Cinsel Yaşam Düzenli seviştiğiniz biri var mı? Fıstıklı_baklava Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Düzenli seviştiğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Düzensiz, sevişmediğimiz vardır belki ahsh 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır maalesef yok. zaten eşimle sevişirim sadece. seks için biriyle görüşmem. 0 0 Yorumla
TEVFİK_FİKRET600527 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çapkınlığımı gizleyemeyi beceremediğim için yakalanıyorum. Bu yüzden normal kadınlarla uzun soluklu ilişkiler kuramadığım için düzenli olarak tek bir kadınla sevişemiyorum. 0 0 Yorumla
Berkgay123 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl şu an evliyim doğal olarak var öncesinde ise başka biri vardı haftada bir iki bulustugum 0 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Var... Ama farketmiyor. Önümüze gelenle sevişiyoruz... 0 4 Yorumla ÇiftLer +1 yıl Süpersin Yorumla ÇiftLer +1 yıl Bana yardımcı olabilir misin Yorumla asmira16 +1 yıl @ÇiftLer Belediyeye müracaat et Yorumla ÇiftLer +1 yıl Ettim say Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl şu an yok.. 4 5 Yorumla Fıstıklı_baklava +1 yıl En son ne zaman vardı Yorumla igdonducakss +1 yıl Çok oldu nerdeyse yıl hatta.. Yorumla Fıstıklı_baklava +1 yıl Bulursun daha birilerinin Yorumla igdonducakss +1 yıl Bulmak benlik değil, arzulamadan biri hayatımda olamaz.. Yorumla Fıstıklı_baklava +1 yıl Tamam işte öyle diyorum bende Yorumla
eliff_45 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Var birisi fb tarzı takılıyoruz 1 0 Yorumla
Yardımedin_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kendim 7 6 Yorumla CanBurakDerler +1 yıl En güzel cevap kamsnandbbs Yorumla Naisseme +1 yıl Nasıl yani Yorumla Keremcan2021 +1 yıl Ona oyle degil mastürbasyon diuolar 🤣🤣 Yorumla Yardımedin_ +1 yıl Lan 10 kişi dm den nasıl diye sormuş mal mısınız mk mastürbasyonu kastettim ya bi salın beni Yorumla Yardımedin_ +1 yıl @CanBurakDerler seni bu gruba katmıyorum efendi efendi buradan yazmışsın Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Lan ben makara yaptım araya kaynadım fnsndnamdns Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Var cuma cumartesi pazar fix değişmez 0 1 Yorumla Metkubar +1 yıl Niye etkiliyor ki senin kolun Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 1-2 aydır yok sıcak diye. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Şimdilik yok arayışa devam 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yooookkkkkk 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmaz mıı 0 0 Yorumla
kurt18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Her gün. Var 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olursa iyi olur 0 1 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Senin var mı Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok senin var mı 😋 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Var. 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet var ama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Düzensiz, sevişmediğimiz vardır belki ahsh
Hayır maalesef yok. zaten eşimle sevişirim sadece. seks için biriyle görüşmem.
Çapkınlığımı gizleyemeyi beceremediğim için yakalanıyorum. Bu yüzden normal kadınlarla uzun soluklu ilişkiler kuramadığım için düzenli olarak tek bir kadınla sevişemiyorum.
şu an evliyim doğal olarak var öncesinde ise başka biri vardı haftada bir iki bulustugum
Var... Ama farketmiyor. Önümüze gelenle sevişiyoruz...
Süpersin
Bana yardımcı olabilir misin
@ÇiftLer
Belediyeye müracaat et
Ettim say
Bekarım ve evlilik olmadan o iş bende yok 😎
şu an yok..
En son ne zaman vardı
Çok oldu nerdeyse yıl hatta..
Bulursun daha birilerinin
Bulmak benlik değil, arzulamadan biri hayatımda olamaz..
Tamam işte öyle diyorum bende
Var birisi fb tarzı takılıyoruz
Kendim
En güzel cevap kamsnandbbs
Nasıl yani
Ona oyle degil mastürbasyon diuolar 🤣🤣
Lan 10 kişi dm den nasıl diye sormuş mal mısınız mk mastürbasyonu kastettim ya bi salın beni
@CanBurakDerler seni bu gruba katmıyorum efendi efendi buradan yazmışsın
Lan ben makara yaptım araya kaynadım fnsndnamdns
hayır, yok maalesef.
Var cuma cumartesi pazar fix değişmez
Niye etkiliyor ki senin kolun
1-2 aydır yok sıcak diye.
Var senin var mı?
Bir süredir yok. Ayrılık vuku buldu
Yok evlenince
Sen olmak ister misin?
Şimdilik yok arayışa devam
Var daha yeni