeklerde değil kadında da oluyor 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. oluşmaz yorgunluk çöker 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. genelde sohbet ederim. 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kadınlarda da olabilen bir şey 1 0 Yorumla
karizma14 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Rahatlama geldiği için 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yorulur 0 0 Yorumla
Suat65 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Rahatlamadan dolayı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Pata küte efor sarf ediyorlar ya hani.. Onun için..
Geliyor içerde ama çok azginsam asla olmaz 3 kez pesepese yapınca oluyor bebde gebelde ilk seferde dgeil
Rahatlama ve yorgunluk yüzünden olur ama bencilliktir genelde bu durum hiç sevmem asla böyle yapmadım yapmam.
Bütün işi erkeğe bıraktığınız için. Hicbirsey yapmayıp öylece uzandiginiz için bir olmasın. Birde erkeklerde boşaldığı zaman uyku hali oluşur zaten.
Yoruluyoruz insanız biz de sonuçta 😂
Ama ben öyle arkamı dönüp öküz gibi yatıp uyumam şahsen 😍🙂
Yapmqyin zaten rahatsiz edici
Yoruluyoruz ve spermde hücre vitamin ve mineral vardır Vucut o minerali dışarı atar ve hücre yenilenmesi için uykuya gecer
hiç bir fikrim yok. belki de enerji boşalmasının bir sonucu.
Bulutların üstünde hissiyatı her insanı mayıştırır☺
O durum erkekler için değil her iki taraf içinde geçerli 👍 seks yorucu bir aktivite ya da ben çok yoruyorum 😎😎
İki taraf için de verimli geçen bir gecede uyuyacağını sanmıyorum tam tersi enerji düzeyi dengelenir
Sorunun cevabı:
https://youtube. com/shorts/F7zeQHgYEW0? feature=share
Düzeltme
youtube.com/shorts/F7zeQHgYEW0?feature=share
Senin için bi efor sarf ediyor sabah leyin yapın daha iyi olur akşam kadar çalış akşam gel kadını mutlu ett
yaşadığı zevki perçinlemek için.. sende olmuyor mu?
Kadınlar da da oluyor aslında
Öyle mi
iliklerini kurutmussun adamin
Çoğunluğu yoruluyor o yüzden
Çatır çutur performans harcıyoruz
Uykumuz geliyor abla çünkü çok fena bi şekilde
Yoruluyoruz mental olarak dhgg
Sadece erkeklerde değil kadında da oluyor
Vitaminsizlerde oluşur
Yorulup rahatladigi için olabilir
oluşmaz yorgunluk çöker
Çünkü uyku hormonu salgılanır