+1 yılErkekten erkeğe değişmekle beraber benim için haz vermek daha önemli eğer karşımdaki kadına haz veremessem onu doyuramassam o mutlu olamaz eğer o mutlu olmazsa bu ilişkimizide günlük hayatımızada yansır bu sefer bende mutsuz olurum eğer benim için haz almak önde diyorsa bir erkek ya kadın ruhundan anlamıyordur ya bilgisiz ve tecrübesizdir ya da cahildir.
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılVermek daha çok hoşuma gidiyor sanırım. Şöyle ki; benim en çok haz aldığım kısım o son birkaç dakikalık kısım, haricinde ilişkide olduğum kişiye dokunmayı, temas etmeyi, bel ve omuzlarına dokunarak ince ince vücudunu hissettirmeyi, vücudun hassas noktalarına dokunarak uyarmayı ve bunun sonucunda karşı tarafın yüz ifadesinden aldığı zevki görmek hoşuma gidiyor. Onu rahatlarken görünce bende rahatlıyorum.
10 Yorumla
+1 yılErkek kadın diye ayırmalayım ben kendi adıma konuşucam. Benim için haz vermek çok daha önemli çünkü haz vermekten zevk alıyorum. Kollarım altında eşimin kendini kaybetmesi, zevk aldıkta daha çok sarılması, gülümsemesi, boşaldığında bacaklarının titremesi bana o kadar başarmışlık hissi veriyor ki boşalmaktan daha tatmin edici bir his. Geriye de sarılıp yatmak, dozu yavaş yavaş düşürerek sevişmek kalıyor
14 Yorumla- +1 yıl
Nasipte varsa bulursun
- +1 yıl
Özelden devam edelim istersen
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Dengeli bir şekilde olması daha önemli, gecelik ilişkilerde almak bir tık daha ön planda olabilir ama düzenli ilişkinin olduğu bir kadına haz vermek daha öncelikli olacaktır.
16 Yorumla- +1 yıl
Kadın da erkek de empati yapıp, önceliklerini değiştirmeli anladığım kadarıyla güzel bir ilişkin var ve bunun getirdiği düzenli bir cinsel hayatın da vardır. Mesela, bir seferinde partnerin sana yoğunlaşıp seni tatmin eder diğerinde tam tersi. Olması gereken bu baktığın zaman..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için zevk vermek önemli sevdiğim kadına
20 Yorumla Zevk vermek daha iyi ya düşünsene karşındaki uçuyor kendinden geçiyor bu çok hoşuma giderdi 😅😅
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok basit, zevk verirsen karşılığını alırsın. Örnek olarak Partnerime bi 30 dakika oral yaparım, onun bakışları, sesi beni havaya uçurur zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben vermeyi seviyorum bu nedenle de oral yapmayı seksten daha çok seviyorum
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevişirken bir kızdan zevk almak isteyen önce kıza zevk vermeli
Cevap sahibi+1 yılDimi ama ve kızı seksle edemezsin sevişirken edeceksin seks en sıradan zevklerdir
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl@uaena___ , Haz verdiğim zaman, benim aldıgım zevk daha da katlanıyor :) Ya senin cevabın nedir bu soruna? ;)
10 Yorumla
+1 yılBirini zevke getiriyorsam, bu benim için daha yüksek haz sebebidir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisi de önemlidir. Dahası da aşk ile olması çok çok daha önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılBen haz vermeyi tercih ediyorum cunki kasin zevk alınca ben daha çok tahrik oliyorum
10 YorumlaHaz almak. İşini bitir gôtünü dönüp yat felsefesi her zaman çalışır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Önceliğim vermek. Vermeden haz almak karşı tarafı yarım bırakır
10 Yorumla
+1 yılBenim için vermek, partnerini mutlu ettiğimde mutlu olurum ben
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVermek derler ama almaya bakarlar
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında bi’ doyup işin matematiğine çalışsalar hepsi olacak, açlıktan buldukları deliği gözü kapalı dolduruyorlar 😂
Kisisinden kisisine değisir
21 Yorumla- +1 yıl
Zevk verdikçe haz alanları tercih ederim ama ;)
+1 yılBurası karışacak vaziyet alalım shhdhj
13 Yorumla- +1 yıl
Piranalar kokuyu almış 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence haz vermek daha önemlidir
10 Yorumla İkiside, en azından benim için.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlmak
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKulak memesi emmek çok seviyorum
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Vermek
10 Yorumla
+1 yılHaz vermek seni tatmin edicemki sonra bende olayım
10 Yorumla
+1 yılikiside onemli
10 YorumlaHaz vermek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. evet
10 Yorumla